Může mi někdo poradit,jestli mohu vyměnit třmen kot.drzdy M-485 za jiný(třeba deore 535)a zanechat páky a hadičky?
Může mi někdo poradit,jestli mohu vyměnit třmen kot.drzdy M-485 za jiný(třeba deore 535)a zanechat páky a hadičky?
Ano.
takže mohu ho vyměnit za jakýkoli?
ne.
Tak mi někdo poradte,jakým třmenem ho mám nahradit.Přestal mi brzdit předek a nechci kupovat celou brzdu.
a nemáš třeba zamaštěné desky? :-)
485 a 535 můžeš zaměnit.
no mohl by použít libovolný shimano třemen.
Takže to bude fungovat myslíš?
Desky právě zamaštěný nejsou,spíš myslim,že teče ten třmen.Na zadku je mám taky a brzdý super.
tenhle typ měl problém s prolínáním oleje.
pro boží rány, řaď příspěvky tak at to má smysl, mluv česky. místo toho abys hned na začátek napsal, co se děje, tak tu sám komplikuješ situaci ostatním, kteří by ti chtěli poradit. kromě samotného faktu, že tento problém se tady řešil v historii několikrát, tak kdybys se laskavě příště tak ponížil a zkusil použít vyhledávání. kromě toho, s největší pravděpodobností máš tu brzdu ještě v záruce tak ji reklamuj a nech raději všechno na servisu, protože pokud máš takový skill jaký zde prezentuješ tak bys mohl taky po tvém servisním zásahu kupovat nové kolo. míchat třemeny a páky u takové cenové kategorie je stejně cypovina. pokud ti neopraví třemen, tak kup normálně br-m486 a neřeš to. nebo si klidně kup třemen br-m975, mi to je úplně jedno, jen tu prosím příště nevytvářej další zbytečné vlákno.