Tak soudruzi, ani se nenadějete a je tu zas Mikuláš. V úvahu přichází 4., 5. a 6.12., dějiště navrhuji http://www.u-krive-vrtule.cz/.
Tak soudruzi, ani se nenadějete a je tu zas Mikuláš. V úvahu přichází 4., 5. a 6.12., dějiště navrhuji http://www.u-krive-vrtule.cz/.
:-D
Ty jsi si pospisil…
5teho bych zavrhnul, je nas tu dost otcu od rodin. Takze za me bud 4 nebo 6.
Vrtule je dobra.
O.K. Tak aspoň dva, sám chlašče jen alkoholik.
se přidám …
Vrtule dobrá pro tebe, ale co my ostatní? Já důrazně protestuji.
přesně, já bych si dovolil navrhnout hotel Myslivna, nebo Točnu pod Kameňákem
Náhodou Myslivna není vůbec špatná. Jak tady již nějaký soudruh napsal, vaří tam výborně.
Ty uz nedojedes ani na letiste ? ;-P
Jinak, aby jsi vedel, ze myslim i na Tebe… Dnes jsem byl na obede v Omastku, a uz tam maji na cepu i 12 Polici (drive jen 11 Bahno, pak i 10 Police). No a kdyz se k tomu pripocte vyborna kuchyne (nevim teda, do kolika hodin se vari) + dobre ceny, tak pokud by nebylo pocasi na bika, udelal bych to klidne tam. Ty tam muzes prijit prakticky v papucich a v zupanku ;-)
No já to psal právě proto, že dojet na biku k vrtuli není zrovna zábavné. A ty bys to chtěl ještě tady, abych tam potkal tady ty sousedy, který nemusím ani na ulici? Já bych, že seš to ty, navrhl např. bityšku.
Tak ono to bude hlavne i o pocasi, ted muzeme planovat, co chceme. A nerikej, ze zrovna Ty by jsi nenaplanoval dve zabavne hodiny po Holedne a Palacaku.
// A ty bys chtěl ještě tady, abych tam potkal tady ty sousedy, který nemusím ani na ulici ?// To sedí. Kdysi hledali strážce na nějaký ostrov, ale nevím jestli se tam dalo na kole …
Za mlada jsem toužil býti strážcem majáku. (Celý den bych surfoval, nikdo by mi tam nelezl.)
A skončil jsi v Brně.
Tak kua taky trochu zohlednit nemohouci soudruhy, kteri ale pit jeste mozou!
tyjo to je napad!! :D
Tak nejak jsem vedel, ze Ty takhle zareagujes :-D
tak dojdu tam v papucich a na jidlo me nalakas kdykoli :D
To je úpadek totok. Dříve to vypadalo trochu jinak-viz foto.
:) to je mazec fotka! Šíleně to letí.
Jsem zvědavej, jestli aspoň na Mikuláša si uděláš čas.
Jestli ji neodnesou certi do Pekla ;-)
Správně soudruhu, za chvíli by se scházeli na čáře pod hodinama…
…on to snad dělá schválně…grrrr
kudy se tam jede autem? :)
do medlanek a pak navrch kolem krizku. pripadne z bastru to muzes prodrndat pres jzd a pak po panelce ;-)
ja aby polka věděl kam pro mne má přijet :) žere pataky, tak stejně chlastat nemože :)
Chudák, ten má teda rok …
Voe atb sou jen na tyden, ale na kolo to stejne porad neni. Budu rad, kdyz me to nebudou znova kuchat :( Eva uz me s vama nikdy nikam nepusti :)
Přece není tak naivní, aby si myslela, že za ty tvoje zlomeniny můžeme my, nikdo jinej se tak nesebepoškozuje…;)
No…vzpomen si treba na legendarni pepkovu variantu z Buku. Me tam nalakal a roztrh sem si hubu sotva mi noha srostla. Tebe tam nalakal a helma fprdeli. Kam az ten clovek hodla zajit? To ho nikdo nezastavi? :-D
Za to si ale možete, soudruzi, sami. Mně zase nejmenovaný soudruh nalákal k Myslivně-a jak to dopadlo, že.
