Mám černo-červený a taky trochu šedý kolo a chci tam dát Hutchinson Scorpion Tubeless. Bude to vypadat dobře? A vůbec stojí ty pláště za něco?? Díkes.
Mám černo-červený a taky trochu šedý kolo a chci tam dát Hutchinson Scorpion Tubeless. Bude to vypadat dobře? A vůbec stojí ty pláště za něco?? Díkes.
Treba Scorpion Light se dela celej cernej.
To já vím. Právě že mě se hrozně líbí tahle barva, ale jestli to nebude vypadat blbě. I když Cannondale je dává skoro na všechny kola (na zelený, na hnědý,…). Tak nevím. Někdo to hold zkusit musí. Tak to budu asi já. :)))
Proc to resis, proste to tam hrkni a jezdi, hlavni je jake ma jizdni vlastnosti, nebo s nim budes chodit po vystavach… B.
Souhlas s Beedem, vubec neres jestli by ti nekdo neco rek, to muzes mit na haku,pokud se ti libi kupuj a jezdi
no jo ne každý má takový štěstí že má hezký a funkční kolo zároveň. jediný co bych ti vytknul jsou ty spacery nad představcem :-)
cece a chces na tom kole vubec jezdit nebo jen koukat jak visi na zdi?
Ty sedivy Tublessy se mi taky libej, ale nemam UST kola a kilovy plaste… to fakt neee… :-)
Bude to vypadat blbě. Ale záleží na tom? Hlavně, že Tobě to vyhovuje, ne ?
Tak jestli ti to pomuze, tak ja mam cerno/cervene kolo a do nedavna jsem tam mel sedo/cerne Tubelessy akorat Pythony. Me se to libilo :)
Ja tomu nerozumim. Jde ti o tohle? http://www.rockmachine.cz/…eamten_s.jpg Co je na tom divnyho?
Jo to je přesně úplně ono. Dík borče :)
ale ten cool look z toho delaji ta XT® kola
No to sedlo to nebude:)
naco riesis povodnu farbu? tak po 10 minutach vonku bude uplne jedno ci si mal bike cerveny zeleny alebo sedy…
Každý biker vypadá v očích „normálních“ lidi blbě
a taky maji utkvelou predstavu ze se je snazime prejet:-)
:o))
Zaujimave, ze tohto experta nikto netituluje „Jarin“. V inych threadoch sa to len tak podobnym oznacenim hemzi aj tam, kde by nemuselo.
To tak vypadá, že Ty jsi jedním z nedávna osočených Jarinů?:) To tak vypadá, že jsi četl kotouče v mikrovlnce,nebo veverku ve výpletu:)Ale o Tobě přece nikdo nemůže říct,že jsi Jarin, ten výraz plodný nepoužívá:)