Ahoj, chci si koupi kolo Specialized Stumpjumper FSR Expert 2010 velikost L ale nevím jesli je to pro mě správná velikost, dík za vaše názory
Ahoj, chci si koupi kolo Specialized Stumpjumper FSR Expert 2010 velikost L ale nevím jesli je to pro mě správná velikost, dík za vaše názory
Jinak normální?
Napsal jsem něco špatně?
možná by nebylo od věci napsat kolik měříš, takhle ti někdo těžko poradí, jen si z tebe budou utahovat.
Sakra, taky všechno zkazíš :(
omlouvám se. jdu za tatínkem at mi dá 20 na holou :(
Divná rodina:-)
174 cm :)
M
max M
Jo, bude jdi do toho. To je přesně Tvá velikost.
Jo ještě jsem zapomněl, až ho půjdeš kupovat, vem s sebou tatínka.
Mam ho za dobrou cenu a má malo najeto,ale podle tabulek je to na hraně(aby mě nebylo velký)
Když tak vycpeš novinama.
Nenech si tu radit. L-ko je na tebe velké.Začni odrážedlem!
Koukám,že jsou tady samý vtipálci, na kolo se mám jet podívat zítra a mám to 150 km tak jsem chtěl nějakou radu která by mě pomohla.
Vtipálek jsi akorát ty, pokud nejsi schopný vznést smysluplný dotaz, tak je o to hloupější, čekat chytrou odpověď.
a podle čeho ti máme poradit? tvoje IQ je nám jasné, ale rozměry bohužel ne a bez toho se nedá určit vhodná velikost kola!!!
Jak to že, ne vždyť už to bylo řečeno – odrážedlo
„tvoje IQ je nám jasné“ – dobře ty :-D
Tak když ti bude „L“ko velký, tak si kup „S“ko né ?!?
Specialized No.1 Víc neřeš :)
Co to máš za chamíka v profilu? Má skvělé barvy, ten můj jemenský je proti tomu dost slabý:)
Aneb i od velikosti se dá dostat k barvám chameleona. To je možné fakt jen tady…:)
Musíš uznat, že tohle vlákno je k ničemu už od jeho založení, tak proč to trochu nevyužít:)
uznávám,jen jsem se pobavil :)
Furcifer Pardalis (lokalita Nosy Mitsio)
btw: tento byl podstatně dražší a je těžší ho sehnat než jemeňáka
Napiš, kolik měříš a možná dostaneš smysluplnou odpověď. Takhle se toho fakt moc nedozvíš..
kup si Epica Experta 2010 v Lku :P ale musíš si přijet do Mostu :)
Blbost! Ať si koupí epic experta carbon v Mku a nemusí vůbec do Mostu, ale stačilo by mu Slaný :-)))
dalsi ryba
Ty si retardovaný chlapče? Jak máme posuzovat velikost kola aniž bys napsal kolik měříš popřípadě i jak máš dlouhé nohy a podobně?
A proč se nepodíváš do nějakýho krámu v okolí? Beztak někde Socialized mají, i v té velikosti. Po tom, co to začal Jarda válcovat, je mají skoro v každý Horní Dolní.
Ajo 174cm
Tak to budeš mít zřejmě velké, ale jestli se chceš trápit tak to klidně kup, ale pokud nemusíš tak se na to vykašli.
co je u toho rámu vůbec L? Na 174 tak 18", dokážu si ho představit i na mým 17" rámu s vytaženou sedlovkou.
L je mi akorát při mých 186cm. Mám Epic r. 2005, ale geo se nejspíš moc neměnila. Myslím, že L bude pro 174 cm velké a trápení na velkém kole je otrava – chudáci záda.
Jojo nevemu ho…
Ja mam 180 a mel jsem M. BYl jsem na hrane ale se zalomenym Thomsonem byl super.
L je na tebe velke.
Nazdar, tak si je kup. S velikosti drzim palce.
myslis si, ze jsi velkeho nebo stredniho vzrustu? :-D
Nezalezi jen na celkove vysce, merim 181 cm a mam Epic XL, protoze mam asi nejaky dlouhy stehna protoze jsem se to doho L nemohl vubec poskladat. Musis si to vyzkouset. Ja mel ale vyhodu ze mi ho (Gargameli ve Slanym ;-) ) nechali dyl na testovani… Prooze z jednoho sednuti to asi nepoznas, ze Ti je to dobre…
Btw ten dotaz jak byl polozenej na zacatku se fakt povedl.
181 na epic XL?
To bych tě někdy na něm chtěl vidět sedět :-)
Tak to musíš být drsně atyp. Teď vozíš 50mm představec, ne? :)
To neděláš dobře s tim spešlem…