Dobrý den. Poradil by mi prosím někdo s tímto rámem na Favorita co je to zač. Bylo mi již řečeno že je to předělávka ale kamarád má taky takový, tak myslím že 2 stejné předělávky by byla docela náhoda. Sedlovka v tom je 25,7. Předem dík za rady.
Dobrý den. Poradil by mi prosím někdo s tímto rámem na Favorita co je to zač. Bylo mi již řečeno že je to předělávka ale kamarád má taky takový, tak myslím že 2 stejné předělávky by byla docela náhoda. Sedlovka v tom je 25,7. Předem dík za rady.
Asi Favorit F12, ovšem zásadně předělany. Nějaký šikula s autogenem a mosazi si s ním zásadně pohrál a tomu věř. A nerozporuj to:-)
Podle tvaru těch můstků si opatrně dovolím odhadovat, že se onen „šikula“ jmenuje Bareš.
Na Sirerovi jsem mel taky stejne.
To je fakt zapeklitý.Rok výroby versus ty můstky v zadní stavbě,sokl na přesmyk???
Podobneho Favorita s Exage 300 jsem mel okolo roku 1991, kupoval jsem ho od znameho, kteremu ho prevaroval a lakoval nekdo v Beroune. Asi za 2 roky mi v Solenickym kopci prasknu a ja konecne zacal jezdit na normalnich kolech ;-)