zdravim,
vybiram fulla, vim že chci vyšši zdvihy 140–160mm, slusna stavba – aby se moc nehoupal, celkove do toho chci vrazit max 50k spis min ( nejlip 35–40)
Ve predu 15mm osu ( hope naby by mely jit na tento rozmer predelet ), lehce chrti geometrije – chtel bych aby to nebyla kratka koza ale proste aby se blizila spis XC kolu ( v ramci moznosti ) hledam slusny ram a vidlici – zbytek je mi celkem fuk ( doladim si to podle sebe)
samozrejme kolo nejdriv vyzkousim ale prvni musim vedět jake bych mel zkouset – takze hledam nejaky tip.
zatim co jsem se dival tak
- RB IQ 6
- reign 2":http://www.giant-bicycles.com/…/4328/39242/ –nelibi se mi barva
- merida – one four – nebo jak se to pise ( nahrada za trans mission prorok 2011) – nevim jestli bude zdvih stacit
- merida – one five
podminka je aby to bylo dostupne v ČR, u meridy a ghostu bych mohl mit dost slusnou cenu, u gianta taky dobrou, u RB bych nakupoval za jejich ceny
skladat by se mi v tomto pripade nejspis nevyplatilo protoze uz doma moc veci navic nemam a jak jsem se dival tak ram + vidlice vyjde skoro stejne jak cele kolo ( v teto cenove relaci)
chci to na blobnuti – ale vzdy je podminka aby to jelo i do kopce ( nechci tlacit ) vyjizdky cca 30–60km, težši teren + drobne skoky ( do pul metru – časem)
uprimne se ve vyššich zdvihach moc neorientuju tak uvitam jakoukoliv radu ci tip nebo chovani te a te stavby nebo vidlice
popripade na co davat pozor…
diky