Koukám, že už zakládání nových vláken v 0.00 netáhne ;-)
Koukám, že už zakládání nových vláken v 0.00 netáhne ;-)
Pozdě, ale přece!
Mohl bych se na to vyto, když ve 4 vstavam do prace a když to zaklada jeden je v tom aspoň pořádek. Delas to dobře, aspoň na to ostatni nemusi myslet. :)
Beru to jako ocenění dlouholetého úsilí :D
Nebýt tebe ani nevím, že je prvního :-)
Pro štatlaře co to maj poblíž…
Mam pocit ze tam dela vrchniho Dušan co delaval na Trnité než tam postavili Vaňkovku :)
A tohle je taky dobrá zprava
Každej ví že je potřeba jet po masné a zastavit se u hladovyho vokna :)
Konečně!
vubec nevim, kde to je. :-D
Pravda, mohl jsem si to před druhou zkontrolovat, než jsem šel spát. Nicméně poslední dobou jsi byl naprosto spolehlivý, tak jsem to vypustil :)
:D
Zdravím, kdyby náhodou někdo někde zahlédl.. já jdu obrážet černopolské zastavárny.
zmizel mi Rock Machine Blizzard 2020, poznávací znamení: šedé gripy, žluté pedály, vepředu WTB Vigilante a.. ehm.. adaptér na dětskou sedačku a pod ním obří rýha po mojí odborné montáži :))
Klidně volejte na 733 543 839, díky! Martin
Hliník NEBRAT!
Kdybys tu ochrannou šprcku natáhl víc dozadu, tak to neprasklo
Aha, ******* praskla taky :-(
To není moje. Přetáhl to izolačkou a dojel s tím dom :-)
U fullu bych ho uz opravdu nebral
Tak už ho mám 11let, ale s karbonem bych se klidně smířil no.. :)
Ona jedna vec budou lehke XC ramy, a druha robustnejsi ram, na kterem my jezdime ve vsi skromnosti tuzku.
Nicmene jen z naseho okoli :
Merida 96
Cannondale Scalpel
Vice verzi Specialized Epic
Haibike
Canyon Spectral
… a urcite jsem jeste na nektere soudruhy zapomnel :-)
Prý ti Maroši jezdil na dvorku – 78000 pokuta (za blbost)
Nahrada za odcizenyho Bandita
Ćlověk je chvíli pryč a 330 příspěvků, z toho 200 Patrik:-) Já su tak šťastné !
Je to velký OT, nicméně máte na to nějaký názor ? Kdo z těch stran je za Lojzu ?https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domu-horolezce-pusti-az-zaplatite-svoji-zachranu-navrat-cechu-se-protahuje-174908#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=
S timhle nefunkcnim odkazem asi ty
:D
Vnímám to v osobní rovině.
To mě těší že :)
Apropo kluci ted asi shani sponzory o stopero. Nezavidenihodne, ale to je život. Jako rozumnou cestu bych videl podporu diplomata a vyrizeni hypoteky.
Ze jsou misti borci v Pakosu salamisti je pravda, takze jak tam popizuji Vazira bych tem nasim veril. Ale na druhou stranu je to tak byrokraticka zeme, ze mi je jasne, ze to riskli bez patricneho permitu, kdyz se nedokazali dohodnout. Nakonec z toho bude kompromis, neco da pojistovna, neco sponzori, neco budou muset zacvakat sami, a neco jim Pakistanci odpusti.
Nedokazali dohodnout ctu jako dostatecne dlouho neprolepovali… V tomhle systemu kdy jim tam vozi lidi penize z cely ho sveta je to s jejich povahou nekonecnej kšeft a pak když se nekdo toto pokusi obejit udelaji z toho nalezity divadlo, aby jim takovejch zasahu nepřibývalo. :)
Jako jo, ale ber to tak, ze to je jeden z mala jejich prijmu. Ta priroda je tam fakt nadherna, ale zivot tvrdej, tak se nedivim, ze chteji z expedic co nejvice vytriskat. Na rozdil od posranych Indu, co si vyhadas, to plati, a uz se Te dale nesnazi ojebat.
