Tak co, jede z vás někdo?
Tak co, jede z vás někdo?
vo co go?
je to pohodový výlet z Berouna (sraz v 10.00) před nádražím, přes Svatou, Křivoklát, zakončení v Srbsku v hospodě a vlakem zpět do Prahy. Jede se terénní i silniční varianta.
Jedes ?
bohužel, jsem na služební cestě, tak někdy příště
jestli mi v progress cycle do pátku dají dohromady vidlici, tak pojedu… berounsko je můj „revír“ :-)
jestli se mi bude v sobotu ráno chtít, tak pojedu :o) Berounsko je MŮJ revír! :o)
MUJ
muj víc! :o)
Ahoj, ty jedeš (z Prahy). Netušíš jak je ten okruh dlouhý abych věděl jestli mám jet taky vlakem nebo jestli se mám do Berouna vypravit na kole.Dík za info
Píšou cca 70 km bike, 90 silnice.
Cau, ja by som to ak by bolo pekne siel z Prahy na biku, tak 8:50 z pod barandaku. Ak by nas slo viac, bolo by to plus. Pripadne sa v piatok dohodnime.
pokial to vide rad sa pridam, pravdepodobne aj s nejakymi znamimi, propojit by sme sa mali az v Beroune na nadrazi.
nejel by eventuálně někdo z Prahy silniční variantu? Ale chtělo by to vyjet tak v 8:30
Ahoj Lukáši, já pojedu tu silnici, ale pojedu na kole rovnou z domova (nechce se mi ráno nikam na sraz, protože z domova to mám nejblíž a nemumsím tak brzo vstávat)
a nepojedeš třebas přes Ořech? mohli bysme se tam srazit
Jedu přes Ořech na Bubovice a pak jak občas jezdíme dále na Beroun, takže sraz na Ořech si můžeme dát
fajn. pokud nebude pršet dorazím. v kolik se srazíme, 9:00?
Jo to by mělo stačit, takže v 9:00 na křižovatce u té hospody?
OK, přesně tam jsem chtěl sraz navrhnout :-)
Kdyby byl nějaký problém a nemohl jsi přijet, tak mi zavolej a naopak
to je samozřejmý
Docelá rád bych se aspoň na pár km přidal – kde je přesně to místo srazu? Pojede někdo na biku?
Máš na mysli místo srazu v Berouně? Jinak se jede varianta jak silniční, tak biková – viz odkaz nahoře
Myslel jsem v Praze – pochopil jsem, že se zítra ráno někde u Ořechu sejdete s Darskonem a pojedete do Berouna. Pokud by vám to nevadilo, přidal bych se a potřeboval bych vědet kam přesně a na jakým kole mám přijet :-D
Aha, teď jsem si teprve všimnul, že Darkson je další obětí epidemie řádící na B-F a spíš to vypadá, že nepojedete. Taky přeji brzké uzdravení a kdybyste nakonec jeli tak dejte vědět – buď sem nebo Darkson má moje číslo.
Tak já pojedu určitě (teda doufám že mě do zítřka taky nic neskolí), ale jedu na silničce. Pokud bys jel, tak mi dej vědět abych tam na tebe počkal.
Díky za info, budu tam!
Poslal jsem ti na e-mail svoje tel.číslo, tak kdybys nemohl tak dej vědět ať tam zbytečně nečekám/me (Darkson asi přece jen možná pojede)
pokud mi ráno nebude nějak mizerně, tak jedu:-)
sraz je v Ořechu na náměstí v 9:00: www.mapy.cz/?…
se mnou to vypadá, že na 80% nepojedu, pač na mne lezou nějaký hnusný viry. jo a plánovali jsme silniční variantu
Trochu to upřesním :-) www.mapy.cz/?…
koukám, že se nějak blbě zobrazil můj odkaz
tak svou zítřejší účast, žel, vidím bledě:-(. mám teplotu a bolí mne hlava, paralen nezabírá…večer dám ještě vědět, jak to se mnou vypadá. pěkně mne to štve, mám už normální absťák. těšil jsem se na pořádnou vyjížďku jako malej Darkson:-(
OK, večer se sem podívám a dáme si vědět, škoda. Brzo se uzdrav
jelikož léčba klidem v práci, kávou a domácími kokoskami od babičky zdá se úspěšná, vidím to momentálně 50 na 50. večer se rozhodnu;
:-)
Je to akce volne pristupna komukoliv? Ci je to uzavrena akce?
