Ahojda vsem!
Odpoved na muj problem jsem nenasel, at jsem googlil jak jsem chtel a i toto forum jsem dukladne prohledal.
Mam Epicona 2008 LOD, s tuningem od Milana. Nedavno jsem pri jizde zapomnel vypnout lock-out a posleze jsem zjistil, ze mi nekde unikl olej (vidle pri zamknuti podezrele propruzovala a pri zatlaceni jako kdyby tam byl vodotrysk vody).
Vidlici jsem rozmontoval, obe patrony mam venku.
No a ted k tomu hlavnimu problemu – vubec nevim kolik oleje mam nalit pak do olejove patrony – jestli to rikam spravne. Pri demontazi leve patrony (vzduch) z ni vytekla jen troska oleje. Pri rozmontovani prave patrony (lock-out) jsem pak vylil zbytek oleje a nebylo ho malo.
Na webu Suntouru jsou vsemozna uzitecna videa, ale nikde jsem nikoho nevidel plnit pravou patronu olejem.
Proto bych se rad zeptal, kolik oleje a jakeho mam nalit do obou patron? Momentalne si myslim, ze do vzduchove patri 6ml 80W, je to tak?
O prave jsem zjistil uplny kulovy.
Pomuze mi s tim nekdo?
A jeste bonusova otazka na zaver – jak vlastne funguje onen lockout na LOD? Myslim opravdu konkretne. Posvitil jsem si do vidle a vidim jen, ze se na konci cosi hybe.