Pokračování oblíbeného vlákna ;)
Pokračování oblíbeného vlákna ;)
Just on time…
Zítra ráno si vemte teplé spodní prádlo :-)
A nepromokavé oblečení :-).
Ve středu pršet nemá ;-)
Mi bylo jasný, že to o půlnoci ani nemá smysl zkoušet :D
Nevíte, kdo v Brně prodává Endura hadry? Svorada už to není…, ten už jen věci s eskem.
Dnes Delnik MTB, 23 Km, 890m a 3 hodiny. Na fotkach samo same tresnicky, zarostle kroviny, bahno a ***** kopce jsem nefotil.
skoro nikde nevidim cestu
Jo, blbec jsem si hral na Pepka. Ne, cesta tam v 80% byla. Pruser bylo tech 20%, ale chtel jsem objevit ty skaly nad Loucskym mostem. Jel jsem tam ze shora (bez teleskopu by to pro me byl darmo pokud). Ted uz vim, kudyma by to slo, ale je to slepe. No a u zvolene navratovky mapa lhala. Skoro vrstevnice byl ***** kopec, odbocky byly slepe a zarostle sipy.
Hehe, co jsem říkal? Na cestě vám tam často rostou stromky nahusto :-)
No jo no. :-)
Buď jak buď, 890m na 23 km je peklo :-)
:) Jj, někdy to tak vyjde.
Včera mi to chybělo, žádné tlačení do, či z kopce, žádné přelézání stromů, žádná bezbolestná vrstevnice, jen asfalt :-(. Přítomnost kamarádů mi však chybějící radosti plně vynahradila. A návštěva popraviště, kde tleji zbytky kostí k smrti odsouzenců dávala vyjížďce jistou magii.
Ano, jako motorkář endurista jsi tedy hluboko klesl, skoro až na dno…měl jsem o tobě jiné mínění :-)
Jak kdybys ty nikdy nejezdil po silnici.
Jezdím, na silničce :-P Ale skoro celou vyjíždku…to tak možná v zimě za velmi ztížených podmínek a na zimáku.
Jo ty myslíš teď ten asfec s mladým nebo tu časovku ze Sádku? To bylo nedobrovolně, situace vždy objasněna v popisu na Stravě O:-)
A zalezi na jakym kole jedes? Jarda to vzhledem k uternimu desti kvitoval, i tak byl dost zadumcivy.
Tak mně třeba záleží, chci bajkový pláště ojíždět co nejmíň a u zimáka je to tak nějak úplně jedno, to je dojížděč všeho. Jezděte si samozřejmě kde chcete, vždyť tam byl smajl ;-)
Kdyby clovek bral „s rezervou“ vsechno u ceho je tu smajl, tak nemuze reagovat skoro na nic ;)
Ne, mne je fuk, jestli jedu po silnici na ziletce nebo biku, pokud mi zas tak nejde o najety kilometry, je to na mensich silnicich vzhledem ke kvalite povrchu kolikrat prijemnejsi na biku.
Kazdopadne ve stredu u Slavkova jsem si zase pripomnel, ze nejaky vetsi silnicareni tam, kde jezdi vic aut, mi fakt nechybi.
Ad Slavkov) přesně to je důvod pro krosku/gravel :-)
Spis duvod se tam radeji moc nevyskytovat ;)
Se ho zeptej, kde byl včera …
To vidí na Stravě ;-)
P.S. Včera v Sokolnicích bez šance. Víkend, svatba a pěkný počasí važedná kombinace. Ideální je zajet si tam jako ty v týdnu.
Ano!
Včera jsem pil na Medláneckém festivalu Sokolnickou 10, která nezaujala, a APU Alžběta, která nebyla úplně čistá a stylově odpovídající. Někomu diacetyl nevadí, mně docela jo.
Jak jsi hodnotil kapelu? :)
Se dívám, že jsou od vás :) Upřímně řečeno jsem je neposlouchal, já šel na pivo a bavil jsem se s manželkou :D Na mne to bylo mezi barákama zbytečně hlučné, tak jsme byli většinu času někde za rohem/ u rybníka.
Kapela byla výborná, na to, jaké to byly ročníky :)
Královna od Duckanddog byla super. Sokolnice mne taky dost zklamaly, loni byly lepší, ale půl jsem I e v pivovaru
Duck and Dog je podle mých zkušeností dost loterie, někdy super, jindy ani náhodou.
