• Seeker

Ahoj, zajímá mě, co si myslíte o tomto bajku?

http://jizdni-kola.heureka.cz/…specifikace/#…

Bylo by na freeride, mám možnost ho sehnat mezi 22 a 25 tis. Nemám na kolo za 30 a výš. Vím, že vidle bude asi slabší, ale prostě mám spoustu jiných věcí k placení… Takže co je dobrý, co je špatný? A proč? Mezi fullama se ještě moc neorientuju, proto píšu sem. Případně jak dalece se na tom dá jezdit mimo les? Rovinky, mírnější kopce? Jedná se o několikakilo­metrové přejezdy mezi traily a lesními stezkami.

0 0
    • goofy  

Za ty peníze je to v klidu kolo. Vidle je pravda trochu slabší, ale jde předělat na olejové mazání a chodí celkem obstojně. Šlapat se na tom dá docela dobře, ale nesmíš si koupit dětskou velikost.

0 0
    • Seeker  

A taky mě ještě zajímá, jak je to s tlumičem… Dá se nějak nastavit? Případně ta vidle? A četl jsem, že se vidle plní vazelínou, ale někdo psal že na ní jezdí s olejem a ag team měl prý ve videu taky plnění téhle vidle olejem. Jaký je v tom rozdíl? Co by mi to přineslo? Nečekám že bych jezdil nějakou řezničinu…

0 0
      • tomfree  

Měl jsem ten tlumič na jednom kole,a jelikož jsem jezdil kde co,tak jsem si říkal,že když jde nastavit jen odskok,tak ho později vyměním za jiný,nakonec zůstal celou dobu,protože fungoval překvapivě dobře,tedy na jízdu dolů, pokud budeš chtít řešit nějaké propedály čico pro jízdu nahoru,tak budeš muset vybrat něco jiného.

0 0
        • Seeker  

Nakonec jsem se rozhodl, že se na to vykašu a koupím jetý rám, něco tam prozatím vrznu ze svýho GT hardtailu a budu mít bajk se zdvihama 180 za 10k.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce