Zdravím,měl bych takovou prosbu,potřeboval bych někoho,kdo má tyhle brzdy a mohl by mi změřit rozměr té závlačky,která drzí destičky..Bohužel jsem měnil desky,vytahoval a pink..Potřeboval bych průměr a délku,díky moc!
Zdravím,měl bych takovou prosbu,potřeboval bych někoho,kdo má tyhle brzdy a mohl by mi změřit rozměr té závlačky,která drzí destičky..Bohužel jsem měnil desky,vytahoval a pink..Potřeboval bych průměr a délku,díky moc!
pink a na druhé brzdě ji nemáš?
A to ti uletel trmen? Zmer to podle nej.
kdybych měl jakoukoli možnost to změřit,tak vás tu s tim neotravuju..Druhou nemám,a třmen má kámoš,kterej je teď mimo bez kola..Slíbil jsem mu,že mu jí seženu..
zavlacka netreba:-)
No jasně,kdo brzdí,nevyhrává..:D
ale ta zavlacka je tam fakt k prdu – ta je dobra max pokud vyndas kolo a mas hooodne sjety desky a prasklou pruzinku pak by ti teoreticky mohly vypadnout jinak nema fci zadnou.
hmm, urcite by som to neriskoval bez zavlacky…konstrukter asi vie co robi ked dava niekde zavlacku
dlzka 38mm priemer 3mm ;-) snad som meral dobre
priemer mozno 2,5 – 2,7mm, blbo sa to meria, nechcel som to vyberat
Neva,díky moc..
Zdravim, ja mam take iste brzdy a zaujimalo by ma ako dlho ti vydrzali tie platnicky. Mam najazdenych cca. 1200 km a predna brzda mi zacala skripat a suchat o kotuc a zda sa mi ze nebrzdi tak dobre ako predtym, musim viacej pritiahnut paku.
výdrž destiček je strašně individuelní a nedá se posuzovat,
záleží kde jezdíš a v jakém terénu, můžou vydržet několik tisíc km nebo jen několik set km
přesně tak:-)
a ještě zneužiju jen takovou rychlovkou…dneska du kupovat nový desky a nevim který dobrý a levný co brzdí a vydrží?:-) mimochodem sou to brzdy XTR(03–05)
prosím rychle…za 20 minut vyrážím:-)
BTW: asi do Velohanáku
http://www.kupkolo.cz/…cke_434.html
Tyhle se mi velmi osvědčily. Vozím je na LXex
myslíš že je budou mít u hanáka?
a porořípadě jakou myslíš že budou mít cenu tam?
mám necelejch 800 a musim koupit ještě minerální olej…tak ňák sem imylem vypustil přední brzdu:-(
no tak nic no…valim do hanáka a uvidim co tam budou mít a za jaký ceny:-)