To byl jen dukaz amaterismu. Dyts to jel strizlivej, ni?
Střizlivej, šak se mi to povedlo zlomit až na podruhý.
tam jsem si vas tahal jako kuzlatka :-D
Tam za to nemohl pepe, ale Laďa, bo mi naservíroval další pivo, který už jsem nechtěl.
ti to řikám furt, měl jsi jet se mnou dokud sme byli střízliví. :D
ja vim ze su trapnej ale zvazoval jsi buk?
Ne, je to z ruky, bohužel.
…hoši s váma to jde s kopce…
jako jak z ruky? kola zamcem ;-)
do garage
To je opravdu max. na 3 piva, a jeste by nesmelo byt naledi.
to je blbost.
Ja uz bych fakt nechtel zazit to, co v zime od Vesla.
Dobre, tak 4 a jeden pandulak… :-)
ctyri a panak… to uz budes chycenej a jen tak neodejdes. vim o cem mluvim O:-)
Preeesneee :-D
Bacha, je tam plot.
stredni plot odpruzim ;-)
Soudruzi, ona výše pep-publikovaná fotka byla imho pořízena někdy po půlnoci. Takže psát teď něco vo tom, že je to daleko, je tak trošku vyměklost. Navrhuji jasný přesun na pátek případně sobotu a s vyzdobenými koli vyrazit z Brna,směr Buk.
We choose to go to the Buk. We choose to go to the Buk, not because it is easy, but because it is hard!
The graveyards are full of dead heroes.
Ozralej z Buku po silnici v zime nejedu.
Můžeš zase přespat u bráchy v brnečku, ništ wahr?
To uz je horsi, ma cerstveho sviste.
tak se ozeres tak, aby te parchant nebudil. v tom nevidim problem ;-)
penzion je zkolaudovanej betle nachystaný vo co go? :)
Jo taaaak :-) A za to, ze nas tam privedes, budes mit piva zdarma, jo ? :-D
No, o tom by se dalo uvazovat ;-)
vypadá to moc pěkně, se to chystám prubnout 8.12 na schuzu CHC protože druhej den jede zájezd na slaviu :)
Takze by jsi si tam dal dvoudenku, jo (Pa Mikulaska + So CHC) ? Nechces si tam rovnout pronajmout kamrdlik ? :-)
už se stalo :) akorát mám obavu že 3dny nedám :(
tri dny jsou pro me total strop. letos v lete jsem piskl akorat dve dvoudenky. O:-)
starnem
Uz? To si pospisili, toz to mozu dojet autem a rano vodject :-D
tyvoe :D este by tam mohli mit nejaky spolecnice a bude narvano furt co? :D
co neni… :D
na dvere uz vis jak ;-)
:DD
Dyt by jen otravovali a clovek by si nemoh s kamaradama poradne pokecat a popit ;-)
2:10 a dál. „Na Nicka seru…“ :-))
Pokud budeš držet svůj standart, odjet budeš moct tak nejdřív po obědě ;D
obavam se že netušíš kam jeho standart dorostl, po vobědě si pude lehnout a odjede až s drinkama. :)
Neprehanej. A to porad tvrdim, ze za mlada to bylo daleko horsi :)
Fandovo info zcela mění situaci. Navrhuji jet v pá na základnu, přespat v penzionu a v so ku domovu. A teď to myslím zcela seriózně. Při jednání s panem hoteliérem zcela důvěřuji Františkovi.
Tak s takovou aby brzo nebylo plno. Chtelo by to mozna nejakou rezervaci, soudruzi. I kdyz my, co spavame na zidlich… O:-)
my co to mame blizko dom žádnej nocleh nepotřebujem, dopiju a pudu ni? :)
21km pesky, v opici, ve tme, v zime? Sorry, ale asi starnu ;-)
A propó proč vlastně nepojedeš kolmo, je to více než za měsíc ?
To vis, komplikace viz. http://www.bike-forum.cz/…ka-2012.html#…
Ale porad se psychicky jaks taks drzim, jini by uz davno prodali vsechny svy kola :)
Pro mě nocleh a židlé né, to si vyprošuju.
v podstate je to fklidu domluveno. Kdo bude chtit prespat tak at da vedet neni problem.