myslim, ze volne pristupna
Kolo mi po 14 dnech konečně dali dohromady, takže i přes mírné zdravotní obtíže snad pojedu – pokud mne to nesloží jako Darksona. Přijedu rovnou na nádraží do Berouna…
jo, kolik lidí pojede MTB variantu?
rekl bych, ze par se najde. je otazka, kolik z B-F;-) ja pojedu, pokud se mi povede na sobotu tak ukrutne brzo rano vstat a neodradi mne pocasi.
Tak super vyjížďka i když počasí proti předpovědi úplně nevyšlo. Dalo mi to 143 km a tuhle trasu bych si určitě rád někdy zopakoval. Bikerů bylo nakonec mnohem víc než nás na silničkách (počítal jsem s přesným opakem), ale trasa byla moc pěkná a oběd na Křivoklátě ještě lepší. Díky tímto pořadatelům.
sice jsme podle itineráře objeli jen 50 km, ale taky díky pořadatelům za objevení nových pěkných tras. oběd na křivoklátě super, určitě zmíněnou hospodu zařadíme při příštím pohybu v okolí. mě to dalo 165 km a nožky mě příjemně bolí:-). přidávám graf od Snaila, společný je úsek je mezi 30.(Beroun) a 80.(Křivoklát) kilometrem.
rád bych tímto poslal někam všechny meteorology! namísto 14–18 st, polojasno až zataženo, se konalo 7–13 st, zataženo s mrholením a deštěm…
tak znovu
Jel jsem bike variantu. Byla to paráda, až na to počasí, v závěru doma na tacho bylo 96km. Poslední dobou zjištuji, že v okolí Prahy už to není ono, je potřeba nekam dojet vlakem a pak se postupně vracet. Jinak hospa na Křivoklátě – poklona pořadatelům a po-té také hospa v závěru v Srbsku také super. Akorát „béžovky“ jsem v závěru nedal. Tvrdý nepiju, a becherovku už vůbec ne. Pěkná vyjíždka, děkujeme panu veliteli o:)))
Dal jsem bikovou varinatu. Trasa pěkná, nádherná panoramato okolo. Chyběl mi akorát nějaký technický sjezdík, většinou to bylo rychle dolu z kopce, často po asfaltu. Tempo bylo místy vyšší než kdybych jel sám, ale přežil jsem. Večer z hospody (jinak večerní akce byla tuze vydařená, kdo ujel, udělal velikou chybu;-) jsem jel už radši vlakem. Tímto děkuji náčelníkům za organizaci vydařené akce a objevení nové lokality nedaleko bydliště. A už se těším na 20. ročník;-)
Já jsem se v Křivohnátě odpojila, páč moc mě to nebavilo. Lidi dobrý, ale fucking weather a tak…
Já jsem to kvůli počasí v sobotu ráno vzdal, ale v neděli jsem vyjel a to byla naopak nádherná vyjížďka, počasí nááádhera, škoda té sobotní zimy a deště…
no, krapet jsme i zmokli :o( někteří se hřáli béžovkou a jiní čajem… :o)
po obědě už to bylo fajn. dopršelo během našeho pobytu v hospodě a i sluníčko nesměle vykouklo;-)
někteří i béžovkou i čajem i slivovici;-)
Muj tata jel tez … Rikal , ze prijel domu radne vytresen z tech sjezdu a zabalil to tez na Krivoklate pospichal do prace ;)… Skoda, ze jsem nemohl… rad bych se kolem Berouna tez nekdy projel , kdyz uz jsem se tam narodil.
Zdravíme pozemšťany!