Sraz 16:30 tradicne na konecne v Lisni, cil tradicne na kopci:o))) trasa neznama…
Sraz 16:30 tradicne na konecne v Lisni, cil tradicne na kopci:o))) trasa neznama…
na kterym? :)))
na kterym te tak clovek muze potkat:-P
OK:-)
po ctvrte se stavim…
Esi bude hnusně tak nikam nejedu! :-)
aby sis neumazal supicka:oP
melo by byt v ramci moznosti pekne kolem 15 a bez deste (takze podzimni
obleceni at zas nemusim od Bedrichovic poslouchat to cvakani zubama:o)
Šak počkej se zahřeješ! :-)
Su už doma, tak kdybys chtěl mrknout na ty fotky tak ze zastav dneska..
proc si myslis, ze mam takovou starost aby ses dost oblik (napovim, ze rodicovska pece to neni:o) na fotky kdyztak dojedu ve stredu uz pred 4
Samozřejmě na to máš právo.-) A navíc před závodem má být klid. Na druhou stranu, musíš teď být asi dost nevybouřenej ?-)
Zadnej klid tohle bude predzavodni priprava:o)
nemůžu, dyť já dřu
Už bys to z té schránky moh vymazat…:-P
Nech ho ať dře, jednou nás bude třeba sponzorovat.)
Pane Excel, ja bych potreboval novej ram – nechcete mi pucit..kdyz tak drete…cooo? :-DD
Chces pujcit ram? Mam tu jeste zalozniho Forta a toho nezlomíš ani ty :P
Nápověda: viz. můj založený dred.
Tentokrat bych zkusil prijet i ja, ale 14 dni jsem nesedel na kole, tak abych to prezil.. :-)
Když tam budu já… A nedělejte si ze mě srandu, porád. Vocaď, pocaď!)
Jestli bude i gulášek, tak přijedu.( Né že mě ho tam včecek sežerete!)
Splinter ho zajistí, šak je s mladou největší kamarád !?-)
Splintere!!!!!!!!!!! Bude gulášek?? (Bo když ho zajistíš, tak Ti teprve uznám ten novej vražednej sjezd)
Hele pepku to je vydírání! Na to já nehraju… Radši si vem rezervní chleba se sádlem:-)
a cibuló :)
Přece tam nepojedu a zpět potmě, abych si tam sežral vlastní chleba. Zařiď dostatek guláše a bramboráčků, přijedu později. (Dáš 4 – 8 euforií a pak mně mužeš ukázat, jak ten brutál sjedeš, ten poslední balvan Ti odpustím.)
Mám v plánu to sjet při cestě na kopec ne z kopce.. to už bude šero..
Ti posvítím, beru světlo
Toz kdez vsece jedo, toz pojedo take ase.
Vzal bych to kolem toho novýho sjezdíku, třeba to Maňas dá:)
Spíš se ptám jestli bych neměl vyrazit po o.-)
I když, teď mě napadá: když jezdím Křížovku nahoru, tak proč ne ? DDD
Kdyz uvidite neco jak se vali zvrchu dolu po tom sjezdiku, tak to su ja :-) Budu tam asi v 16:40. Nechce se me jet az dolu do udoli a pak to hned zas slapat nahoooru.
Tom je na mě pozdě, já nejsem žádnej kaskadér a navíc potmě do Žabin ouvej !
Blbnu, žádnej Tom ale to.
Počkám na vás na Buku…snad…konečně poznám tu slovutnou bikerskou skvadru :-)
Žádnej Buk dneska nebyl, jsme se zasekli u sjezdu :-) Splinta ma prvosjezd .-)
Je to lepsi stim urvanym sutrem?
No stejně sme špekulovali dlouho:-) Ale lepší to je.. Ale opakovat už se mi to nechce:-D
Jinak ty videa byť z mobilu budou asi zajímavý:-D
Takze si to nakonec dal cely?:) Videa sem hod, su celkem zvedavej.
Jo nakonec jo..
Ale nejlíp zajel Pája… Bender hadra..:-D Ten to vzal napřímo:-D
ja ti dam Bendera darebaku:-P aspon jsem si narozdil od tebe nebyl zalitat videa zde obzvlaste doporucuju c. 1 a 8 no a pak taky tu sedmicku, no:o)
ups dneska nejak zapominam vkladat odkazy a prilohy:o)
album.volny.cz/ppaajjaa/browse.php?album_id=93078&browse_page=0
Ty voe, to sou zas komentare jak prase v tech videich :-DD Vidla uz je pritvrdena, takze priste sutre…tres se ;-)
:-D:-D Ten Polkův odlet ze záběru nemá chybu:-D
To Tvoje odbehnuti taky :)
:D ty vysunuty sedlovky…
Ke sjezdu gratulace. Jinak: velké mínus. Nejenže jste nepřijeli, ale ani nebyl guláš a v hospodě byla zima větší jak venku :-(
Sme meli dulezitejsi veci na praci…Karaya nicil bovdeny, Splinter bojoval s korenem, Paja s gravitaci a brzdnou silou a ja sem malem kacel stromy :-DDD
Líp to napsat nejde:-D
Něgdo tady říkal něco o přípravě na sobotu, tu jsem si představoval jinak. Ohl jsem mírně přehazku, ale to pude. Františkovi děkuji za světýlko a v sobotu ho kdyžtak nechám na Buku u s.vedoucího.
Ja jsem nic o priprave na sobotu nerikal ;-) Ja mam jinou specialni pripravu.
Máš pravdu, to byl Pája, určo měl to předsevzetí, ale tys mu to celý zhatil.-)
no tak nejak:o) ale nakonec jsme se Splintou stihli aspon 40km vcetne sjezdiku pod Hadek.
ja spis s volbou stopy, pres ten pulmetrovej schod jsem fakt jet nechtel:-DD
tak doplním info.:) Přes týden pouze polévka a menu. Včera to byl ten karbenátek s bramborem. Gulášek pouze od pátku do neděle.Co se týče zimi to je blbý, ale vozim si suchý věci do kerejch se převleču. Odjížděl jsem skoro po fotbale a zima mi nebyla. U nás v dědině býval hospodskej, kterej ještě udělal průvan, aby lidem byla zima a vypilo se víc kořalky :)
zimy
Tak jsme se sešli aspoň s Pepkem, Maňasem a Frantou. Byly takové spekulace, že se někdo na sjezdu vysekl a ne zasekl.:-) Hm tak zítra odpoledne zkusím ten Splinterův sjezd prozkoumat…ale z toho co jsem slyšel to asi bude o ústa :-)
tož já se tam zkusím dohrabat, ale počitám tak kolem 18:30. Neco na mne leze.