Ahoj, tak sem se dlouho na nic nezeptal:-) Jelikož se mi rozpadaj pneumatiky, tak se zeptám, zda nemáte tip na nějakou pěknou pneu… Rád bych něco na ježdění alá enduro, nějakej spíše drapák, kterej mě v terénu podrží a mohu se na něj spolehnout. Samozřejmě jakožto pražák na nich budu muset jet často po asfaltu než někam dojedu a sem tam i lehkej XC výlet s přítulkou, (ale na to mám RR) hlavně si od nich slibuju, že nebudou moc trpět na defekty jako RR a hlavně podržej při jízdě a člověk to může kapánek i pustit z kopečka… šíře 2,35 a spol, prostě musí se to vejít do RS Revelation a vzadu do stavby (celkem stejnej rozměr jako vidle), jo a rozumná hmotnost, ať stím někam dojedu, určo pod kilo, nejlíp kolem 700g. Zatím mi z toho vyšli nejlíp Fat Albert 2,35 v kevlaru. Teďka sem je jezdil v kombinaci 2,25 předek a 2,1 vzadu a spokojenost, ale radši se ptám, kdyby měl někdo jinej tip:-) Druhej dotaz, na zadní gumě, která je dost sjetá se mi vytrhávají boční špunty, na BF sem našel ve fotech podobne případ a nějaký komentáře, tak se ptám na Vaši zkušenost… jak častý je to jev a po kolika km se u Vás projevuje? V mém řípadě mě to až tak moc nevadí, páč ta guma je fakt už na „dojetí“… tak díky za názory a piště, ať se něco dovím