Zdravím,
budu dělat rozborku proslulé vidle SR Epixon. Chtěl bych ji předělat na olejové mazání a zvýšit zdvih na 110 nebo 120mm (to musím ještě pořešit, jestli to snese rám, riskovat nechci). Problémem je ale vůle. Možná jsem to tu už řešil, nevím, ale dostal jsem se do takové prekérní situace.
V létě jsem se už do toho chtěl obout, ale vůle ve futrech byla masivní, takže skončila na reklamaci. Do toho jsem narazil na TT Milana Slance a rozhodl se pořídit u něj vidli novou (jednak jsem nějakou potřeboval a chtěl jsem mít po problémech s vůlí). Bohužel 26" už nebyla k dispozici. Koupil jsem tedy znova Epixona jinde s tím, že bych ji pak dal do rukou p. Slancovi, ale s tím mě vyfakoval. Nevím proč a je to škoda. Argumentoval jsem a žadonil s tím, že mám 26" kola a on už epixona pro 26" nemá a jinak bych si ji klidně koupil, ale prostě ne. Teď je ta situace, že mám nového epixona v sériovce a potřeboval bych ho poladit.
Má někdo podobnou zkušenost s TT, případně alternativu, komu vidli dát? Po pravdě nemám tušení, jak mám vymezit vůli v nalisovaných alu futrech epixona.
Díky za typy, rady.