Omlouvám se za nové téma, prošel jsem snad vše zde a nemůžu najít správnou radu.
Mám problém s pravou brzdou, levá přední mi to nedělá – projev je takový, že pokud zmáčknu páku, vše funguje jak má, ale pokud ji pustím a hned prudce zmáčknu znovu, je chod páky kratší a tvrdší. Pak jen stačí pustit, vyčkat tak 2 vteřiny a vše začíná znovu. Při stisknutí páky cítím znatelně dosednutí na destičky. Odvzušnoval jsem již několikrát, kapal jsem olej na pístky třmenu, dokonce jsem nechával kolo stát kolo ve vertikální poloze se zmáčknutou pákou přes noc s nasazenou nádobkou, aby vyšel úplně všechen vzduch. Třmen jsem měl sundaný, otáčel, poklepával, stejně tak i páku. Tlak mi drží a nikde nic neutíká. S novými destičkami ten projev není tak znatelný, na mírně ojetých deskách je to znát více a ani freestroke s tím nic neudělá – odvzdušňoval jsem s mírně vyšroubovaným freestroke šroubem a vyšroubovanou pákou do nejvzdálenější polohy. Vzduch už mi ven nechodí, ani bublinka, ale ten projev páky je dost nebezpečný v tomto počasí – když mi jde kolo do smyku na listí, tak povolím brzdu a když ji chci znovu zmáčknout tak mi zabere dřív a opět jdu do smyku. Nevíte co s tím?