.
naplanujnejakoutrasunabukbezhluchejchmist :)
klajda-polkova varianta, žlutáříčkyhadekmysliveckýbřezinakřtinybabice
babickýtrailobjezdochozahadeksjezdikromantickéudolí-krb.
to chcu vidět jak nekdo v prosincu pojede z mysliveckýho na březinu a do babic aby se pak vracel znova pod hádek.
Uraaa, a jeste pres zamrzlej Dnepr
:-) To je pro fajnšmekry. Ale pokojíčky jsou v pohodě, tam se vejde zájezd.
Soudruhu, jsem cestou tam minout bez povšimnutí nějaký olej, ale vocaď, pocaď. Nechci si hrát na nějakýho „Dušína“, který si nedá občas škopek, nebo než si ho dá, musí balancovat v listí po lesích, kde mají problém s rovnováhou i veverky. Jedná se o MIKULAŠSKOU BESIDKU (v minulosti se myslím vydařily) a na tom bych stavěl. Jen podotýkám (nic tím nenaznačuji) že v pokojíčcích je dohromady 19 betlí.
Franta chtěl trasu bez hluchých míst, tak jsem mu ji navrhnul. No a teď eště dostanu vynadáno :-(
tak napsal jsi to pekne, ale vypadalo to ze se v noci jede domu pres babice. :)
Ale ono se v noci nepojede domů.
Ti, kteří noční návraty milují, pojedou domů.
Každý řádný občan by měl být v noci doma-u rodiny.
Stejně chrápeš.
Ty zas pomáháš stavět šílenosti typu: Cihlářská x Smetanka
Ve st jsem okolo těchto ulic, patřících nyní k nejkrásnějším v Brně, projížděl.
A jistě tě zaujala převratná architektova myšlenka: auta, nucená stát výfuky k chodníku? Babičky, chodící tam do Brněnky si rády zhluboka loknou sazí ze studených startů vyšeptalých nafťáků.
25 betonových pajduláků kolem jediné malé křižovatky je taky zvláštní úkaz.
Zase tak podrobně jsem to nezkoumal, tyto malichernosti.
Franta má několik volných pokojů s
výhledem na potok Zlatý.
a nekolik volnych parkovacich stani :) ale do najmu beru jen na zaklade prisnych podminek kterymi by borci asi neprosli. :)
Mám novou motivačku. Ještě 811 do desítky.
sem dneska zlomil 6tis. Nechapu kde na ty cisla chodis :)
A kam Ty. Ja budu rad, kdyz letos opet nasrmrdlam tech svych 5 tisic.
jezdim na pivo :)
Pěkný: prudký vzrůst a ještě prudší pokles obliby silnice je zcela zřejmý.
kilometrově je to fifty fifty :)
Jdite do hajzlu s takovejma ciframa.
do vánoc dorazim 7 a pak začnu chodit pěšky :)
Já mám letos pocitově, páč nemám tacho, tak dvacet tisíc najeto.
Nechodím, bo mě bolí koleno. Jezdím, bo mě to nevadí.
mNě kua!
Jdete s tou opravou cestin do prdel :-)
manas by mel jit jako starsi prikladem. pak si to precte nekdo typu wojtek a zazije si spatny pravopis. :-P
Na wojtka taky kašlu.
Ja jen vracim uder.
Tak to je jen slaboulinké plácnutí.
Mě nebo mně, s tím mám problém celý život, ale většinou na to kašlu abych hledal co je správně.
Tam si pamatuju jednu pomucku – pokud je pad delitelny 3mi, jsou tam 3 pismena.
Já si pamatuju 4.p. mě, z toho vyjděmež 2. a 4. proti 3. a 6. a je to.-)
no a to koleno boli koho nebo komu? V tomto jsem nejisty a psal bych mne bez hacku. Taky byla poucka ze tam kde to de nahradit kratce nebo dlouze tak podle toho se to pise.
Zpatky do skoly!