Klasický minipivovar, máš pravdu. Pil jsem 5× Soběšice a z toho 2× to byla normální močka…i Líšeňák má občas výpadek, jednu bečku jsme vraceli
to je preci na tech minipivovarech skvele, ze nikdy nevis, co z nich vypadne. kazdopadne nikdy se toho neda vypit moc a nekdy ani malo. ;-)
Tak jako, kdyby to pivo stálo řekněme do dvacky, tak asi nějak moc neřeším. Ale bečka v ceně 35 Kč za pivo, úplně hnusná, to ne. Výměna proběhla okamžitě, zřejmě asi věděli, že je to špatný. Naštěstí varna u těchto malých pivovarů bývá obvykle okolo tisíce litrů, někdy dva, tak třeba za dva dny může být excelentní pivo
Mmch, v sobotu jsme k obědu narazili Nachmelenou opicu 14, v pěti jsme jí dali kapku za uši, ve tři už teklo pivo úplně kalné, paradoxně chuť byla prakticky stejná. Asi to bylo to dobré naspodku bečky…
No a pak máš ty, kde je to v pořádku prakticky furt. Clock, Zichovec, Raven… :) Pravda, poznáš to i na ceně :D
pak sou tady ještě stabilní sračky z tradičních velkejch pivovarů, vylepšený improvizací provozovatelů restauračních zařízení. Tady je stabilita taktéž zaručena…
Dneska taky víkend, svatba a všechno ok ;-)
Pěkná barva.
neni to sranda. na chvilu se zamyslis a jsi v protismeru ani nevis jak. :-)
Jede teda hodně agresivně, to by mě zajímalo co mu v cíli někteří řekli :-)
http://www.pohardrahanskevrchoviny.cz/…ove-jistoty/
Ladíte doma formu? Každopádně držím palce!!!
Bude mít co dělat, soupeřka byla třetí na Šele :-)
Dvojka hezký dres:))
Dík. Zákulisní info říká, že se rozhodne mezi Sisou a Terezou. Tereza 100% vyhraje, ta dá i Tinu. Sisa musí v tom případš dojet do 3. místa a bude to mít těžké, protože Knínice nejsou úplně trať podle jejího gusta. Je tam moc techniky. Včera se mi ji ale poprvé podařilo přemluvit, abychom začali pilovat základy techniky – nejdřív tedy pomalé zatáčky.
Já to mám jisté, ale stejně chci zase vyhrát :-)
Nejels dneska na ziletce ?
Jel, na jih :-), Kde jsme se potkali?
Jeli jste tri, kousek za Trabantem. Já jel proti, od Olympie. Asi jsi mě neviděl, jel jsem proti vám. Zdravil mě jenom jeden. Cop? Nevím, bylo tam lidí jak sraček. Kličkoval jsem jak zajíc:)
Debata byla o tom pátým fleku…
Borec je takovej vysokotepec… Už bych byl na koronárce.
: D
Jedu hore.
Nezlobte se, ale musím to dát sem: Jsem vysoce morální člověk, nelžu, nekradu
Kdopak to asi řekl?
Kam az muze spadnout novinářská sebeucta?
Nikdo s novinářskou sebeúctou v idnes už dlouho nedělá.
Uplny dvojce Mirka Dusina…
Ten, kterému by kde kdo dokázal za pár minut najít ve starších prohlášeních takovou lež, že by to obstálo i u soudu :-/
Tak pochválit se slovenský estébák rozhodně umí :)
Dneska?
Jo.
Silnic dneska.
Negativ.
Však prostředek je fuk. Beer lives matter!
Jo. cca v 18:30h.
Vypadá to na poslední posezení… Bez roušek.
Dle celosvětových statistik se stal nejčastěji používaným slovem covid. Na Moravě však stále zůstává nejpoužívanější ***** a ***** :-)
My jsme slušnej stůl…
Lokálně bych do TopTen přidal NIC.
Včera paráda. Nevím, kolikrát se nám letos podaří zahrádka, bez picpantu na nose.
