• yoggi

25.8.2007 bude 13 rocnik dubnickeho maratonu. pozeral som ze uz maju dost ludi prihlasenych tak sa pytam kto ide odtialto s fora ? priznajte sa a aku trat ? hlasovanie v ankete a mozte pridat nejake komentare :)

Anketa: kto ide na dubnicak ?

nie
    3x
    23%
    3x
    23%
    2x
    15%
    5x
    38%
    0 0
    • Imroman  

No ja sa chystam na Harda :) Myslim, ze ked vyjde pocasie, bude to fajn akcia. Bude to moj prvy original maraton, doteraz som jazdil iba polmaratony takze je to pre mna taka vyzva…

0 0
    • vzduch  

Těším se na jiný ráz krajiny než je u nás v Hostýnkách a okolí. Jedu si užít kola, krajiny, atmosféry, časově se vejít do limitu, který je 8,5 hodin. Ten se mi zdá vcelku drsný s ohledem na délku (100 km), převýšení (3200m)trati, ale ono to nějak dopadne.

0 0
    • Jura2  

Jedu také, pojedu ten nejkratší hodlám vyhutnat si krajinu. Doufám že bude hezké počasí. Jinak se už těším na první maraton na Slovensku.

0 0
      • Coudy  

Ak si chces vychutnat krajinu, tak chod aspon strednu trat. Usek Baske-Homolka je super.

0 0
    • enrico  

ja mozno pojdem, ale tento rok pohoda klidek, ziadne nahananie ako minuli rok :-) planujem zobrat fotak a cosik nafotit, tie oficialne fotky z minuleho rocnika stali za prd, bol som len na jednej a bolo to podexponovane ze tam bolo ho*no vidiet. Uvital by som potom take male stretnutie ludi z b-f povedzme po vyhlaseni vysledkov, napr blizko toho notebooku, kde sa daju pozriet umiestnenie pretekarov

0 0
      • yoggi  

to hej tie fotky slabota ja som mal dohodnute ze bracho pojde fotit a nejde lebo ma brigadu.

0 0
    • ananas  

no taky uvažuji že pojedu, na Slovensku jsem nikdy nezávodil, láká mě změna krajiny, jestli ano tak jen 68 km

0 0
    • ananas  

ještě se zeptám těch co už tento závod jeli, jaký je tam povrch tratě ? , kamenitý, bahnitý…

0 0
      • yoggi  

aky len chces :))) velmi malo skoro nic sa ide po asfalte, inak je tam aj kamenity povrch a hlavne hlineny lesne cesty ale pokial vyslovene nie je poprsane tak je to v pohode. sam som ho presiel na speed blasteroch a ziaden problem

0 0
      • marapara  

Jsem ho jel 3×, letos asi nepojedu. Povrch, něco málo asfaltek, jinak hlína, kamení, louky. Je to moc hezký závod, hlavně krajina je hezká. Pokud vyjde počasí, tak je to super závod.

0 0
    • bruco  

Omylom som zahlasoval, len som sa chcel pozriet, ako kto hlasoval. Alebo zeby som dal svoj prvy?

0 0
      • bruco  

Tak som to vylepsil. Uz je nespravna len dlzka trate. Ked vsetci pisete, ako je tam pekne, tak som neodolal. Skusim 68 km a budem dufat, ze posledne co v zivote uvidim nebude okolie Dubnice :-)

0 0
        • marapara  

Také bych jel 68 km. Je tam Baske, krásné louky, výhledy …

0 0
    • rock  

Jedu Hard. S ambicí „přežít“ :-) …

0 0
    • yoggi  

tak zajtra vzhuru na to :))))

0 0
    • Martinkaa  

Letos mi to bohuzel nevyslo. Tise zavidim :-(

0 0
      • yoggi  

to mozes, bolo rekord ucastnikov 650 :))) vo svojej hard co chodis by so mala dve superky jednu cesku a ukrajinku .

0 0
        • Martinkaa  

Aspon se budu o to vic tesit na pristi rok ;-) Vcera jsme si odpocinuli a dneska jsme se krasne projeli ve Vsetinskych vrchach a Javornikach, takze jsem vysmata aji bez Dubnice :-))

0 0
    • miki.mares  

Hele sorry že odbočuju od témata.. Kolik procent závodníku na maratonech jezdí na FULLECH? Tak přibližně. Dík

0 0
      • yoggi  

vies ze tam bol jeden na freeraide :))) anglinari ospravedlnia som deutschland :)))

0 0
      • bruco  

Keby som vedel, ze ti to pomoze, tak ich spocitam, mal som na to dostatok prilezitosti. :-) Ale musim povedat, ze fullov tam bolo dost.

0 0
    • Vlado Jekyll  

uff, mám to za sebou, nedokončil som, išiel so HARD, ale na 36 km ma seklo v krčnej chrbtici, musel som vzdať, dnes kupujem kratší predstavec, hádam to pomôže. O rok dám repete.

0 0
      • vzduch  

Taky to mám za sebou, hard jsem dojel, ale po limitu. Na mne strašné vedro a pak ty křeče, to byl také zážitek. Jinak nádherná krajina i trasa.

0 0
        • rock  

aky to mám za sebou, hard jsem dojel, ale po limitu.

Nápodobně. Asi 9:05, byl jsem pravděpodobně první, komu už nezměřili čas. Pokud bude za rok zase rozumné počasí (t.j. ne déšť), zkusím to. Pod těch 8.5h je to zajetelné …

0 0
        • rock  

… a Tvůj bike si z některé občerstvovačky pamatuju, stejných tam asi moc nebylo …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.