„Nechodím, bo mě (koho) bolí koleno. Jezdím, bo mě (komu) to nevadí.“
Moje poznamka byla samozrejme k tomu druhemu m-ije. To ze clovek udela v rychlosti preklep se ale holt obcas stane, jenom Pepkovi ne :)
Pepek je neomylnej.
Shit happens. Ale . . .v te doby jsme byli mi vysoci diskriminovani nény překlep, to neuhraješ.
Je pravda, že na ty i a y by si měl člověk dávat bacha.
Vy dva ste se hledali. Kdyz bacha, tak na vsechno, alibisto.
To teda ne, soudružka učitelka vždy hleděla hlavně na to I/Y.
Protože zbytek sama neuměla, klasika :-D
To zní dosti nabubřele.
Soudruzka ucitelka byla pi*a ;-)
Hmmm.-(
Vis jak se rekne ostravsky, ze ti zdrhla zena? „Pyca f pyci, pyco“.
to mas od malyho? :D
:D seš na něho zlej
No, jednou takhle prisel ze skolky… :-D
No proto!
Děláš si prdel???!!
Ses slepej???!!
Ach jo, to jsou zase kydy.
Ach jo, vidim, ze slepejch je vic: „Jezdím, bo mNě to nevadí.“
V pohodě, mělo to být spíše na Jonyse, že to zas vytáhl. Sorry.
Nj, ale to pak nesmis reagovat na ME :)
Já se k slepotě, nebo spíš k roztržitosti, přiznávám bez mučení…Četl jsem na konci Maňasova příspěvku slovo „nebolí“…
:-)
Bolí mě koleno je o.k. viz.: http://www.zapnimozek.cz/…-spolecnice/
zlatej Bauhaus :)
Náhodou, já jsem těmto tématům přístupnej.-)
. (Jen tak, abyste na to nezapomněli)
se mi to nejak hatí, kamoš má termín v porodnici :)
Chceš být taky u porodu?
no i kdybych chtěl tak to asi nepůjde. :)
Je ti jasný, že zrovna ty máš účast povinnou ?!
Dnes a denně.
tak ja to budu met asi zajimave. Patek mikulaska sobota schuza havarovanech vodpoledne presun do tvarglu parba a rano zpet nahoru na odjezd busu do praglu. :)
Řekl bych klasickej víkend.-)
Mikulasska je teda 7.12? Tak to bude beze me, vlezla nam do toho tradicni vanocni parba. Aspon bude Manas fklidu :)
postaram se, aby nebyl ]:-P
Jasně, na Mikulášské nuda nemá místo.
Uteklo to jako voda a ejchuchu je za dveřmi. Předpokládám, že betlička pro mě je.
Ted jeste aby bylo pekne umrzlo a nebo sucho :-)
v lese se práší :)
To predpokladam, akorat se nejak musim dostat od nas do Brna (autem az jako posledni varianta) no a pak odpoledne do toho lesa :-)
A nahoře je semtam jakýsi poprašek… ale třeba do pátku připadne.
Doma už mám opušťák nahlášený. Pro mně to bude spíše rozlučka před delší pivo pauzou, protože (dle informací vyčtenejch dneska na netu) ta ku*va klíště, co jsem měl v říjnu, bylo pozitivní. Na boku už mám flek jak prase. Jak nasadí ATB, tak mám po škopku.
jak to řiká vrchní? „zanedbaný pití“ :)
Jestli bylo pozitivní ti musí říct Arzt snad ?
Však středa. Zatím teda piju. Viz víkend :)
POZDĚ :)
Pockej, to chces rict, ze kliste jsi mel v rijnu a flek se ti udelal az ted? Pokud je to erythema migrans, jakoze asi jo -flek jak prase, nejcasteji se svetlejsim stredem – tak neni na co cekat. Pokud vim, boreliozu muzes mit, aniz bys mel flek, ale opacne to neplati, zvlast pokud je tam takova souvislost s klistetem. Hlavne si nenech napsat nejaky slaby davkovani, borelioza je svinstvo, podle toho co jsem se docetl (a precetl jsem toho pred tremi lety, kdyz jsem ji mel dost, mozna v ty dobe az moc, tak slaby davkovani, ktery standartne predepisuje treba infekcni v Bohunicich, muze borelie jen docasne ochromit, zapouzdri se na za par let, pri oslabeni organismu jsou zpatky, jak rika Exik “armed and ready“, akorat se na to zpravidla prijde pozdeji a o to horsi je lecba. Jestli chces, poslu Ti nejaky odkazy…
Jo diky, posli… Zacalo to flickem jak 10 koruna a ted to ma 20 cm prumer. Zitra jsem objednany… Neco malo jsem nastudoval vcera na webu. Trosku depresivni cteni.
