• Frisbee

Zdravím. Měl bych na Vás malý dotaz týkající se kotoučů Ashima AirRotor 160. Četl jsem vlákno z 23.11.08 08:10 kotouče Ashima a zděšením jsem se musel i zaregistrovat. Nejsem ani „gram honič“, ani nebudu uchycovat kotouč na 3 šrouby a ani je nijak nebudu stavět na zadní přední a tak. Mám Manitou Skareb, náboje Author na průmyslech, hydry Deore 09.. Viděl jsem i to testovací video – masakr. Prostě by mě zajímalo, jestli kotouče vydrží (a hlavně já..) klasické vyjíždky na kole = rovinky, kopečky, převýšení s následným klesáním a bržděním. Předem Vám všem děkuji.

0 0
    • Jogador  

Ne, zatim každý, kdo si to koupil je pod drnem, tedy nemůže své rozhořčení nad těmito kotouči sem napsat, a vůbec nezávidim konstruktérům od Ashima, které chodí v noci strašit. Když ten kotouč neuchytíš třemi, ale všemi 6 šrouby, tak v poho, jen jsou pro tlustější prasátka, a ne pro tenké brzdy… prostě musí být široká brzdná plocha… Ale myslim, že zrovna na deore 09 vhodný nejsou, protože ty maj malou šířku… třeba 525 shimana jsou dobrá…

0 0
    • kali222  

jsou hrozny a proto jsem si je koupil znova :P

0 0
    • jonti  

Vozim ich s brzdami XTR a neni problem, len sa trochu viac prejavuje ich deravost pri brzdeni v malych rychlostiach trochu drncia.

0 0
      • qasko  

Čo znamená „drnčia“ ? Vibrujú ako Aligator Píla ?

0 0
        • kubad  

jemné vybrace na páce, ale není to nic hrozného

0 0
          • kubad  

kua „vibrace“

0 0
            • juli  

Ale zase se to pekne rymuje :-)

0 0
    • psoid  

cau.

Kotouc Ashima mam taky,neni spatnej,ale lehky vibrace jsou a taky chce o trochu lepsi serizeni nez Aligator.Musel jsem si trmen pridrzet rukou,aby neskrtal.

0 0
    • RedAce  

Do určité doby naprostá spokojenost;-)

0 0
    • Frisbee  

Reaguji na vlastí topic – jsou skvělý!!! Dnes jsem si je zajel na cca 40km. Při prudkým brždění jsem cítil malý vibrace do pák, ale bylo to naprosto minimální! Doporučuju!!!

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce