Ahoj,chci si koupit silniční rám a uvažuji nad RB jaké s ním máte zkušenosti.Do silničky chci dát kolem 40000.Dík za radu…
Ahoj,chci si koupit silniční rám a uvažuji nad RB jaké s ním máte zkušenosti.Do silničky chci dát kolem 40000.Dík za radu…
Mám úplně stejnej problém. Vybíral jsem mezi Duratecem a RB – ale vypadá to spíš na RB a s vybavením Campa Centaur – což ale bude asi trochu víc než 40.000,–. Mám jen strach jestli není RB RR 1100 s tou frézovanou zadní stavbou moc tvrdej – budu sice mít fullkarbonovou přední vidli a karbonovou sedlovku, ale stejně… na obrázcích to vypadá brutálně. Bude to ale kolo na triatlon (a tam se jede 40 km) takže na pohodlí zase tolik nebazíruju.
Pohodli? Na zavodni silnici? na 40km triatlon? na to se vy**r… tam to delaji plaste, kola a sedlo. to bys musel jit do ocele. RB je hezky a urco pekne poleti. RB silnicni ramy maji 2 znamy a myslim, ze si nestezujou…
Pokud to stačí, tak jsem na něm jezdil 3 roky. konkrétně RR 1300 klasik. Moje zkušenosti jsou takovéto: je to rám co vlice drží stopu, skoro jako bys jel na kolejích, akcelerace je naprosto dokonalá. Bylo to vykoupeno vyšší vahou, ale ta šla u 1100 dolů. Pokud ti mohu radit, tak si kup sloping a na to dlouhou karbonovou sedlovku a bude vše ok. Jezdím teďka Cinelli Proxima (pravda, je to základní model), ale na RB vzpomínám se slzou v oku. PS: Pro rám jsem si byl přímo ve fabrice v Jezdkovicích a zaručuji ti že to co vydrží RB je k neuvěření. Howg
A proč to nedáš do recenzí ?
Sorry, přehlídl jsem předešlé příspěvky :o))
Když myslíš, tak to tam bude.
Díky. Já se možná taky někdy dokopu napsat některé recenze tam a ne jen do fóra :o))
Moje účast na BF je celkem sporadická, tebe tu vidím ale hodně často. Určitě to tu už bylo, ale co jezdíš (stačí zdačka, model)?
Ja nejezdim RB (ale pristi rok snad budu – CRX) Ted mam takovou skladacku : Ram Amulet Ale 7005 DB, vidlice Bomber Z3, pohon + razeni komplet LX, rafky Mavic 517, draty Sapim 2–1.8–2, naby DT ONYX DISK, brzda Avid CPS / LX, naslapy Time ATAC, sedlo Selle Itallia Trans Am, bizuterie Ritchey / Pells.