Myslel jsem na to, že Motylla odkážu na tebe, jakožto člověka, jenž pronikl opravdu do hloubky problematiky. Avšak počítal jsem s tím, že se ozveš.
Nechci tady jako nějak zaplevelovat vlákno, ale bylo by dobrý sem hodit nějaký noty.
Kdo to teda jako organizuje?
Jak je to jako s tím ubytkem, rezervačkou a podobně?
Kolik si mám jako vzít munice?
Jak je to jako s tím půnočním striptýzem?
Kdy jako a odkade se jako vyjede?
A kdo jako teda jako jede?
Ja jedu a budu tam spat (teda doufam, ze budeme moci), jinak nas ma Frantisek na svedomi a pojedeme k nemu na prohlidku sklepa ;-)
Jak do sklepa zalezete, uz nevylezete :)
nj driv zacnem driv skoncime. :)
tak kolik ks mam nahlasit at pak ze sebe udelam poradnyho vola dyz nikdo nedojede? :) ubytko je nachystany neni problem se rozkejvat na miste.
Já jedu i kdybych se tam měl dostat po rukách (s nadsázkou, aby mě nějaký chytrák nebral vážně.)
my jsme predbezne domluveni, takze se tez hlasim aj k noclehu.
je to o naledi nebo o jonysovi?
Ten na kolenách ale není Jonys.
ja si abonuju invalidovnu. Po schodech nikam nepolezu.
já taky
Jedu, ubytko (asi) nechci… Snad dojdu.
az vrchni zavre tak pudem k jurovi na panaka a pak pudem dom. Nebude zadna schuze chc zadna slavia a v pondeli budu moct jit do prace. :)
ja,ex,manas s,roman, JZD, polka, co paja? pepek? karoš? brazilec? :)
A co Depka Bych ?
P.S. A co fantóm Brantec ?
pepek jede dom
ja taky pokud pojedu vubec, zatim to nevypada…
netrhej partu a nehrej si na damicku
Aha, takže jedeš nahoru. Je ti jasný že tak jako tak budeš doma v sobotu ?
Jo, nény problem. Já mám ty noční návraty rád.
Me si vyskrtni, sem psal prece, ze mame parbu ve statlu.
Já bych jel v noci domů. Asi by to mělo klapnout, protože s děckama jsme Mikuláše odbyli už minulej pátek :-)
Tak tomu se říká zodpovědnost.
Ještě mrňavou poznámečku pod čárkou:
Mám v paměti jak jsem jednou křupal k párku slaný tyčky.-(
ve kterým to bylo století? :)
Přesný datum nemám v deníčku zaznamenáno. Ale našel jsem 22.4.2010 malinové knedlíky.
nebo Malinovi knedlíky? :)
drž hubu! tehdy mě pozval a nějak se to promlčelo
Paja ma Mikulasskou pro decka v hokne, a pak mozna budeme jeste u nekoho pokracovat, ale to uz budete davno sedet u krbu…tak at se besidka vydari a v alejich neni (moc) nablito, zkazilo by to esteticky dojem z romanticke zasnezene krajiny ;D
Tak to je ofšem zklamání. Jeden z mála touláníatrailůchtivých účastníků, takhle je nepřemluvím ani na Romantické údolí a na Babický trail už tuplem ne.
