• tele

Ahojte, chcel by som sa opytat, ci existuje nejaky vyrobca, ktory vyraba velmi kvalitne cestne hlinnikove ramy alebo naopak velmi nekvalitne [ktoremu sa treba urcite vyhnut].

Zatial by som sa chcel opytat na Vas nazor/skusenosti s tymito hlinnikovimi ramami/so spominanymi znackami.

Oba modely su na Shimano 105.

Ja som si ich vybral kvoli pretekarskejsej geometri.

1 Focus Culebro http://www.focus-bikes.com/…o-sl-20.html

2 Felt F75 http://www.feltbicycles.com/…e/F75–2.aspx

Chcel by som sa opytat na Felt, ma napisane priemer sedlovky 27,2 mm a sedlovu objimku 31,8. Je to preklep? Inak tomu nerozumiem.

3. Este by som sa chcel uistit na kompatibilitu Deda predstavcov/ri­adidiel [priemer 31,7 mm] a ostatnych predstavcov/ri­adidiel [priemer 31,8 mm]

Dakujem za odpovede.

Anketa: Ktoreho vyrobcu Al ramov by ste mi zatial doporucili?

0x
    0%
    1x
    33%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    1x
    33%
    0x
    0%
    1x
    33%
    0 0
    • jecnak  

Změř se a naházej hodnoty do kalkulátoru. Tím se ti možnosti hodně zúží.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu
    • maajkee  

Felt silničku jsem jezdil, řada F má vyloženě sportovní Geo, předtím jsem jezdil Trek 1,5. Obje byla hlína, ale Trek byl daleko pohodlnější. Pokud chce dobře tuhý rám se sportovní Geo, tak Felt je dobrá volba.

Průměr objímky je samozřejmě větší než průměr sedlovky, sedlovou objímku dáváš zevnejšku, sedlovku zevnitřku rámový trubky ;)

0 0
    • 123J  

Sedlová trubka se vkládá do rámu. Zákonitě má objímka větší průměr nežli sedlovka.

0 0
      • tele  

Rozumiem, ale preco ma potom objimka presmykovaca 34,9 mm.

Este by som sa chcel opytat na kompatibilitu Deda predstavcov/ri­adidiel s ostatnymi.

Dakujem.

0 0
        • maajkee  

Buď tam je přesmykač s objímkou 34,9 a vevnitř je redukce nebo je sedlová rámová trubka dole sirší, to už jsme taky viděl, myslím, že právě u toho Felta :)

0 0
        • kubad  

ta 0,1mm nehraje žádnou roli, je to kompatibilní

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.