Zdarec, možná je to hloupý, ale myslíte, že můžu dát duši 1.9 – 2.1 do gumy 2.25? Asi ne co? Já jen abych nekupoval zbytečně nový duše když mam nový gumy. Dík a snad mě za to neukamenujete.
Zdarec, možná je to hloupý, ale myslíte, že můžu dát duši 1.9 – 2.1 do gumy 2.25? Asi ne co? Já jen abych nekupoval zbytečně nový duše když mam nový gumy. Dík a snad mě za to neukamenujete.
Das bez problemu. Vozil jsem 1,9 v 2,35, ted mam 2,3 v 2,5 plastich… Jenom u ultralight by to mohl byt trochu problem.
já mám 2,1 v 2,35 a je to v pohodě, měl jsem i 1,9
Já bych se bál trochu možného posouvání pláště na ráfku při brždění a tedy trhání ventilku z duše. I když na to má vliv určitě více skutečností.
Tohle na to imho vliv snad nema. Vozim 1,9–2,1 v 2,25 plastich taky a nic takovyho sem nezaregistroval:-P Snad jen to, ze sem musel castejc dopumpovavat kolo(1× za 14dnu). Ta duse se se totiz roztahne vic, nez na co je delana, tim padem je „ridsi“, a proto asi trochu uchazi. Je to mozny?
už hoodněkrát, hledej šmudlo :o)
Jinak 1,9 v 2,25 a pohoda, bych to nějak neřešil v 1,9 jsem standartně vozil 1,5 :o)
bez problémů, vozit 2.1 duši v 1,2" plášti už je horši…;)
můžu potvrdit v 1,3 plášti, úspěšně 1 ze 4 pokusů :)
v pohodě
Zdravíme pozemšťany!