Jo a hlavně na slušno :)
Lada bude muset prvni pivo podavat uz u dveri ;)
Presne. I do vlaku uz budu nastupovat s otevrenou plechovkou :-)
:-D
Hm to budu jeste na D1
Dnes super babská kapela, vypadá to zítra na dovču… :)))
zatim jsem to nevidel, treba prekvapi, ale zubar zpovidajici uchyly ve me moc duvery nebudi stranou epidemii. s nim bych konzultoval spis jak vytrhnout velrybe stolicku nebo jak si strcit demizon do ******. ;-)
Velrybu nevím, ale demižon má Franta:-)
Demizon do ****** bych nestrkal, mohl by prasknout a to fakt nechces. :)
schmuzig rikal, ze s vopletenym se zminenym vopletackam vyhnes. ;-)
nemluvil spatne. jen ze sve pozice nejsem schopen (pripadne ochoten venovat cas studiu) posoudit verohodnost nekterych jeho, ne zcela konkretnich, tvrzeni. takze mi nezbyva nic jineho nez mu tupe verit nebo jej brat s rezervou.
kazdopadne na stredni skole jsem se ucil vybrane kosti a svaly latinsky, ale ze bychom brali prubeh epidemie si nevybavuju. pravda, vzornym studentem jsem nebyl. mozna jsem jen chybel. ;-)
Dnešní objev – modrý sjezd z Jilmoví do Skryjí. Fakt pěkný.
Ten jezdim obcas hore, ale to uz tak pekne neni :-)
Tak tento týden st. nebo čt?
Zítra.
Oui
St.
Čt
Kdyby někdo chtěl v sobotu vyvětrat děcka nebo sebe.
Tady video z loňska.
Kdepak se toto nachází?
cislo silnice stam davat nemusel
Čísla silnice jsem s nevšiml :-). Ale dodatková tabulka má své opodstatnění, neboť „silnice“ není silnice, ale ostatní plocha patřící obci Březina a jedná se tudíž o vjíždění na silnici z místa ležícího mimo silnici, kde musíš dávat přednost všem. Dodatková tabulka mi připadá velice neobvyklá a úsměvná, originální.
Ted jeste aby ti, co jedou od Krtin meli nastudovanej katastr ;)
Podle baráků bych tipl Ochoz.
Podle baraku to ochoz neni :)
Z tohohle pohledu ne. Ale ten, kdo jede od Křtin, má zase dát přednost i těm zprava. Kdo teda pojede? ;-)
To je stejne blby jak kdyz se najizdi z parkalu u rohlenky na dálniční najezd na brno, ale nevim proc upozorňuji na hlavní silnic kdyz je tam stopka.
Upozornuji, ze mas dat prednost i tem zleva (z vedlejsi), kteri ti ale budou budou davat prednost zprava :D
Ja bych tam udělal hlavní tu co po ni jezdi vic aut, v lete tu skutečnou hlavní a v zime tu vobjizdku :) tim by se to cely vyřešilo :)
Od té doby, co kopec solí jak o život, je provoz více méně konstantní…
No a je teda praktické důvod proč hlavní vede do dědiny?
IMHO bus.
Jedeš dnes? Já jsem to přehodnotil na bajk.
Jedu do vašeho údolí.
Vylezlo slunko, tak jsem jel silnic. Ale fičák byl solidní.
Jo, a u mne zase celou dobu proti :D Naštěstí na bajku tolik úseků mimo les nebylo.
Vylezlo…
V jaké století jsi se převtělil? Nový Highlander?
Rychlodotaz. Nevali se nekomu doma v Brne jeste pouzitelnej nejakej 29plast. Idealne Maxxis Rekon 2.4 nebo pak neco podobnyho. Za par stovek na pokus.
Rychly dotaz k Jedovnicim :
Jak je nejrozumneji alespon 1× komplet projet, kolik to zhruba na pohodu zabere casu a jestli je tam pro ctrnactiletyho kluka (ktery az na dve mista projel komplet BunkrTrail na TT) nejaka zaludnost (samo krome rychlosti). Je lepsi parkovat nekde hore, nebo to vzit od Jesu ? Dikec.
I se žlutým sjezdem od Liščí leče :-)
Jednodušší samo z Bukoviny, ale ze Křtin je to větší zábava i s pivem na konci.
Dvojku + trojku a zpět to trvá zhruba hodinu a půl (jezdím pomalu), jednička k tomu tak 3/4 hodiny?
Horní dvě části dvojky jsem jel s šestiletou holkou a pohoda, ta spodní část je letos místy trochu rozbitá, ale větší kluk by to měl dát. Zavřené to ještě v neděli nebylo. Jedničku jezdí prvňáci, ale tam jsem dva roky nejel. Na trojce žádná záludnost snad není.
