Kua, také krásne pracovné dni, minulý weekend daždivo, teraz hlásia to isté. Ako je v Čechách?
Kua, také krásne pracovné dni, minulý weekend daždivo, teraz hlásia to isté. Ako je v Čechách?
daždivo :(
V B. Bystrici zatiaľ jasno a príjemne teplo.
Dáš divo? :))
Tady je skoro azůro. Asi to zabalím a půjdu radši dělat něco užitečného (třeba kolo).
Nojo Prazkum je hej:-), jedu na sever do Jizerek a v sobotu asi zpatky do Prahy, doufam ze bude prvni snih, hrebeny to jistej:-)))
Liberec byl tak zabitej, ze jsem si musel jet zajezdit do strednich cech, ale stalo to zato.
A ja propasl prvnich 5cm snehu na Javorovem. Skoda
no tak do 5cm jeste neco chybelo. To jsi chtel jit na hrebenovku, nebo dh pod lanovkou?
:)) bud hrebenovku pres Ropicku, nebo vyslap z Tyry
jo, hrebenovka pres Ropicku z Javoroveho je hodne dobra. Nejvic se mi libi usek Ropicka-Kotar. Jezdis ne tyto mista casto? Ja sice bydlim hned pod zminovanou hrebenovkou, ale letos sem to jel pouze 2×.
Ostuda ;). Kdyz se mi chce jenom projet tak jedu na Prasivou po cervene. Jinak Ropicku jezdim relativne casto, pak na Javorovy nebo Slavic atd.. Tak se mi zaclo zajidat tak jedu po 46 pres Tyru na Javorovy. A v Tyre si vzdycky zacnu spilat ze jsem to nevzal pres Ropicku :).
no a to jsem letos po nekolika letech zacal aspon trosku jezdit :-(. Jinak pred 2 tydny jsme s kamosem jeli takovou „Kralovskou“ trasu: Reka-Sindelna-Slavic-Velky Polom-Severka-Mosty U Jablunkova. Jel jsem to na kamosovem sjezdaku a kupodivu mi to moc vyhovovalo. Zvlaste sjezd do Mostu :-))) Ty tu jezdis az z OV na biku? To asi ne, ze?
Ted bydlim v Orlove, takze to vezmu pres Havirov kolem Zermanic a jsem v Komorni Lhotce. Jestli se povede pocasi (aspon v mem pripade) tak v sobotu pojedem kolem zermanek asi do Komorni Lhotky (nebo kolem zermanickeho privadece) na Prasivou. Tak se muzes pridat jestli chces
ty jezdis az z orlove? no tak to potes koste!:-)). ja v tu sobotu nemuzu, kazdopadne diky za nabidku. nejedes trebas nekam tady 17.11.? jinak teda abych tu taky neco napsal k tematu pocasi tak tady jeste donedavna bylo pekne i o vikendu, ale ted se to zlomilo a je zima jak slak. Chce to prejit na uplne jiny rezim. Nejhorsi ovsem jsou znicene cesty a chodniky od lesaku a na nich to hnusne olejove bahno.
Ja byl v so, a super, vydrzet dest v udoli a od 800m snezilo, potkal jsem asi 10 bajkeru na Knajpe:-) B.
To mi povidej. Ja jsem jen trnul aby ses v neděli neozval, protože mě se při pohledu z okna teda nechtělo ani do kramu pro snidani. Paxem celej den cumel na Futuramu a bylo to fajn :)
Me se nechtelo byt celej den zavrenej vevnitr a kdyz jsem zjistil, ze takhle hnusne je jen v te Liberecke kotlyne, nebylo co resit :)
Celkovo ma srala tá predpoveď na weekend, nakoniec u nás bolo polojasno a pomerne príjemne teplo. Len v nedeľu ráno bolo okolo nuly, cez deň super. Večer v telke som videl ten váš prvý sneh. Dokonca aj dvoch bikerov na snehu. Najviac tuším padlo v Jizerkách.
Jo tak to tady u nás bejvá :) Přejedeš Jeřmanice, nebo v horším případě až Paceřák, a ocitneš se v jiném světe.
U nás to taky bylo docela hezký tak jsme v neděli vyjeli, ale už jsme nezvládli návrat.okolo 4 až 5 začal drsný slejvák, navíc jsme chytli tmu a tak teplota šla dolů.Bylo něco málo nad nulou do 5 stupňů.Samozřejmě Jsme byli úplně mokří.Při jízdě z kopce do vesnice k hospodě jsem se tak klepal zimou, že jsem nemohl skoro udržet rovně řidítka.všude voda a av rychlosti 50–60 to nebyla sranda.Pak jsme se v hodpodě 2–3-hodiny sušili a čekali až přestane pršet.Tak takhle jsme dopadli zase my.
Tak tohle mi nedá: byli jsme v sobotu, bylo skvělé počasí; občas vykouklo sluníčko, foukal svěží větřík, prostě pohoda …
Matts, ty si z B. Bystrice? Mal by som jednu otazku.
Áno, tak spus? čo potrebuješ.