Gratulace Pájovi a jeho mančaftu s novou posilou :D tož kdy a kde?
Gratulace Pájovi a jeho mančaftu s novou posilou :D tož kdy a kde?
Ti to predevcirem nestacilo? :)
ja to předevčírem pěkně rozložil na celej den a šel spát hned po půlnoci, takže včera jen 2ks na zahnání kocovinky a cesta domů. Jsem jako rybička. Dneska volal Motýl že jako vo šesti nahoře sraz s Bobem. :)
Ja su out, bojujem tady s tim bacilem cos na me asi na Sokecu plivl ;-)
Dnes večer je myslím nějaký ten TopStar magazín. Nevím, zda ti to tam Laďa nechá přepnout :-)
:-D
Já tam mám Nikolsna a Frímena, to jsou mí miláčci.
Tak ten je gut, ale ty český „celerobrity“?
Tak občas mrknu na nějaký kozy, no.
Tak fcera vsecko jinak, v 18h sem byl este v komine a nestihl jsem ani em ani ten topstar magazin. Nicmene jsem prvnich 10 min valcoval.:)
to jsi vydrzel dlouho :-)
Tak ze zacatku je clovek vic sedrenej z udrzeni rovnovahya druhak musim vymenit jeden valec ktrtej je prasklej a dela neplechu.
Ad škopek/ řezaná 12-ka ně docela chutná, nicméně výsledek minipivodebaty je, že jsem naprostý debil.-)
ja to ještě nezamknul :) tady to zasírat nemusíš :)
Lipánku ;-)
Už su zpět na Moravě, takže šestou stíhám.
Pro jistotu jsem si tam včera nechal světlo, abych tam dneska musel.
+1
Novou posilu údajně budou ladit do uměleckejch směrů.-)
Něco jsem zaslechl, že zítra proběhne ofiko rozloučení se starým stolem u krbu…
co už. hřebiky jsem ještě nesundal a od pondělka pomalu dostávám žízeň :D
Úterka
Utery se nepocita.
Počasí nevypadá dobře.
Neoprény nasadit … teď !
Teplota vypada velice dobre!
sedmej schod?
Teplomer :)
Jak se otepluje, bude scat.
Nebude a i kdyby. Sak sed doma, ty jezdit nepotrebujes :)
1, 2, 3 …
Dovolil bych si připomeout, že můj „kamarád“ z Drnovic laskavostí pana Vašíka je asi opět na svobodě a prý zase nemá na čem jezdit do hospody :-(
to sem si cece ani neuvedomil. ale uz to tak asi bude. mozna mu jeste budes muset vratit to kolo. ;-P
Jestli je to pravda, tak nenacházím slov.-(
Na něj se to nevztahuje, ne? To by musel být odsouzenej 2012 a to asi nestihli, ne?
Taky si rikam. A navic, on je tusim recidivista, ne ?
Já nevím, co se počítá jako recidiva: když tě odsoudí 5× za pět zločinů, tak jseš recidivista, ale když byl třeba netrestanej a má teď těch 94 kousků z jedný vody na čisto, tak je u něho jistě možnost nápravy. Vaškova dobrota je nekonečná, já myslím, že už ho pustil.
Od právníka: „recidiva není o tom, že opakovaně páchá trestné činy, ale že z nich byl opakovaně usvědčen a pravomocně odsouzen.“
Takže není recidivista, odsouzený asi nebude. . . kua, aby nakonec on nebyl ten poškozený :-(
Já bych to kolo radši dobrovolně odevzdal na nejbližší služebně :-)
nedám :-(
skoro mi to vyslo bez deste :-) Po dlouhe dobe jsem vytahnul silnicku a najel pres 60 km, ale AVG jsem mel pomalu jak na biku uprostred leta :-(
No a mně eště bolí loket od toho Šmelcu :-( Ale zítra, zítra soudruzi vyjedu!
Ale ? Že by se mistr utnul ? A že se nepochlubíš ?
No co bych ti povídal: návrat ze šmelcu, asfalt s ledem (ty víš, jak to tam nesnáším) a na to nasněžilo, chtěl jsem ufóknout gumy, ale to bych zase těm chrtom nestačil, tak jsem to tak nechal, no a quli tomu jsem sebou 2× praštil zcela náhle a nečekaně-neviem, ako sa to mohlo stať.