Diky moc
Tak já nevím, ale Roman píše komplet a ty tam nemáš stoupák a pod cestou k základně.
My to jezdili z Bukovinky…sexyterénkem napřed na dvojku, pak jedničku, případně trojku a přes Konvičkovej a sexyterének na Buk.
Jj, chtel jsem komplet, kdyz uz bych tam jel. Ale bral jsem to hlavne tak, aby mi (mu) neuteklo neco zajimaveho. Takze si rad necham poradit.
Tak zrovna přibližovák pod cestou k základně nás baví, nic těžkého ale pohoupeš se a v rychlosti to taky není špatný. Stoupák taky nemusíš jet 3×, ale třeba naposled po té šotce Proklest nebo po zelené Lipovým žlíbkem.
nejsem si zcela jistej, ale od začátku dvojky cesta lesem k závoře u bukovinky.. je tak? Polka Motýl? nevim co je na tom sexy, ale už je tolabutí píseň k hospodě, terenem bych si to nazvat nedovolil
Tak on ten název má nějakou historii. Kdybys jezdil častěji než jednou za rok, věděl bys :)
BTW je to i segment.
Název myslím vymyslel tak nějak Motýl, takže tomu i odpovídá…žádná velká obtížnost, pohodové svezení namísto uhlazené dálnice vedle ;-) Ale i tak tam při těžbě můžeš zažít cyklokros a někdy když se člověk vrací třeba prošitej z krasu, tak se i ta dálnice někdy hodí. No a v neposlední řadě…na název sere pes, mám tam zatím KOM! :-)
Nevymyslel :)
A ten KOM ti určitě vydrží, vzhledem k tomu, jak to tam vypadá…
Pokud zaparkuješ na Buku, tak můžeš jet pořadí 2, 1, 3. Najedeš necelých 30 km. Průběžné občerstvení Základna, finální odměna u L.
Chtel jsem jet se synkem zitra dopoledne, ale on uz se ve skole domluvil s kamarady, ze pojedou pobliz nas na ilegaly po motorkach. Odpoledne potrebuji poklidit ovoce a posekat, v nedeli asi jen s Katkou nekde kolem komina. Uvidime. Kazdopadne diky za tipy.
Jak zaparkuješ na Buku? Na jaře jsi hlásil, že tam cizáky nechcete, abychom vám nedovezli covid. Od té doby musím parkovat v Bukovině. Teď je situace horší jak na jaře – a najednou : zaparkuješ na Buku? :-)
Nazdar starý brachu.
Ber to tak že na ususi žádnej kovid není narozdíl od Brna… :)
Tak situace se uklidnila. Mi nešlo o vir, ale zaparkovaný plechovky, kde se dalo…
stally ti na jetelině? :)
ten muj anděl se taky asi nadře, deme ze stavby, šlapnu na dekl od šachty a zmizí to pod nohama. Ani trubky od vody, ani kabeláž od eletriky, nic sem nepoškodil :D
Klika… :)
Jaká je zelená z Kalečníku do Olšan? Dík:)
Normálně dobrá, ale kolem Červenýho vrchu se těžilona bylo to tam zamrdaný…aktuální stav neznám. Hezčí to je asi ale nejet Koretínku a zůstat dýl JV na kopci a dát si mechový padák k rybníku, případně jiný ze sjezdíků, je jich tam víc.
Zdar lidi, nechce sa niekto pridať k noobovi na projížďku v Mariánskom údolí?
Pohodička,za chvílu jedu zase.
Hluboko pod ním krásný dol,
temné jej hory broubí kol,
lesů věnec objímá.
Ta druha fotka je jak z nejake mongolske stepi. Pekne.
Souhlas, ale ta první fotka je velká beznaděj :-D
Ta blikacka na rodlech smerem dozadu ma nejakej hlubsi vyznam? :-)
Nema, to je jen mimosezonni poloha.
V Jizerkách jsem si věnce lesů užil do sytosti.
Ohavná blikačka :))
ST nebo ČT?
NTVL, odkud to je ?
Už v době o které jsme si mysleli že je první vlna to viselo v Bukovince.
Hypochondrův sloup.
ČT máme Popcorn MTBO, ST kosa a má pršet, takže DNES! ;-)
Dnes silnic přes Warpse…
Jedu dnes.