V te kose je nepremluvis asi na nic :)
To je fakt, radsi vzit s sebou neco ostrejsiho ;)
…poradne nabrousenou kosu ;-)
A to je jen začátek, za chvíli necháš kola u popelnic …
No to ne, na cem bych jezdil do prace…;)
Je mi jasný, že s tebou se uvidíme jedině za podmínek, že budeme mít kupu malých dětiček. Takže já jsem out a za 15 let už s tebou těžko udržím krok.-(
to uz ti pujde o to udrzet uplne jinaci veci nez krok s nekym. :-P
Tak bejt to dneska, nebylo by to uplne beznadejny, ale uz to neni co to bejvalo (a nebude) o tom zadna…
Je v pokojíčkách trenková teplota ?
Nejsem v seznamu, ale chtěl jsem jet (a překvapit ;)). Úterý, středu i čtvrtek jsem si byl schopnej zařídit volno, a vy tam, zcela proti historickým tradicím, nacpete pátek, na který už mám delší dobu jiný program … Jinak hlásím, že jsem naživu, ale s časem (a teda i bajkem) je to poslední dobou dost špatný. Kombinace rodina, práce, barák (v tomto pořadí), plus tancování je dost smrtící. Tak si to užijte a nezmrzněte :)
jsme tak nejak pocitali s tim, ze dorazis a mrdnes tam nejaky tanecek stylove v sukni naostro. takhle ten striptyz budem zalepit nejakyma babama. :-/
Tak alespon ze zijes ;-)
Jinak skoda, skotsky tanec na Buku mohl byt fajn.
Nechci teda lepit na sklo nic důvěrnýho, nikdy nevíš, kdo to tu může číst, že :-), ale udivuje mě, že půlnoční striptýz vyžaduje ten, co vyhlašoval, jak bude slaměný vdovec, ať seženu nějaký buchty, že to rozjedem. No děvčata už čekají 14 dní na povel a on mi píše, jak si byl večer zacvičit, že…:-))
vole, jsem ti to psal kódem, ne? zacvičil=zašukal, nový stroje = nový holky, určitě jsi měl enigmu v neaktuálním nastavení. To je pak těžká věc :-))
:-)
aktuální zpráva z hradu je taková že jsme očekáváni v plné síle :)
Pojedeš taky z Brna ? A Motýl ? Předběžně jsem domluven tak nějak v 15 v Obřanech s největším z největších fixařů.
15ta hod je vostra, vzhledem k tomu frmolu, co mam v praci, cital jsem tak 15:30 – 15:45… Ale uvidime, budu se snazit. Exik pojede taky z domu, takze citam, ze do tech Obran dorazime spolecne.
ja mužu byt v obřanech až tak v 16h, kazil bych ve firmě morálku.
Dohoukame to operativne zitra.
no tak rano přezouvám na hřebíky, neni na co čekat. :D
Přezuto :-)
mně se s tím včil nechce mazat, dal sem to ke kotlu a ráno to pude samo :) než se rozední tak to budu mít hotový :)
Tak dneska / zitra to nebude zadarmo, doba ledova je doba ledova :-) Dneska u nas –10.
jako cesta do práce paráda, ale zabiju každýho kdo mi bude tvrdit že po 1,5h mu v –10 neni kosa na nohy. :D
Už se vidím jak budu capkat vedle kola převážnou cestu.-(
No ja se nejvice obavam useku Obrany – Bilovice (netusite nekdo, jak to tam vypada ?), a pak Novy Dvur – Buk.
Predbezne si dam sraz z Exikem 15 – 15:30 u me pred praci (zalezi, jak bude stihat), takze Obrany bych za nas videl tak 15:30 – 16:00.
tak na ten ja se těším a doufám že je komplet pod ledem :D
Aby Ti nohy umrzly… :-D
Obrany Bílovice – místy sníh, ale místy asfalt s ledem. No dá se.
Nové Dvory – Buk je extáze, drží super :)
Uvidime. Dnes budu testovat nove ponozky :-)
Mně!
V dativu je i mi povolená varianta. Jiřík nám učiní přednášku.
nemyslel to soudruh z bukovinky tak že mu nemrznuly nohy? :)
BINGO!
Před že ti chybí čárka.
a Bukovinka se piše z velkým B…
za tys ji tady spravne nepouzil ;-)
To aby to bylo Fandovi jasný.
16 by bylo v pohodě, 15 je na hraně.
vcil solidni sypacka tesim se jak malej kluk ;-)
Stav z trati. Ráno mínus 11, dole kolem Kanic bylo hůře.
