Súdruh Maňas je volaaký trudomyslný a tak mě zmocnil. V neděli padl u kuláťáku zásadní termín: 3. – 4.12. Oba klasické cíle jsou jasné. Pište kdo může, zatím vím o: Polka, Dušan, Motýl :-)
Súdruh Maňas je volaaký trudomyslný a tak mě zmocnil. V neděli padl u kuláťáku zásadní termín: 3. – 4.12. Oba klasické cíle jsou jasné. Pište kdo může, zatím vím o: Polka, Dušan, Motýl :-)
Tohle splňuje jednorocni periodu, tak teda jo.
Píšu si do kalendáře.
Čítám s tím.
To nepude.
Zdar. Dojedu.
Píšu si, pátek můžu určitě.
snad ok. ;-)
OK i uzené.
Co drsný horal z kotelny?
Tak nám to trochu soudruzi v demisi komplikují…
naopak mi prijde, ze vse pro me bude jednodussi. ;-) ze nekdo iracionalne komplikuje zivot nejen sobe, ale svym zpusobem i ostatnim, je samozrejme vec druha…
ze bych stihnul nalakovat stůl a lavici? krb tady je… :)
Neřekl bych :-) Nebo co máš konkrétně na mysli? Klidne raději SZ.
Budeš objednávat uzené?
Původně jsem nechtěl bo bůhví jak to tam bude, ale asi zítra objednám 3× krkovičku (já, ty, dušo) a přinejhorším sbalím jen maso a pojedu dál.
Na to nemám fyzičku, takže bych si rád sednul a chvilku odpočinul.
Uvidíme, jaká bude cesta.
Tvl cos dělal? :-D
Pls to nějak promaž/zablokuj. Asi chyba v Matrixu ;)
A takovej zkušenej borec …
To je přece fičura toho nového, lepšího BF. Motýl je v tom nevinně.
Bych tak řek, že souzi v demisi dělali letos přesně to co chtěl celej národ, tedy nic :-)
Ale na to je specializované vlákno.
Tady je to dnes samej Milan Véčko
Je to ještě relativně daleko, ale v tomhle pičasí dojdu akorát pěšky se picnout a Šmelc pouštím.
V patek mikulaska v sobotu bitva :)
Tak určitě. . .
Bitvu můžeš škrtnout.
To že po poplu pobiha par flintickaru neber v potaz. Tradice se drží i jinak. :)
V lese je krásně, ale bohužel to nevydrží…
Tady dole sou strasny brecka :)
U nás to taky netaje a je toho dost. Pomalu už toho začíná být na kolo moc velká vrstva, odpoledne už určitě budou běžkaři :-)
U Vranova už skalní vyrazili včera :)
Proklest taky už včera stopa, dneska už i kolečko za chalupou.
A já musím do Brna
Pod to se podepíšu, tolik sněhu jsme zde minimálně půl roku neměli. Souvislá pokrývka a neustále padá.
Minimálně půl roku :D
Já bych mu věřil, letos bylo jaro nebývale studené ;-)
Ja bych mu neveril. U nich to pohodlne rozpusti sragory z trativodu :)
:D
Takže od května.
Na Šmelc mám zamluvit cca 6 míst? Já, motýl, dušo, Pája, Obďa? Jst? Nebo přijede Scoty? :-)
Roman nemůže ani v sobotu jen na Šmelc?
u me smelcovna nula.
Dušan úplně out, takže Šmelc asi nula a kdo bude chtít tak namotáme něco po Drahanské třeba.
V kolik bude večeře?
Nic jsem neobjednával, ale jestli se chceš zviditelnit…tak můžeš ;-)
Jsem viditelný až až…
Položím tedy otázku jinak, v kolik ca dorazíte na škopek?
Nevím jak ostatní, ale já asi klasika šestá. Možná se svezu s Pájou, ale budu ho muset zkrotit, abychom nedorazili až v osm :-)
Kolem šesté.
Taky tak.
Počítám s podobným časem.
Jak vypadá stará Bukola a Lhotky ?
Stará Bukola a Lhotky čisté, ale od Novýho dvora po les solidní kaluže a sračky.
V šest by to snad mohlo být už přimrzlé. Ale ráno bude kosa, asi bych s odjezdem nespěchal :)
Běžky už tady (asi) nedá ani Polka, ale celkem to drží. Blato se až zase tak moc nekoná.
Hlavně aby nebyl led.
Pojedu na 17h at muzu driv vypadnout :)
Tak sme došli… ja jen abyste se mnou dnes nepočítali.
Takže až zítra?
Nějaká konspirace, šuldi?
Spis za rok
Lenochu…
Krásně je u krbu
Je…
Sam jsi upekl? :)
Apropo borec co to ma dom cca 40m by se k tomuto snad ani nema pravo vyjadřovat. :P
Já si km předtím odjel a dom jsem to měl z účastníků nejdéle… ;)
Teda až na jednoho.
porovnávat to co si najedeš před posezením a po něm je zcela irelevantní :)
Jinak nevim odkoho a kde jsem to chytil ale od sobotního rána se mi rozjel nějakej kašílek, tak zpětně vzato je asi dobře že jsem se zasekl s hoknou a vyhnul se společnosti.
když se tak nudim u kompu :)
Ta trasa je viditelně značně riziková.
Teď už chápu, proč tu modrou furt vychvaluješ. Ty k ní máš přímo tělesný vztah :-)
:-), tady je vidět profesionál, nic ho nezastaví.
To jsou právě místa, kde ho něco zastavilo ;)
A co sjezd do Tvarglu, tam už nic? :-)
Tam už je to kupodivu cisty. Vynechal jsem asi tri mikrospanky, ktery se obesly jen vtipnym skluzem na bok nebo tupym upadnutim v jize do kopce. V souvislosti s mikrospankem Jst fakt luzr…jako prekvapi v rychlosti namraza na kalecu nebo v sivicich na dedine nebo facht pod kopcem v pozoricich na rovince. Na mapce jsou fakt urvany vazy trzny rany na siti nebo vazne poskozenej material tipu chinarela. Je fakt ze toto je vycet 2003–2019 :)
Hezký. Já na modré nečekaně potkal jen Depku, jinak ani veverku.
Na modre jsem prejel jen jezevce, do kopca pri chuzi jsem videl prejit stado muflonu. 2008?.. super mam to tam rad od detstvi.
Tour de Franta
Ta kamera je tam úplně na prd.
Už jsem minulej týden říkal Laďovi, jestli má žebřík, že tam klidně vylezu, ale prý to zkusí očistit sám.
Tak at si u toho zas nedolame capy. :)
Vyřídím :-D