Zdravím bikeři,pojďte mi pomoct v rozhodování a hlasujte pro jedno z těchto kol…Děkuji všem i za jakýkoliv komentář proč zrovna dané kolo…
Zdravím bikeři,pojďte mi pomoct v rozhodování a hlasujte pro jedno z těchto kol…Děkuji všem i za jakýkoliv komentář proč zrovna dané kolo…
Anketa: GT Sensor 2.0 2011 vs Ghost AMR 5700 2012
Dávám Sensora, protože ho teď mám a po prvních kilometrech jsem nadšen :) Nicméně AMR bude taky fajnový.
Nevidím přesný specifikace, nechce se mi to hledat.
V pohodě,díky za hlas.
maajkee, můžeš prosím hodit nějakou minirecenzi? Kolik terénu toho sensor požere, jak je živý a houpavý? Geometricky to je delší kolo, takže jestli je spíše takové líné? Díky moc :)
Naopak, můžu srovnat s Camberem, což je stejný zdvih.
Sensor má cca o 4,5 kratší rozvor, o stupeň strmější hlavový úhel, celkově mě překvapilo jak je to kolo obratný, takže žádný tank se nekoná, spíš mi to příjde dost do XC. Horní trubka v eLku je cca stejná jako u Cambera, spíš ještě o pár mm kratší. Takže jestli jsi zvyklý na kratší rámy, tak na Sensoru dáš akorát trochu kratší představec a bude to ještě živější.
Na nějaký větší soudy potřebuju víc tepla a víc terénu :)
Ghost protože je to prostě pastva pro oči. A taky protože Fox. A taky protože je rám technologicky jinde (Postmount, tapered krk a udajně i větší tuhost rámu). A protože pro ně mám slabost.
Větší tuhost bych rozhodně netvrdil, obrovskej čep u Sensora mi příjde co se tuhosti týče opravdu dobrý. Rozhodně to kolo „plave“ mnohem míň než 4čep Camber.
U Ghosta se mitam taky líbí ta výbava odpružení od foxu ale taky je to kolo dražší o 9 tisíc…:)
Já jsem dal dozadu na Sensora X-Fusion, takže nevim jak to chodí s tím RS, nicméně co mám zkušenost s RS tlumičema, tak jsem nadšenej nebyl, Ario i Monarch mi přišly děsně progresivní.
Taky bys ho už mohl hodit do profilu,sem zvědavej!!! Zatim sem těch obrázků moc neviděl…
ahoj, mel jsem senzora 1.0 2010 .. byl jsem velmi spokojeny, kolo je to obratne,zabavne,rychle a system odpruzeni byl podle me vyborny … pokud mas nejake otazky na neco konkretního ,tak se na me obrat mailem ;)