Hroty jsou zbytečný (protože je nemám), je to tak vymrzlý, že to drží…
Takže 16:00 na konečné v Obřanech?
takže se nahoru nadřu jako vůl :) ale domu to asi bude potřeba. :) pocit sucha a bezpečí je důležitej. :)
Parada
velkej respekt, já bych se bál, že si z karbonu udělám trsátka a ta kosa…fuj
To chce zimáka…
kdyz jsem daval parcik ve statlu, tak stejny poznatky. je to tak premrzly, ze to fakt drzi a i zadek to chce vic zmacknout, aby se to slajflo. coz teta kontrastovalo s preposilovanym rizenim pri nocnim navratu. :-)
ja bych z tvarglu bez ztráty kytičky asi neodjel. Dědina komplet pod ledem no a pak už to bylo dobrý až do Brna. V jednosměrkách vobčas nejaká plotna. :)
Platí tedy ta 16-á v Obřanech pro všechny ?
Pozn. po čarou: do pytle ještě pořád je mně blbě.-(
Nechcete z těch Obřan jet radši na Klajdu a pak trochu povodit kolem Babic a přes Křtiny na Buk?
Kdy je předpokládaný příjezd na základnu?
nooo. . . . ?
vypada to na team A a team B
Team B v počtu jeden se připojí někde u Ochoza. Cca 16:30 navážu spojení, jestli už jste vyrazili od piva v Obřanech :P.
Tak jestli Jiřík ještě neleje na Buku, tak akce ukončena. Tímto se omlouvám Pepkovi za kritické poznámky během trasy, ale domníval jsem se, že rozkaz zněl dostat se co nejrychleji na Buk. Navíc když jsme ráno sjeli od zahrádek, tak pod zahrádky se to dalo dát asfaltem úplně na pohodu a pak až zašolichat do terénu. Velké minus, že nedorazil Roman, ale serverům neporučíš. Komorní akce s luxusním ubytováním, snídaní, jedním na cestu a v azurku dom. Jo, nakonec jsem to ukázkově položil na mostku z žabovřeské na veslařskou a vystrašil borca v autě když jsem se curlingově sunul na hlavní :-D.
Akce parádní a velký dík Pepkovi za rozbitou truhličku :)
Tak on to nakonec rozbil? To jsem byl asi jedinej kdo ten večer platil myslím ;-)
Omlouvám se (ale já jsem ti říkal, abys ještě počkal). Snad by bylo možno zorganizovat ještě jednu vánoční (silvestrovskou) vyjížďku (tentokrát ale pěkně terénem).
A dneska dobrý ? Strašidelný nebo pohádkový les proběhl ?
Ne, jel jsem klasicky kolem zahrádek. Pohoda, ani moc zima nebyla, romantika, divočáci běhali přes cestu. A hlavně mi do toho nikdo nekecal.O půl třetí jsem byl doma, ve svém pelíšku.
Tentokrat mi to snad vyjde.
Tak můžeš mně to refundovat na příští vyjížďce :D.
Ale mě do hospody dlouho nikdo nedostane, protože ten smrad z hader je teda nehoráznej.
Vy doma nemate pracku? Pokud potrebujes hadry pouzit hned druhej den, tak je nech pres noc na pustenym topeni kde nikdo nespi a rano mas hadry cajk ;-)
Cimru kde nikdo nespí ? U Karoša ? Ses zbláznil ?
Taky se primlouvam.
Jak ja vam zavidim… :-(
Vcera do cca 18te v praci, data vicemene zachraneny, pustili jsme nejake joby, ale dnes od rana se … s tim diskovym polem a svina vzdoruje, takze jsme jeste ani nezacali instalovat. Rano jsem si rikal, ze kdyz to dnes bude do cca 20te hod hotove, bude to super. Ted uz to zacinam videt jinak.
