Čus, neznáte nějakej e-shop nebo kamenej obchod kde prodávaj tyhle pláště? Jde mi o XC UST modely.
Čus, neznáte nějakej e-shop nebo kamenej obchod kde prodávaj tyhle pláště? Jde mi o XC UST modely.
akcebike.cz :-)) to ja se jenom tak radsi smeju dopredu.tobe potize samo nepreju:-)
Dík, tohle by byla asi poslední možnost :-)) Ale byly i kladný ohlasy..
jo,ja s nima nemel problemy.ale byl jsem asi jeden z prvnich zakazniku.
Kámoš trialista si u nich kupoval přední hydru a nemůže si je vynachválit. Nejdřív si koupil 525, tu za dva dny vrátil, že nu nesedí. Tak si pučil sedmičkovýho Avida a toho si nakonec koupil. Vše proběhlo za týden… Nemohl sem tomu uvěřit…
prislo mi,ze maj dobry a spatny chvile…:-)
Ale jak to máš poznat.Třeba zrovna ,když si je objednám tak bude ta špatná.. Ale nabídku maj kompletní to se musí nechat. Asi jim zavolám v jaky budou pozici :-)))))
„papir“ snese vsechno:-)
nejaky sem videl v 901 v lidicky… akorat bude asi potreba hodne tolerance k pismenkum X a C… (ale treba by byli schopny sehnat i jiny modely)
Muzes to zkusit rovnou u dovozce http://www.ndistribution.cz/
Copak? Uz te nebavi lepit Ritcheye? :-)) Zkus pokouknout po Racing Ralphech v UST…
Ne to fakt nebaví…Zkusil jsem už horní i dolní hranici tlaku a furt stejný. Teď mam myslim dvě dvě díry vzadu a jednu vepředu :-(( Už to lepit nebudu!! Zrovna výbírám konkurenta pro Pythony, na ty Nokiany sem četl skvělý ohlasy ma mtbr.com Ty lidi je tam hodnotěj skoro nejlíp. V Americe sou prej hodně populární.
bejt na tvim mista tak plaste vod tydle firmy neschanim!!!
Vis, obcas neni spatny pripsat duvod…ze…
Takze mel by jsi k tomuto prohlaseni nejaky vazny duvod?
Ja mam s Nokianama jen ty nejlepsi zkusenosti. Pravda vozim vyhradne Gazzalodi :)
Všiml jsem si že je vozej i v Drop Inu. Ale to spíš bude kvuli sponzorsví… :-))