• logoman

Ahoj, na kole mi něco pocitově klepe. Myslel jsem, že je něco povolené nebo to dělá sedlovka (má trošku vakl do strany). Po shlédnutí tohoto videa, jsme ale uznal, že by to mohl být tlumič. https://www.youtube.com/watch?…

Tlumič jsem pak dal na druhé kolo a klepání se objevilo i tam. Víte někdo o co jde? Řešili jste to někdo? Nevíte zda na to byla nějaká svolávačka?

0 0
    • Tomcat  

Svolávačka :o)…

https://www.cyklosvec.cz/fox za pokud nic nedáš .

0 0
      • logoman  

Tam jsem psal, i vznesl nejake dotazy a prisla mi jen stroha odpoved at vyplnim servisni list. Vzhledem k tomu, ze tu nemaji nejlepsi ohlasy, tak nevim zda to tam ma smysl posilat a chtel jsme zjistit zda nekdo neco podobneho resil.

A nekdy je vyrobce/distributor v pohode a vec opravi. Napr v Uk nebo USA se zda FOX fajn a kdyz je nejaky problem tak to uznaji a opravi.

0 3
        • Tomcat  

Britanie a USA má jiný právní systém, který upravuje vztahy výrobce / prodejce > zákazník.

Tady je Švec , nebo si to udělej sám .

0 0
          • LM  

[edit] to mělo být zařazeno pod logomana

Pokud je tlumič v záruce, tak to pošli ke Švecovi. S trochou štěstí to opraví aniž by rozbili něco jiného :-D

Pokud v záruce není, tak bych to poslal jinam (asasin, KGBIKE)

0 0
            • kejda  

Doplním, že spíš pokazí něco jiného… Ale zase na jejich obranu musím říct, že cokoli jsem jim na servisu reklamoval, vždycky došla strohá odpověď „pošlete to zpátky, my se na to podíváme“. Sice měsíc vidlice v trapu, ale podívali se na to :(. Nefunkční lockout na vidlici po servisu je jejich standardem, a to tam pošleš vidlici, kdy lockout je tvrdý jako péro novice v Melku, a vrátí se ti vidlice se zdvihem a funkcí stejnou ve všech polohách páčky :)))

0 0
              • LM  

Jj, FOX tlumič jsem tam reklamoval na dvakrát. Poprvé vytekl olej, takže vyměnili těsnění ale páčka na přepínání režimů chodila po reklamaci tak lehce, že se to za jízdy samo odemykalo. Tak jsem to reklamoval podruhé a tentokrát už se to povedlo. Podle druhého reklamačního protokolu měl prázdnou expanzní komoru :-D

0 0
    • Derwen  

Čau, řešil jsem to na Fox Float X, vadný pístek, reklamace (u Kraba, odkud jsem bral rám s tlumičem), vyřešeno.

0 0
      • logoman  

Super. Dík za info, že to není ojedinělé. Já už ho nemám záruce. Tak uvidím kam ho poslat. Švec nemá moc dobrou pověst … ????

0 0
        • mirorek2  

řešil jsem to na x2 a na dpx2 taky, cvakalo to jak cyp, vyřešeno vividem a superdeluxem

po servisu se nic nezměnilo

0 0
          • Tomcat  

Pointa prvodotazu co jsem pochopil byla, že by 2–3roky starý tlumič , který možná byl i OEM, uhrál na nějakou svolávačku. A Vivid asi gratis nebyl…

Stejně když to dá do jiného servisu neznamená, že ten servis je nezávislý na Švecovi a neposílá to třeba jemu.

0 0
          • logoman  

A kam jsi ho posilal, ja bych to taky poslal Kamilovi, ale tim ze to je znama chyba jsem si rikal ze by to treba Svec mohl lip poresit kdyz v zahranici to fixnout dokazou a treba maji primejsi kontakt na FOX.

Ja mam jeste druhou 24/25 na druhym kole a ta je v pohode, tak nevim zda u starsiho tam je problem protoze je spatne slozeny neco nebo je potreba tam dat aktualizovany dil.

0 0
            • mirorek2  

No právě ke Kamilovi… IMHO pokud se nevymění celý píst, což Kamil pochopitelně neudělá, tak to cvaká dál.

Moc možnoszí nemáš, možná nějaké němce…

0 0
          • Concorde  

Musí se upravit nebo vyměnit middlevalve (cca 690Kč u FLOAT X, u DPX2 je v sadě)

0 0
            • logoman  

Da se to poresit i u floata x2?

0 0
              • Concorde  

Ten se musí upravit, origo FOX náhrada neexistuje.

Případně řeší to i použití custom pístků typu WPS, byť je teda obecně moc nemusím.

0 0
        • goofy  

U Švece to asi bývá dost loterie. Já tam měl u nich dvakrát vidlici, a v pohodě, ale dost lidí spokojených nebylo. Zase moc neremcají, a opravují a opravují, až je to ok, ale tvá to.

Asi bych se raději poohlédl někde jinde, pokud to už není v záruce. Nevím jak na to spěcháš, ale Assasin, i Kamil teď jsou dost zasekaní. Lidi tu doporučovali i jiné servisy, ale teď si nevzpomenu co to bylo zač.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.