Sem rikal, ze by se melo jet nekdy v tydnu. Navzdory tradicim se jede v patek a takhle to dopadne :-/
Někdy ti povykládám, přes jaké potíže jsem se musel prokousat, ale někdo na ně musel nahoře dohlídnout, že ?
machale spadlo ti to :-)
…asi vitr ;)
Houby vitr. Pamatuji si davnou reklamu Rozdil je v IBM… Posranej RAID 5, jak ja ho nemam rad. V pondeli odesel jeden disk na jednom serveru, v tydnu pak jeste v druhem (jiny vyrobce a nainstalovano v Raid 10 – ten se behem tydne vymenil bez problemu). Jenze u te 5ty byl asi naclej jeste dalsi disk, v patek se tam dal novej a totalne se to kouslo. Nebyt SLAXe, ktery si poradil jak s radicem, tak s rozjebanym polem, mohli jsme si to hodit. Takhle jsme alespon s jeho pomoci vytahli vetsinu dat, zbytek dohrali ze zaloh, po neskutecne mrdacce nakonec skoncili u formatovani celeho pole a kompletni reinstalace serveru. Zkoncili jsme vcera kolem 20te hodiny, totalne hotovi, ale vypada to, ze vsechno funguje…
Peklo je, ze kdyz sedis na predvadeckach, tam Ti ukazuji, jak je vse krasne, kdyz to mas ve virtualu, ze neztratis ani jeden PING v pripade vypadku, ale pak predlozis v praci rozpocet a oni reknou, ze jsi se zblaznil… No a na druhou stranu, Domain Controlery mame ve virtualu 2×, a kdyz se to pojebalo, mrdali se s tim celej tejden.
Depka, tohle by jsi jako pokladnik resit nemusel. Mel jsi to vzit.
jojo raid 5 neni z podstaty spatnej akorat nikoho nenapadlo ze vyrobci tam namontujou kurvitko ktery ty disky odpaluje v radu hodin :)
pripadne si to admin sestreli sam, pac vymeni jeden disk a pritom zjisti ze je narazenej aji dalsi a tak ho preventivne vymeni taky, cimz to pole posles do kytek cely pac se v tu dobu tepr prepocitava :)
No prave ze neni z podstaty uplne spatnej, stale jej mimo DB servery drzime. Ale zacinam si rikat, ze klasicky jednoduchy zrcadlo ma taky neco do sebe.
Reci Tveho kmene nerozumim, jdu radsi spat…
Kdyz Ty jit spat, my vstavat. Mi Brazilci mi rozumi :-)
domníval jsem se, že rozkaz zněl dostat se co nejrychleji na Buk – nikoliv, rozkaz zněl: „Cesta je cíl“
To, že by to šlo i po silnici, neznamená, že se nepojede do lesa.
to že se jede do lesa neznamená jezdit nahoru a dolu jak *****, ja bych vzal na štrajk žlutou, ***** se kolem zahrádek už víckrát nebudu. :D
Bylo to skvělé! Pepkovi díky.
no, to vědět, tak jedu rovnou a nečekám na tmu v Brně :-)
tak ja mu řikal že už teda jedu na tu slezinu do tvarglu, ale k odchodu se neměl tak bych nic takhle narychlo neuzavíral. :) řekl bych jakože dobrá práce. :D
ve tri odpol jsem stylove na place usnul… po jedenacti kouskach :-D v bukovine jsem sebou mrdl na silnici aniz bych stihl rict popel. rozklouzal jsem to vpohode.:-D
paradni akciona. skoda akorat, ze vsici vzali kramle hned po snidani a ze romanovi se rozsalovalo diskovy pole. :-/
Slusny :-)
Ja si jel dneska vycistit hlavu kolem baraku smer Smelc. V lese bylo paradne, akorat vrstvicka, aby to pekne drzelo a zaroven se to dalo projet. Dal jsem jenom 30km, ale docela me to utahalo.
Dneska odpoledne jsem se byl projet a říkal jsem si, jestli tam ještě nejste :-)
Pak jsem měl adrenalin u lomu, kde banda myslivců pálila po bažantech hlava nehlava a zrovna když jsem váhal jestli mám na sebe radši nějak upozornit, tak do větví nademnou zabušily broky :-(
broky jsou oproti kuli vpohode.
Čo bo, to bolo, terazki ty vánoce.