Jaký máte názor na toto kolo :
www.mtbs.cz/…06_tisk.html?… nebo www.cyklomania.cz/…ma06_FERRARA
Jaký máte názor na toto kolo :
www.mtbs.cz/…06_tisk.html?… nebo www.cyklomania.cz/…ma06_FERRARA
Mně osobně se kola Dema nikdy moc nelíbily. Nelíbily se mi rámy, hlavně tvarování trubek, barevné kombinace také nic moc. Vypadají jako takové laciné hypermarketové šmějdy. Tohle už vypadá o poznání lépe, ale osobně bych šel za stejnou cenu do jiné značky. Za cenu o pár tisíc vyšší, máš GT Zaskara Pro ve stejné výbavě – komplet XT. Na GT je podle mě lepší vidle RS Reba a je to značka, Dema není. Navíc pokud si koupíš letošní model, tak bude stát dost pod 40000. Ta Dema je 2006 a stojí 43000.
Na stránkách Cykloservisu (cyklistický čtrnáctidenník) jsem našel Test kola DEMA FERRARA 2006.
Je tam psáno : „Bez jedné koruny za rovných padesát tisíc není Ferrara, vzhledem ke svému opravdu kvalitnímu osazení, rozhodně předražená.“
Já mám s Demou jenom dobré zkušenosti.Značka sice nezní tak dobře jako jiné, ale kola to jsou pěkná, výborně vybavená (samozřejmě vyšší řady) a ceny jsou přijatelné. off topic:Osobně bych věděl o jedné Ferraře model 2007. Úplně nová za cenu cca 35000,–. :-) www.ebikeshop.cz/…07-dema-2007
DEMA FERRARA model 2007 www.cyklomania.cz/prodej/ferrara Cena s DPH: 39 999 Kč
jasně, já jsem jen dal odkaz na model…ta za cca. 35000,– není na internetu. Info mailem.
Vidím , že toto kolo zde asi nikdo nemá , tak se zeptám jestli má někdo zkušenosti s těmito ráfky „SHIMANO WH-M765-DISC“ z modelu FERRARA 2006.
vidlice „Manitou R7 COMP“ se řeší zde : www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…
Už jsem našel diskuzi o ráfcích „Kola Shimano WH-M765? “.
Kola Shimano WH-M765 www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…