(Akorát mladý orlík pak dostal vleklý defekt :-)
jo vlece se to doted.. aji silnicka to v sobotu chytla…
S posypem je to na silničce o hubu. Nějak podezřele moc jezdíš letos …
Tak jsem s sebou jebnul včera na sjížďáku ke garáži při odhazování sněhu. Na záda, projelo to mnou od paty k hlavě, fujtajbl. Takže jsem taky poznamenanej.
ale tancit muzes, ne ? ;-)
Bude mysliveckej ples? :)
ja :-)
Já jsem taneční neumělec všeobecně. Na zvedání panáků pravou to naštěstí vliv nemá a otáčet se budu muset celý.-)
Tak ja zase razim heslo, ze polka je v podstate pogo :-)
hudba je jen jedna a je fuk na co se to hraje, u sestřenky na svadbě borec vypaloval nirvanu na cimbál :D
Že bys mně vzal dneska ty fusky, když nejsu na kole ? Mohl bych se stavit v háčku.
Do pig ale nejdu.-)
Tak jsem to fakt rozhejbal pogem s myslifcama ve společnosti drsnýho horala. Spokojenost, doporučuju.
je to napiču rozpouští se nám led :)
Hroty jsem dal dolů.
Vsechno je ok, nastava muj cas :)
Před silvestrem, na vyjížďce s Josefem, jsem si na kluzkejch pěšinách nadával, že tady projedou jen pláště hřebovací, přes ty plotny! Tak jsem je v pondělí nasadil, aniž bych se kouknul na předpověď počasí, *****. Banální věc která trvá pět, možná deset minut v normální dílně. Tady, v tý promrzlý buzerantovický mrdkodílně, celý, *****, večer. A teď je tam mám nasazené tak akorát…na p*ču! Takže zase v pondělí hřeby ven. Já to nejdu dělat!
S tím sundávaním hřebů to nebude tak úplně horký.
optimisto :)
já debil
cvičení dělá mistra :)
V krasojizde na lede nebo v prezouvani plastu ? ;-)
hlavně v přezouvání, von s tím totiž musí chodit do servisu. :D
v krasojizde na lede. vcera vecer jsem si byl vycistit hlavu u nas po lese a misty to byl boj o holej zivot. dnes prezuju zpet na hreby. nastesti tyhle plaste jdou uplne v pohode a je to otazka 10 minut.
Naprosto úžasná, stručná a jasná konverzace.-) +1
Takže na 6 hod?
su nejakej zdechlej asi to nechám až na zítra. Max videopivo z válců. :)
Zadnej lipanek, lemra lina :)
lipánek je jen jeden a to pan lipanek moc dobře ví :)
:)
to nejak napiču řadí příspěvky, no v každým případě na to dneska seru.
Pockej, zkouska, sem predtim reagoval na tebe a mrdlo to za motyla.
nedelej princeznu
Včera dávali Dallas, sleduješ to?
to je na mne pozdě
To máš blbý, to pak nemožeš sledovat ani tento seriál
uplně fklidu, to opakují kolem třetí ráno.
:D
dnes to eště bude na hřebíky za den se to určitě nerozpustilo. :)
;)
Dost bolo alkoholu.
Nebyli jste dneska někdo v lesích? Má cenu zítra někam vyjíždět, nebo jsou všude bahenní lázně?
Já jedu zítra – po suchu :-)
Podle předpovědi je ovšem třeba vyrazit brzo-nejlépe tak v 7.00 – a to asi není nic pro tebe, že?
tak to už nestihnu :/
tak nakonec jsem se rozhod, ze to risknu a po poledni jsem vyrazil, sice blaticko a zbytky mekkeho tajiciho ledu, na Hadech hmla, ale bylo krasne :)
zena byla vcera behat – pry kde neni bahno, je led
Nene, teď jsem se vrátil z lesa (start:6.30) – a pohoda. Jehličí, listí, zmrzlá hlína,nové trailíky. Teď leduju. (teprve dnes jsem pochopil, na co je dobrý gripshift-nezapíchneš si ho do kulena)
Hmmm, ja stal od desate hodiny 1.5h u plotny a za 15 minut to bylo snezeno. Priste se domluvim se svisti, jestli jim nebude stacit cinska polivka + rohlik s pastikou nebo hranolky na plechu.
to pred ne mrdni bez ptani. co kdyz by rekli, ze jim ty sracky nestaci… :-D
Možná by jim to jelo líp, jak ty Romanovy kulinářské výtvory :-) A jako bonus by mohl jít třeba na kolo.
cos tech 90minut delal? hledals hrnec? :-D
voe :-) I kdyz s tim hledanim mas castecne taky pravdu :-)
Oskrabat brambory, uvarit, udelat kasi, nakrajet maso, naklepat, nasolit, obalit, osmazit rizky, ohrat vyvar (ten nastesti udelala Katka vcera), naservirovat, poklidit, aby byla kuchyn zase cista… Nic narocneho, ale cas to vezme
Ty bys mohl vyhrát tu Depkovu soutěž Farmář hledá ženu.-))
Mladej pak dycky rika „bylo to vyborny, tatinku“…to cloveka po jakekoliv sichte potesi ;-)
sem cetl slichte :-D
No dovol :)
Taky bych řekl, že vynechal el.