BTW, v jedne vesnici mezi Skardu a Gilgitem s vyhledem na Rakaposi jsme objedvali, koukali se hore, a zrovna se utrhla lavina. Mam to nekde na kamere, byl to fakt hukot.
Pokud se ti netřásla ruka, podíval bych se.
Tocil to kamos a zoom mel zapnut, pac primo pod ni jsme samo nesedeli. Zkusim to projit a muzem udelat nejaky spolecny dychanek s promitanim, kalumet, trojboj, vsak to znas ;-)
sli do toho s tim rizikem a cena je smesna. pred sedmnacti lety kdyz nepojistenej kluk spadl do trhliny v ledovcu a vytahovali ho tri horskosluzbaci bez mechanizace jen na lyzach mu to napocitali v prepoctu na 130 tisic. pro dva dospely chlapy by nemelo byt likvidacni sabnout se vo pul mega…
+1
Vida, jak se různé generace dokážou shodnout.
Tesi mne ze me radis k jine generaci než Jiříka :)
Varite nekdo z vinnyho octa? Letos vazne uvazuju o jeho výrobě :)
Malo cukru ? Letos i u nas bida, svestek / ryngli akorat do tace, hrusky shnily, jabka nabodany, nahnily a padaji driv, nez dozraji. Akundrat ertepli bylo po *****.
Tady u nás snad úplně opačně. Švestka (opravdu švestka) úplně obalená, povidel bude… Hrušky tedy nemáme, soused se shlídl v jalovci, jablek plno, zatím sbírám jen padané, každé ráno odšťavňuju. Brambor jen tak tak, ale to dávám za vinu zemědělci začátečníkovi. Nestříkal jsem a plíseň sežrala zelený docela brzo.
Miro, jestli budes potrebovat, klidne prijed.
Jestli máš navíc brambory, tak bych klidně 2 pytle odkoupil, možná i tři.
OK, neni problem.
Diky, myslim, ze mame dost. V pripade nouze vyslu sos
Tak ty mne sraly nejvic, když to muzu dovezt z práce. :) A s repou je to ještě horsi? Ale vcera sem zabukoval letenky do palmy tak to nesu statečně :)
Ha, tak na zahradě kousek od Šlapek naopak letos švestek dost, krásné, sladké, nečervivé. Včera jsem to sklízel :)
Chceš říct že to jíš? :)
Přiznám se, že mi to víc chutná na buchtě nebo v knedlíku než přepálené.
Knedlik te v zimě nezahreje. :)
Taky tak.
Tak knedliky/tac jsou fajn, ale slivka taky. To nejde srovnavat, dnes jsem prijel tak na hrane a panak bodnul vice nez ten knedlik.
Jo :) Tak to máme za včerejšek knedlíky, táč, sušené a kompoty :)
To dokaze nahradit pseudoefedrin?
I viagru :)
Decathlonisté, koukali jste do návodu kola nebo do servisní knížky?
Hmotnostní limit je jen 100 kg (jezdec+kolo+pití/zavazadla). To si můžu vzít na záda maximálně 5 kg batoh…
marně přemejšlím co všechno nechat doma :D
V pohodě se vlezu do 100 :) Navíc u mýho kola píšou 120 :)
To slovo „pohoda“ bych bral opatrne, pac kdyz vezmes nasi prumernou vahu okolo 85 Kg (Karos, Paja a Jirik jsou samo jinde), potencionalni bagl/Camel (3–8 Kg), a vahu kola (12 Kg), tak je to hrana. Nicmene podle me ma daleko vetsi vliv dynamicke zatizeni.
Nevím, koho máš v kategorii „naši průměrnou váhu 85 kg“. Já mám míň, a ty dost možná i víc ;)
Jestli se chces hadat o jednotliva kila, klidne si posluz. Krome tri vyse uvedenych se vsichni motame mezi 80–90 Kg, dle obdobi a aktualniho stavu. Pokud sels letos nejak vice do sebe a drzi se o fous pod tou osmdesatkou, cajk.
Nevím, jestli mi to zařazení do kategorie Karoš má lichotit nebo ne, ale v jeho váhové kategorii (±70kg) sem nebyl nikdy, už celkem dlouho jsem na spodní hranice tvého rozsahu, kolem kterého se „všichni motáme“.
