25.8.2007 bude 13 rocnik dubnickeho maratonu. pozeral som ze uz maju dost ludi prihlasenych tak sa pytam kto ide odtialto s fora ? priznajte sa a aku trat ? hlasovanie v ankete a mozte pridat nejake komentare :)
25.8.2007 bude 13 rocnik dubnickeho maratonu. pozeral som ze uz maju dost ludi prihlasenych tak sa pytam kto ide odtialto s fora ? priznajte sa a aku trat ? hlasovanie v ankete a mozte pridat nejake komentare :)
No ja sa chystam na Harda :) Myslim, ze ked vyjde pocasie, bude to fajn akcia. Bude to moj prvy original maraton, doteraz som jazdil iba polmaratony takze je to pre mna taka vyzva…
blazon:D
Nechces ist aj ty? Kasli na ziletku…:)
ja asi pojdem skusit prvy ziletkarsky zavod:D
Těším se na jiný ráz krajiny než je u nás v Hostýnkách a okolí. Jedu si užít kola, krajiny, atmosféry, časově se vejít do limitu, který je 8,5 hodin. Ten se mi zdá vcelku drsný s ohledem na délku (100 km), převýšení (3200m)trati, ale ono to nějak dopadne.
Jedu také, pojedu ten nejkratší hodlám vyhutnat si krajinu. Doufám že bude hezké počasí. Jinak se už těším na první maraton na Slovensku.
Ak si chces vychutnat krajinu, tak chod aspon strednu trat. Usek Baske-Homolka je super.
ja mozno pojdem, ale tento rok pohoda klidek, ziadne nahananie ako minuli rok :-) planujem zobrat fotak a cosik nafotit, tie oficialne fotky z minuleho rocnika stali za prd, bol som len na jednej a bolo to podexponovane ze tam bolo ho*no vidiet. Uvital by som potom take male stretnutie ludi z b-f povedzme po vyhlaseni vysledkov, napr blizko toho notebooku, kde sa daju pozriet umiestnenie pretekarov
to hej tie fotky slabota ja som mal dohodnute ze bracho pojde fotit a nejde lebo ma brigadu.
no taky uvažuji že pojedu, na Slovensku jsem nikdy nezávodil, láká mě změna krajiny, jestli ano tak jen 68 km
ještě se zeptám těch co už tento závod jeli, jaký je tam povrch tratě ? , kamenitý, bahnitý…
aky len chces :))) velmi malo skoro nic sa ide po asfalte, inak je tam aj kamenity povrch a hlavne hlineny lesne cesty ale pokial vyslovene nie je poprsane tak je to v pohode. sam som ho presiel na speed blasteroch a ziaden problem
Jsem ho jel 3×, letos asi nepojedu. Povrch, něco málo asfaltek, jinak hlína, kamení, louky. Je to moc hezký závod, hlavně krajina je hezká. Pokud vyjde počasí, tak je to super závod.
Omylom som zahlasoval, len som sa chcel pozriet, ako kto hlasoval. Alebo zeby som dal svoj prvy?
Tak som to vylepsil. Uz je nespravna len dlzka trate. Ked vsetci pisete, ako je tam pekne, tak som neodolal. Skusim 68 km a budem dufat, ze posledne co v zivote uvidim nebude okolie Dubnice :-)
Také bych jel 68 km. Je tam Baske, krásné louky, výhledy …
Jedu Hard. S ambicí „přežít“ :-) …
tak zajtra vzhuru na to :))))
Letos mi to bohuzel nevyslo. Tise zavidim :-(
to mozes, bolo rekord ucastnikov 650 :))) vo svojej hard co chodis by so mala dve superky jednu cesku a ukrajinku .
Aspon se budu o to vic tesit na pristi rok ;-) Vcera jsme si odpocinuli a dneska jsme se krasne projeli ve Vsetinskych vrchach a Javornikach, takze jsem vysmata aji bez Dubnice :-))
napodobne uz cakam o rok na dalsi :)
Hele sorry že odbočuju od témata.. Kolik procent závodníku na maratonech jezdí na FULLECH? Tak přibližně. Dík
vies ze tam bol jeden na freeraide :))) anglinari ospravedlnia som deutschland :)))
Keby som vedel, ze ti to pomoze, tak ich spocitam, mal som na to dostatok prilezitosti. :-) Ale musim povedat, ze fullov tam bolo dost.
uff, mám to za sebou, nedokončil som, išiel so HARD, ale na 36 km ma seklo v krčnej chrbtici, musel som vzdať, dnes kupujem kratší predstavec, hádam to pomôže. O rok dám repete.
Taky to mám za sebou, hard jsem dojel, ale po limitu. Na mne strašné vedro a pak ty křeče, to byl také zážitek. Jinak nádherná krajina i trasa.
aky to mám za sebou, hard jsem dojel, ale po limitu.
Nápodobně. Asi 9:05, byl jsem pravděpodobně první, komu už nezměřili čas. Pokud bude za rok zase rozumné počasí (t.j. ne déšť), zkusím to. Pod těch 8.5h je to zajetelné …
… a Tvůj bike si z některé občerstvovačky pamatuju, stejných tam asi moc nebylo …