tak iso nápoj vyhrál fousáč, předním sedlo já, předtím pinový pedály McBlacky…pražská klika má nějakou kliku ;-)) doufám, že se to nepokazí..
tak iso nápoj vyhrál fousáč, předním sedlo já, předtím pinový pedály McBlacky…pražská klika má nějakou kliku ;-)) doufám, že se to nepokazí..
No to taky doufám:) Třeba se do pěti let dočkám i já:)
Bude třeba připomenout Adminovi,že je momentálně Ostravák..
Jo a Ostrava je na Morave kde lezi i Olomouc a ten ma vic „O“ (to neni nula to je O jako Orgie)
aaa Zlín taky ..je na Moravě.
Spravne. A cela Morava nam muze byt co? :)
co? :))
Máš rád Moravu,že jo:-) Kdo by nás moraváky neměl rád:-))
A Morava nam muze byt za vzor…:)
nezapomente na Prerov… :-)
a Opavu… :))
je to ironie ze jontak vyhral clovek kterej jezdi vylucne na pivo:-)
a zapoměl jsi že předtím vyhrál hlavovku Ječnák… takže nejen všichni z Prahy, ale dokonce se všichni známe a jezdíme spolu :-)
omlouvám se Ječňákovi.. má u mě pivo ;-)) ještě chvíli budeme provokovat a zatrhnou nám účast v anketách doufám, že fousáč isostar pijící, bikující bude k vidění
jezdim porad.. akorat se nejak mijime.. ja stale delam kolem 150–200km tejdne… ;)
a eště zapomněl, že víkend v penziónu u Jakuba na Sudetech jsem vyhrála jááá! Ale to už je dávno, tak to už si nepamatujem, takže by to chtělo zas něco. :o)
to je az kus niz..
Jé, aha. Vy o tom píšete níže. Musim teda říct, že cenu už jsem si v září vybrala a bylo to bááájo. Eště 1× děkuji.
Ja koukam,ze Brno je v totalni ignoraci…no ja si pockam az se bude vyhravat treba komplet kolo…:)))
treba medison a nebo author po lemplovi:-)
nebo sfinx po Lemplovi :-)))
ten sfinx mu vydrzi urcite dyl, musi:-) a pochybuju ze se lempl nekde zrakvi tak aby jeste bylo co zdedit.
Jako vesak na obleceni by se to kolo snad mohlo uzivit…:))
to neni fer … urcite sem mel vyhrat ja :))
taky uz me napadlo, ze zatim praha bere vse.. :))) jen tak dal..
no a co se tyce me, to je jednoduchy, sem to dostal jako darek k narozkam od Admina… :-DDD si to musite umet zaridit.. :-DDD
Fousi, ion?ák pro tebe má téměř všechny charakteristiky qalitního daru k narozeninám. Dar má být velký, neskladný, nepoužitekný, křehký a naprosto k ničemu:-)))
no tak je to uplne jasny,priste vyhravam ja:-).na koho jinyho by to jeste mohlo padnout:-)
Ja si to ho taky vsiml, no jezdim s nima, v Pha taky jsem, takze jsem na rade ne??:-)) B.
hele ja si rekl driv:-)
a dalsi, jiste stastny vyherce, dalo by se rict ze take z prahy… ;-) 2selmira – gratulce
aaaa dalsi odvetvi prazske sekce.. takze gratulace Selmiro..
P.S. doufam, ze si zavcasu vzpomenes na kamarada Fousace a vezmes ho sebou na dovcu.. ;))
vo to druhy misto by se melo losovat, samozrejme zas jen mezi prazakama :-)))))) B.
tentokrat sem nelosoval ja ale majitel penzionu :)
Tak to uz vim kdo tam bude pres vikend pobyvat jako druhy :)
neco mi naseptava, ze to bdu ja :)
tak bohuzel ja zase utru.
priste z toho selectu, kterej vybira vyherce odstranit podminku WHERE mesto LIKE ‚praha%‘ a bude vse ok ;o))
a snura pokracuje decka.. ;o) jen tak dal!!
congra to Marosh a JirkaD.. PRAHA DO TOHO!!! :D
Uz je na case, abych taky neco vyhrala… vid, admine, kluku usatej…dyk ja mam taky kraliiikaaaaaaa (PS: uz se zacala nechat nosit ta nase potvora!!!! HURAAAA!!)
Nosit se nenecha, ale porad skace na kreslo a chce hladit.
Vyckej casu, az ho popadne puberta, tak se pohladit jentak nenecha. Nastesti to u nas vypada, ze uz je zase vse pri starym a kralik se vratil do svych mladych let, skace po nas,m kouse co najde, je zvedavej, mazivej a hlavne to noseni, to je to, co mi na nem chybelo. Jooo, a mame uspech s kockolitem, je to lepsi nez piliny a vubec nesmrdi. A jak se dari tomu vasemu priserkovi? Posli mi fotku pls… treba az vyroste tak by mohly byt maly bike-foristicky kvavici :))))