Zdravím, chci se zeptat zda někdo nemá zkušenost změny vidle u 140 fula na 160? Mam spectrala 2016 a chtel bych dopredu narvat floata 36 160… bude to rapidní rozdíl při výšlapu? Nechce se mi kupovat jiné enduro 160 ;) díky
Zdravím, chci se zeptat zda někdo nemá zkušenost změny vidle u 140 fula na 160? Mam spectrala 2016 a chtel bych dopredu narvat floata 36 160… bude to rapidní rozdíl při výšlapu? Nechce se mi kupovat jiné enduro 160 ;) díky
Pokud tam máš aktuálně např. 34 foxe, tak si to můžeš za cca 1500,– vyzkoušet 820–02–366-KIT
byl tam pike 150 a chtel bych kashimu a ted esli dat 150 nebo rovnou 160 float 36 pac to muzu mit za stejny prachy ;)
Na začátku píšeš ze 140 na 160. Pak že tam byl Pike 150. Nějak se v tom ztrácím. Ale pokud mohu hovořit za sebe, v kopci jsem moc neztratil a z kopce jenom získal. Zbavil jsme se na 2014 FOX Float (32/140) a vrazil tam Aurona. Kdyby měnil teď, tak dám rozhodně Mattoc Expert.
sem napsal blbě sorry, každopádně 160tka nebude moc… šlo hlavně o výšlap aby to nešlo moc na zadní…
No pokud tu 36ku planujes vyuzit na plno tak ti ten ram asi moc dlouho nevydrzi kor pokud mas AL
+1
Mam Al. Hm sem si taky rikal, snad do zimy vydrží
Nestrašte pořád s praskáním Spectralů, snad to není taková shitka. Uděláme průzkum asi, ať je jasno.
Průzkum není třeba, komu to praskne tak píše sem. Je tam i vyjádření českého zastoupení canyonu
Měnil jsem na začátku této sezóny, Pike 150 na 160, ubral jsem jednu 5mm podložku, přidal dva tokeny a je to super. Do kopce se zvedá jen trochu více.
Jasny a co je token :-D ?
Bottomless token vysvětlující video