Hlavne mi prijde nesmyslny ten limit 100 Kg. V realu kdyz na to sedne 120 Kg clovek a pojede opatrne po polnacce, tak tomu rozhodne neda takovej zahul, jako nekdo podstatne lehci v poradnem terenu (zde bude mit samo velky vliv i technika dotycneho).
Tak to každopádně.
Mam 95, takze v prumeru jo.
a prave pro to bezne dynamicke zatizeni stanovili limit metrak. staticky kolo snese urcite nasobne vic. ;-)
Nazdaaaaaaar. Plánujete letos červenou že Žďáru?
Tak se mi zdá, že tu někdo nečte, neví :-) Nějaké závodní úspěchy nevytasíš ?
2 deti, spatna kondice, nechut se honit. Nezavodim :)
Zapomněl jsi na psa. Vzpomínám jak jsi ve vlaku do ZR právě na ČTZ vykládal jak jsi byl v Práglu kvůli sedlu a posedu vůbec.Tak jsem to myslel v kontextu investice do závodění.
Pes uz bohuzel odesel do vecnych lovist.
Na kolo jsem nezanevrel, porad me to velmi bavi. Akorat s covidem nejak odesla motivace „drit“, kdyz se vlastne zaclo vse rusit. Tak se ted spis vozim.
Na jare se naskytla moznost a povysil sem silnici na karbon, zaroven mi zacly odchazet kola na bajku, tak ted cerstve par tydnu vozim cinsky zaplety (Nextie) a zatim velka spokojenost.
Co u tebe noveho?
Taky jsem prošel silně Covidem, každý rok je šíleně poznat, roční nájezd tak pětinový oproti minulým rokům, takže žádná sláva. Teď jsem se upnul na poslední silniční stroj na příští rok, rám na míru z Oseku u R., dá-li zdraví budu mít na jezdění daleko více času.
Zdarec. Pro me ses ten vysokej co ztratil nervy asi o 5km dřív než já ještě když trasoval pepino s polkou. :)
Vubec nevim o cem mluvis :D
Odvzdušnění brzd SRAM LEVEL( ty nejlevnější) – máte někdo praktické zkušenosti a sadu na odvzdušnění?
Inac hazka SLX zacina mit nejisty chod, takze vzhledek k mejm impozantnim skills asi koupim jeste jednu hazku a budu je tocit, se servisovanim v klidu na luzku abych mohl toto ta ***** toho.
No ja se vcera informativne mrknul na Barzo, v Dekaci ho aktualne nikde nemaji, a jinde se cena vysplhala na nesmysl. Ted to s tim asi rok nasyslenym spotrebakem nejak do jara doklepu, ale nejake sprcky budu muset asi poridit.
Kup si Ralfa, je furt nejlepší. Jen ta cena.
Novyho RR jsem nemel, ale s tim Barzem jsem byl spokojenej (i s cenou v tom Dekaci). Ono to nejak dopadne, vezmu neco, co v danou chvili bude, s podobnym vzorkem.
Já jsem ho s obavou nasadil po dlouhé době, bál jsem se neustálých defektů – a nic (ťuk, ťuk) Jede výborně, drží jak sfiň. Je teda za lepší cenu: ±600Kčs (26")
Kčs? 26"? Cesta do pravěku?
Jo, často jezdím po Lenince a napříč přes Hitlerovu dálnici. Mám rohy na rodlech, jeden grip ála ergon+SLX, druhý: gripshift. 9speed, aji se mi to zalíbilo, dobře to funguje na chodce.
já jsem s Mezcalama z Dekáče taky spokojenej, sice ten předek tak nedrží jak Ardent, ale na to moje ježdění to stačí a hlavně ty pneu na asfaltu tak nehučí.
Sice jsem na zadku už jednou defektil, ale to je chyba Oize a ne Mezcalu, dá se na tom mnohem víc prasit a pak se snadněji prorazí.
Nebreč, Havlíček Borovský ti určitě slevní známky. 8 let?! Kolik let to stavěli v Chorvatsku až k moři?
Titulek jak kdyby chtěli dělat šest v každým směru :)
to by mozna pomohlo
Když už v práci tak at je to hezký :)