Ahoj, vím že Reba se tu řešila mnohokrát.
Ale zajímá mne, jestli se tu najde někdo, kdo si na Canyonu Nerve XC přenastavil Rebu ze 100mm na 115mm. Vzhledem k tomu, že vzadu máme 115mm tak by mi přišlo logické mít podobný zdvih i ve předu, obzvlášť když je ta Reba tak hrozně progresivní a na doraz jsem jí v životě nedostal (max tak 1cm od konce kluzáku, a to byla rána že se divim že jsem neurval přední kolo).
Mám si změnit ten zdvih? Není cítit veliký rozdíl ve výjezdech? Mám 22" rám a měřím 198cm, takže už tak se při výjezdeh krčím co to dá.. Změní změna zdvihu nějak tu progresivitu vidlice, jak? Uvítal bych větší linearitu hlavně s citlivějším začátkem, ale zase aby ve sjezdech nebyla zanořená do půlky zdvihu, už tak je to dost málý rozsah.
Jinak vážím 93kg a foukám na 142psi obě komory. Jinak jen pro zajímavost když jsem měl nafoukáno na 135psi tak byla vidle ve sjezdu pořád hodně ponořená, skoro do půlky, ale chodila dobře. Při 150 byla nehorázně necitlivá a využil jsem asi polovinu zdvihu. Tak to teď mám na kompromisních 142 obě. Půjdu to projet a dám vědět.
Díky!!
Jo, taky by mě zajímalo proč Canyon tu vidli nedodává rovnou na 115mm.