Cus, nevite, kde sehnat sedlovku Thomson?Nejlip po netu. dik
Cus, nevite, kde sehnat sedlovku Thomson?Nejlip po netu. dik
Zdarec. Thomson by měla dovažet Ebola bike Plzeň. Má to tak uvedený Thomson na oficialnich strankach, bohužel stránky firmy Ebola nejsou v provozu. Taky ji chci koupit, ale zatím jsem na netu nikde neuspel. Asi půjdu „ričího WCS“.
To nedělej, kvalita je úplně někde jinde (mám obě). WCSko je dobrý ale různě popraskává, musíš ho trochu přetáhnout, je o pár gramů těžší a je takové (pocitově) „hadrové“. Thomson se jednoduše staví, nemusí se přetahovat v trubce, dobře pruží – a perfektně vypadá. On to rozdíl ceny napovídá.
Na netu nevím, ale před půl rokem jsem sháněl dlouhou sedlovku a Thomson jako jedna z kandidátek byla údajně k sehnání v kameňáku Program Cycle.
V Programcycle teď něco mají, záleží jaký průměr a délku chceš. Jinak nejlepší je přímo v Ebole /Jasanová, Plzeň/ – má tam všecky průměry i délky. Tam berou všichni prodejci. Ebole web nejede asi rok :-) – nemá na to čas.
Thomsona koupíš v poliklinice modřany (Praha 4). Karbonovka je asi za 2500,– Ale po netu…tak to nevim.
Tak karbonovou jo :)))
Karbonová Thomson za 2500,– ??? Hliníková stojí skoro 4 tisíce …
karbonova thomson? fakt? asi ne..:)
Odkdy se kupujou sedlovky v poliklinice? :)
… a k tomu karbonovou – třeba ji z někoho po kouskách vytáhli? :-)
Jo, karbonová Thomson za 2500,– Se klidně běž podívat…
Chlape jsi trosku vic ulit ne! Thomson z karbonu nic nedela a i kdyby delal tezko to bude levnejsi nez to z duralu :)
Na netu jsem ji nevidel, ale v Program Cycle ve finske ul. v Praze ji sezenes na beton.
Zkusil bych zavolat nebo meila na bikestore.cz uz parkrat mi sehnali veci ktere vubec nenabizi a samozrejme za lepsi cenu nez v kamenaku