Bourky hlasi, ale ma byt 23 ty koso ;)
Nebude pršet!!!! :)
Venkovani jsou čím dál radikálnější vůči měšťákům :-)
To je dobre :) lidi by na sebe neměli bejt hodni :)
Mám tu takovou aktualitu, bude se hodit po volbách, až Bába zavře hospody. Měli tam Nefiltr pšeničný 5,0 atm. Přestože Staropramen, tak velmi chutnal. Ale může to být taky tím, že jsem byl už uplně na dně.
Ano, byl jsi úplně na dně :-)
Ty se nesměj, to bylo kvůlivá tobě :-)
Jeli jste spolu? Pak bych se nedivil, že Pepa byl na dně.
Autumn s comming.
Konecne jsme se dockali :-)
Máte to na týden, tak si to užijte :-)
Je krásně. Bohužel moc nenapršelo. Teda zatím… ;)
No, bohuzel od zitrka do pondelka zacne. Skoda, ze to misto prodlouzeneho vikendu nevyslo na tyden.
Presne tak :/
Myslím, že si podzim na bajku ještě užijeme se s. Prymulou dost. :)
Bohužel, jak píše Roman. Předehra deště včera večer, když mírně zapršelo, teplo však, což nebude o víkendu, bylo. Tímto děkuji Pájovi za včerejší možnosti prozkoumat zase něco nového.
Dite s tim deštěm dopicekundy :) potrebuju jeste 14 dni, pak muze chcat a muzou vsecko pozavirat.
kandidujes? :-P
Vyrábíme patoky :P
Ses dobře vyspal, koukám…
Mel by sis zavčas vyřídit prukazku.
No zaměstnání ve státní správě bude v nadcházejících měsících velký benefit.
Ale raději k PČR nebo do školství. :)
Ach ty brněnský vlákna …
Alias Depka se dusí ve vlastní štávě :-)
Ale těžce :-D
Drží to tu občas při životě. Rád jsem si vždycky početl (a prohlídl fotky) o nějaké vaší víkendové výpravě (pivce, apod) a teď ani čárka.
Dneska je to na pořádnou depku, chčije a chčije a 3 dny chcát bude :-( .
Já ti věřím, žes silný psychicky odolný jedinec.
Kde je tvuj slunickovy optimismus? :D
Neviděl bych to tak černě…
A v neděli na guláš: https://cyklovitovice.webnode.cz/vitovicky-zleb/
Dobrý tip, tam už jsem dlouho nebyl :-)
To vypadá fajn :) Jedeš/jedete?
Ne, jen jsem s borci žertoval. V neděli dopoledne závodím jen zcela mimořádně ;-)
Já jsem chtěl, ale nemůžu:-(
Děkujeme
Neboj :)
Bohužel si vybavuju i jeho postoj k povinnýmu očkování. To je takovej kkt až to bolí.
Jen tak mezi náma, hoši, pochvala pro někoho by nebyla ?
Tak lino jsem si už pochválil… :-)
tak já tě teda chválím, ale popravdě, takhle si o to říct to se fakt nedělá :D
Tak to je opravdu megaču.rák
Misto aby poslal lidi ven, tak je pozamyka v panelacich, to me hlava nebere :(
Tak o víkendu jsou dvě možnosti.
Můžu sedět doma, koukat na influencery, jutubery, jak jezděj umělý traily a u toho cucat aperol nebo piňakoládu a holit si nohy.
Nebo…můžu vytáhnout zimáka, singla, cokoliv a jet se na chvilu sundat, zbahnit se, zesrat, zechcat a pochcat a být dělník MTB.
Samo, že je spousta dalších možností, ale to je všechno hovno!
Komunikace ohledne vikendovek se presunula na whatsapp stejne jako odkazy na fotky, na fotoexhibovani, jak je dnes bezne, uz jsme asi „stari“.
GDPR
fšecko se samo děje a probíhá., fotky jsou..ale inkognito v uzavřené komunitě
nová doba no
Jede někdo hore k roztopenému krbu ?
Krb bude potřeba, 6 stupňů.
Ten radar na Skalkách mají asi špinavý :-(
Depka je v hokně, že tu není žádný YT spam? :)
Špekuluje nad RB TR 120 ;-)
Pšššt!
Z jiného soudku. V lese jsem narazil na takovou industriální budku :)
To nechápu, proč je to jen položený na kládách ?