Vozím Minoltu X21, je malá a lehká. Koupil jsem na ni hodně vypolstrované pouzdro, tak snad by měla přežít i nějaký pád.Mám 256MB kartu a nejlepší kvalitu se tam vejde asi 300 fotek. Baterky vydrží tak na 100 fotek.
Vozím Minoltu X21, je malá a lehká. Koupil jsem na ni hodně vypolstrované pouzdro, tak snad by měla přežít i nějaký pád.Mám 256MB kartu a nejlepší kvalitu se tam vejde asi 300 fotek. Baterky vydrží tak na 100 fotek.
Dobrej výběr!!!!
No ani moc ne…mam ho ted pujcenej a byl jsem dost zklamanej z tech fotek.Ale zase na momentky je to ok…predtim jsem mel X9 a to uz je jina…a ted planuju koupiot x31…:))
vetsinou je to tim ze clovek neumi fotit:-).ja jsem zjistil ze mam taky co dohanet.
No no no…ja uz nejaky zkusenosti mam,ale ten fotak je jen pro denni svetlo,ve tme toho moc neumi,ale je to kompakt,takze se neni co divit…ja ho chtel taky koupit,ale ty fotky me moc nepresvedcily,takze pujdu asi do X31…asi jsem rozmlsanej,v praci mame G5
dokud tam nemate EOS 1D,tak nejsi rozmlsanej:-)
:) mooc pekny kousek…
hlavne ta rychlost sekvencniho snimani,na to asi nic jinyho nema.
Tento kousek jsem v ruce jeste nemel a asi mit v nedohledne dobe ani mit nebudu…
„p.karafiat“ se pta a „kolobrnda“ odpovida aneb Jarin onanuje! :)))