:D mladej Polka by sežral i cihlu.
Hehe, prý: bylo to vyborny, tatinku. Bych rád slyšel, jak to řekl ve skutečnosti . . . . .
Do pldele, zas ty slačky.-)
nj podhled udělat nestačí když se to nese celou konstrukcí budovy
Co neudela muzka udela tuzka ;-)
Nějaký ekšn na víkend, soudruzi?
Tak podruhé: Nějaký ekšn na víkend, soudruzi?
To nam to krasne pada :-)
O vikendu by mozna mohly probehnout nejake bezky na Vysocine.
neser
Tak Ti to vyslo :-(
Snehu je na Zdarsku v lesich pramalo, kvuli honeni se dokola po poli na Frysave tam nepojedu.
Co teda v sobotu nejaky bajk ?
o vikendu se bude prznit kotel, voe. ;-)
Mas rande, jo ? ;-P
tak tak. dva-tri mrdy denne. ;-)
Pokud ho najdeš
nic du do vinohradu, hlavne nekam kde bude vomrzat držka. Dve osmy venku a začíná to přicházet k sobě. Když jsem viděl ty nástroje na vyndávání, tak sem si řikal že sme furt eště ve středověku. :D
at to snasis lip nez ja…
Ty naděláš. Si ani nepamaruju, že by to nějak bolelo. Změň dochtorku.
mne to nebolelo :-D
Tomu říkám gramařit!
dnes, nebo zítra, nebo dnes i zítra. :)
Ohne mich.
Zdar divoši!
Víkend běžky mi zní dobře (neděla má být hezčí), ale nic mi nebrání vyrazit na nich i ve čt na Šmelc.
Chci se ale vyjádřit k tématu práce na ŽL – případ Depka. Nevím, o co přesně jde (ale četl jsem jen ve fofru). A to je dost zásadní. Jestli mu někdo řekl udělej si ŽL a budeš tady jako naoko dělat OSVČ, ovšem pracovní doba podle nás, žádná dovka a tak, potom je to Švarc jak prase a nebrat. Peněz mu víc než zaměstnanci nedají, takže jedinej, kdo vydělá, budou oni (odhlížím od nemocenské, BOZP aj.). To, co dělá Polka, to je jinej případ a určitě ne Švarc.
Takže jestli se jedná o nějakýho skladníka, to vem radši těch 12 na smlouvu. Jestli by šlo o grafiku, že si budeš hledat jednotlivý kšefty, OK, pak by ŽL byl asi výhodou. Spousta firem grafický práce potřebuje, ale ne aby na to zaměstnali borca na 8 hodin denně…Ovšem taky je tu otázka investic do vybavení, čítám, že grafický studio nevystačí s komplem a hacknutým Corelem, že…
Zdarec, vmísím se vám do hovoru… nevíte, jestli je jetelná cesta z veve na šmelc, pak dál na Javůrek a dolů do Knínic? A eši maj o víkendu na šmelcu oteřveno přes poledne…
ja vim.
ja taky :-)
Minulou nedeli jsem jel Prygl – Risovka – Hvozdec – Javurek – Myslivna – Smelcovna – Veverska – PryglTrail a bylo to sjizdny uplne v pohode. Dokonce to bylo shrabnuty i mezi JZD ve Hvozdci a tou lesni strelnici ;-)
Kam byste šli pro nějakou trochu univerzální ski bundu? Včera jsem odpravil moji letitou a v pondělí vyrážíme na hory…
Nesnáším tyhle nákupy na poslední chvíli. Rock Point Olympia?
barnex? :)
No jestli si letmo pamatuju stav z prosince, tak tam měli jen Elany s cenama kolem 7–8 tis… coz mi prijde trohu moc.
ja tam byl naposledy nekdy loni a myslim že neco kolem čtverky bych si tam vybral, ale současnej stav neznám, třeba navezli a slevnili.
změna stavu :)
nic, to bylo jen rýpnutí… Jdu tam nakouknout a pak asi obrazím zbytek tipů…
Ja mam docela rad Eliasse (AlpSport) na Josefske 3.
Hervis, Sportisimo, Intersport.
ještě bych skočil do greensportu na kozí, tam poslední dobou kupuju veškerý hadry.
Někdo v tom udělal hokej, jedno by stačilo !?
zamykám…