Copa a japa to? Copa vy na to?
Copa a japa to? Copa vy na to?
vypada to zajimave… KUDYMA DO PLZNEE?
KudyPA?Asi nějak mírně na jihozápad
Jednocep
A procpa to sem tuto davas, k cemupa to nam Plzenakum jako je?
Je tam v kontaktu Plzeň, to kolo pro mě vypadá zajímavě. Ale nenašel sem nikde cenu, asi bude fakt na 1. pohled odrazující, tak jí tam raději ani nedávaj…
Kdyz pominu „copa to a japa to“, za ktere bych strilel, tak to vypada celkem zajimave. Nejlepsi jsou ohlasy nebo jak tam tomu rikaji…
A copa máš proti copa?
japato, že ho provokuješ? copato je za vychování :-))
…jeste pridejte sluvko „páč“ a jdu si pro vas… (:
copáč?
jen ho nech, páč von je natvrdlej jak seyr..
nejlepší je Intersnob s.r.o.
jo, to me taky pobavilo :-)
V Plzni mají pivovar. Ale ne ledajaký pivovar. Je to pivovar, který již od roku 1842 vaří zvláštní druh, do té doby prakticky nepoznaného piva. Tento druh piva se natolik rozšířil do podvědomí lidí, že se mu začalo říkat podle tohoto pivovaru – tzv. piva typu pilsner.. Čteme-li tedy na etiketě Pils(ner), často to mají ve zvyku němečtí kolegové, známí také svojí láskou k výtečnému zlatavému moku, neznamená to, že se jedná o pivo vařené v Plzni.. V plzni se vaří jediné pivo a sice Pilsner Urquell. Pro pouze česky mluvící Plzeňský Prazdroj. Je to výtečné pivo, delikatesní slaďoučké chuti s hořkou koncovkou, bohatou bílou pěnou a úžasně zlaté barvy.. Toto pivo má obsah alkoholu 4,4%, čili se jedná o slabé „jedenáctistupňové“ pivo a ne „dvanáctistupňové“, jak se mylně spousta lidí domnívá.. Což ovšem vůbec nevadí, jelikož chuť má tak plnou, že zcela zadupe jiná, byť mnohem silnější piva, do země.. Jedinou vítku však mám. Toto pivo je bohužel pasterizováno.. Jediná jeho vada na kráse, jelikož podle mého názoru minimálně stejně tak dobré pivo vaří v Humpolci rodina místního sládka, pana Bernarda.. Bernard, jako malý rodinný pivovar, svá piva nepasterizuje. Užívá unikátní technologii, díky níž pivo zůstává „živé“, je možno vidět a hlavně cítit jemné pivovarské kvasinky. Sváteční „dvanáctka“ mi tak zachutnala, že od té doby se na tento pivovar dívám s velkým obdivem. Unikátní je jejich polotmavé nealkoholické pivo, které mezi svými vrstevníky vyniká výtečnou, jakoby až alkoholovou chutí. Je příjemně nasládlé a hlavně, nemá žádný „ocas“.
Vraťme se ovšem k plzeňskému pivu, jíž je svojí tradicí dále, než Bernard. Plzeňský Prazdroj se musí umět natočit. Spíše bych měl říct, že se o něj musí umět barman starat. Toto pivo umí být nejhnusnějším patokem, co jsem kdy pil, ale zároveň tím nejlahodnějším. Záleží na přístupu.. již nyní se těším, jak večer zajdu do své oblíbené hospůdky, pivnice, vyvedené v irském stylu, mimochodem tzv. „plzeňské“ pivnice v centru Liberce.. Barman totiž nadevše miluje Plzeň, miluje ji tak vehementně, že jí má prostě a jednoduše nejlepší. Ještě nikdy a nikde jsem takto dobrou Plzeň nepil.. Ta do mě spadne, ani nevím jak, velice příjemně mě osvěží, je naprosto jemňoučká, na jazyku jemně perlí, prostě pivo, jak má být.. Už aby byl večer..
Plánujem stráviť dnešný večer síce v Prahe ale veľmi podobne ako ty. ;)
pokud bys byl na Vinohradech, zajdi do Jeskyňky, kde mají taky moc dobrou Plzeň..
Niekedy skúsim, dnes však idem na istotu: Updul Ibn Carculcah
ještě bych to měl doplnit, v Plzni se opravdu vaří jen jedno pivo. Gambrihnus se totiž už několik let nevaří. Průmyslová sračka, tfuj..
to není průmyslová sračka to je moč boha krkání.
ftom případě má ten bůh krkání dost hnusnou močku..