• Tommy90

Zdravím borci. Chcem vás poprosiť o pomoc s výberom predného brzdového kotúča. Menim komplet brzdy na novom bajku (stumpjumper comp carbon, 29"). Takže pôvodný predny Sram Centerline 200mm za čo idealne vymeniť? So shimano RT86 nemam moc dobru skusenosť, hlavne mi vadi že sa strašne krúti. Rozmyšlal som na RT76 tu celkom chvalili alebo niečo od HOPE alebo Galfer? Vážim cca 88kg, jazdim traily a brzdy guide sú už vymenene za SLX 7120 s resin, chladenymi platničkami. Ďakujem vopred za rady

0 0
    • THORX  

Dal bych 76. 86 jsou bidné nebo SLX 66 tuším

0 0
    • Fredos  

A co ti vadí na centrlinech?

0 0
      • Tommy90  

V kombinacii ešte s guide R neohurili. Neviem či to bolo len tou brzdou… a myslel som že nejaký iný kotúč s hliníkovým unášačom sa bude lepšie chladiť…

0 0
      • Tommy90  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
        0 0
      • Tommy90  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
        0 0
    • Mr.Duck  

Vozím 86. Vydrží mi mnohem dýl než Hope à nějak kroucení neregistruju. Letos jsem 2× jel po kotouči když jsem netrefil stopu, jednou ho zasekl do lávky že jsme nemohli kolo dostat ven ale kotouč je pořád rovný, určitě ti to někdo nechodí v noci ohýbat? :)

0 0
      • Pepe72  

:-) :-) :-)

0 0
      • Tommy90  

mne ta smrt86 dosla trocha kriva od vyroby. riesim reklamaciu. a jak sa zohrial tak sa ludia za mnou otacali, jak keby isiel vlak po ceste. :D

0 0
    • unitak  

Mám 76 a jsem spokojen. Zatím žádné cinkání ani pazvuky, ale je pravda, že jezdím celkem tužku…

0 0
      • Tommy90  

čo znamená že jazdiš celkom tužku? :)

0 0
        • unitak  

Že nejsem žádný agresivní jezdec, velké skoky, dropy, projíždění zatáček smykem, dupání po brzdách atd…prostě strašpytel :-))

0 0
    • Tommy90  

s tymti galfer kotučmi ma niekto skusenost? čital som na ne celkom kladne referencie.. https://www.spoke-store.sk/…d-disc-wave/?…

0 0
      • THORX  

O hovně jako desky

0 0
      • ra.ma1  

Ted jsem je nahodil namisto „Sr.centerline“(ze 200/180 na 203/180)- ktere mi celkem zpracovanim vyhovovaly (zadne problemy s krivosti, cinkanim, brzdily OK atd.), ale chtel jsem zkusit..brzdy mam code R..zadni kombo s deskami brzdi dost dobre-tak nejak vic jedovate nez Centerline kot+Galfer desky, coz vyhovuje a jako by se navic tolik nehraly…nicmene by je chtelo testnout nejlip na dlouhem trailu nekde v saalbachu;)..ve predu jsem mel desky aligator, ty sly predevcirem pryc protoze to byla slabota…nicmene po vymene desek jsem zpozoroval pri namacknuti predni brzdy a propruzeni vidlice jakby „praskani/cinkani“ ve vypletu…-zeby az tak? :)

0 0
    • Pepe72  

Hlavně nezaměnuj kroucení s mechanickým ohnutím např: manipulace v autě, položení kola na zem nebo opření o pařez. Jezdím dost na brzdě a ještě jsem nic nezkroutil. Jezdil jsem asi 4 druhy kotoučů sh a jedny číny. Pravda je, když se mi začne kouřit od brzd dám pauzu na minutku. K dnešnímu dni už se mi to nestává moc, díky radám na BF.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.