Nevíte někdo jestli něco takovýho existuje? Případně e-shop kde je maj?
Nevíte někdo jestli něco takovýho existuje? Případně e-shop kde je maj?
existuje – ale je to hodně velká blbost po prvním pádu budou vypadat strašně
bílé rohy imho vypadají strašně již před prvním pádem :)
mě totiž kámoš řek že když mu je seženu že mi za ně dá klidně litr…:D
třeba Prodoli
já bych tu barvu neřešil…však není problén koupit bilý sprej ( pokud nevlastníte pistoli jako já .) ) a vybraný díl si jednoduše nastříkat vybranou barvou
No, obzvláště na rohách to dlouho vydrží! :-)
Třeba Tune ale výrobců je hodně , teoreticky si můžeš nechat hodit do bílého komaxitu cokoli :-)
rikal, ze mu za ne kamos da klidne litr:)
no ale právě říkal že chce origoš no…
tak veme kamosovi alespon jeden no ;)
a da si ho doprostred…:D
tak ten tune je ktomu obzvlášť vhodnej:D
Z mych rohu, ktere jsou stejne jako tyhle tune, ale v cerne (shaman racing), tak mu je klidne bilou barvou nastrikam nebo necham dat do lakovny a za litr prodam :) A kamos si bude moci rict, jestli chce leskly nebo matny… a to se vyplati! Rohy mam zde v bazaru k nahlednuti
A myslim to vazne. Dostal by stejny rohy jako tyhle bilé tune, jen bez napisu – mohl by se vymlouvat, ze napis se uz osoupal… Za cenu 900,–. Beres?
:-DD
A to se vyplatí:D za 400 beru:D
Pockej, a kdo pak dostane ten litr? :) Se s tebou o ten litr rozdelim – petistovku das me, a druhou si nechas. Takze kamos to bude mit vlastne za 1400: 900 bude me, 500 tobe… No neber ty prachy, prakticky jen ze si napsal na B-F, tedy za nic :)
ale on mi ty prachy nedá jen za to že mu řeknu kde je sežene:D on mi ty prachy dá za to když mu je dám do ruky a bude spokojenej:D takze kdyz ty mi je das za 900 tak na tom vydelam kilo…to mu můžu taky nastříkat náký co mám doma třeba autolakem:D a bude to mít i s metalízou…
Tak to sem blbe pochopil no. On teda chce bily rohy do litru, ze.
No…oni začnou určitě dělat bílý wcska, tak mu řeknu ať si počká
Co je vlastně na těch tvých Shamanech, co prodáváš, špatného? V inzerátech jsem se dočetl, že je něco podělaného se šroubem a víc jsem z toho nepochopil :)
Krom sroubu nic (ten se zkusim jeste odvrtat a dat novy), ale me nevyhovuji – jsou na me kratke a lezi mi tu bez uzitku.
mne bily rohy taky dvakrat nepritahujou, ale tyhle jsou jiny
proste jsou vymazleny a vazej jenom 58g, coz je neskutecny
a co bílé karbonové? http://www.triexpert.cz/…62-s10157760
Tak nevím jestli je to pravej karbon nebo jen potaženo ,nechci se hádat ale asi to bude potaženej hliník.
email tam je, telefon taky…:-)
to je humus velebnosti:D
bílá barva na kolo. fůůůj.
na kolo jedině černá a možná ještě černější černá:)
Ale jdi ty… Bílá jede :-P
bílou hned zasereš. to je stejné jako bílé auto. ujedeš kousek a bílé auto už není bílé
Dá se lehce odstranit a bílá bude znovu bílá.
:-D
tak to zas umeješ…ale bíla je na kole nejlepší,
Černé auto zasereš stejně rychle jako bílé, ideál je modrá, červená, stříbrná, atd. :)
Bílá liga…bílá síla…:D:D:D
napriklad:
tak hnusný rohy se jen tak nevidí…
boze…
Volal jsi mě?
:-D
Bílý rohy mám dva roky na kole a jsem s nimi maximálně spokojený. I po několika pádech vypadají pořád dobře, ale asi padám šikovně. Ránu kladivem by to nevydrželo :-D
http://rybka.wz.cz/bilycarbon.jpg
Pokud by jsi je chtěl, tak myslím, že vyjdou na 1 086 Kč
není ta „bílá“ spíš stříbrná?
je to bílý karbon. Není to až tak bílý, ale určitě je to teplejší na ruce, když se ještě nejezdí v hlouhých rukavicích ;-)
Hliníkový barendy chladí i přes dlouhý rukavice. Karbon rohy jsou nejlepší volba na zimáka :)
ten kto nemá rád karbon…
teda, ak niekto taký vôbec existuje 8o)
Ty růžky prodává Triexpert
se primlouvam za karbonove rohy, obzvlastne pokud se jezdi i za chladnejsiho pocasi. mam kratke Woodmany a alu objimka je citelne chladnejsi nez karbonova cast rohu…
No já na nich mám neoprén (neklouže to), ale to ty bys asi neskousla, bo by nebyl vidět ten nápis. (a ten je vlastně nejvíc nejdůležitější.)
8o)
co je tam za napis, je mi vcelku jedno, jen potrebuju nejaky fakt kratky rohy, pokud karbonove lepsi… takovy WCS jsou treba na muj vkus dlouhy a jeste je to uzka nudle :/
no já bych si je už nekoupil, jeden pád a 500 v hajzlu…
od roku 2005 do ted jsem na Cubíkovi objel pár závodů a těch pádů co bylo bych nespočítal, kdy se třeba ohnula i podsedlová trubka, ale rohy z bílého karbonu drží pořád a ty šrámečky co jsou na nich jsou díky jakoby pletenému designu neviditelné. Kola předtím jsem měl vybavená rohy z AL a ty se ohnuly raz dva a to nemluvím o těch špuntech, které se pak i blbě schání.