Chtěl bych pořídit pro svůj trénink nějaké dobré válce. V ideálním případě s možnosti tréninku jak na horském kole, tak i na silničním. Jaké byste mi doporučili?Děkuji za odpovědi a názory.
Chtěl bych pořídit pro svůj trénink nějaké dobré válce. V ideálním případě s možnosti tréninku jak na horském kole, tak i na silničním. Jaké byste mi doporučili?Děkuji za odpovědi a názory.
Koupil jsem cca 14 dní „parabolické“ válce – nejsou sice vůbec parabolické jak inzerují, ale mají dost vysokej rantl kterej zabrání nechtěnému vyjetí. Mohu doporučit. Dej do vyhledávače „ELITE PARABOLIC“. Když to mastíš i 60km/hod tak bych z těch válců nechtěl sjet :o))
Nebo http://www.kolokram.cz/…uct_info.php?…, navic sou skládací.
TAk jaké jsou podle vás lepší? Ty tacx nebo ty elite parabolic?Abych věděl, jaké objednat a koupit..Díky
Od pondělka mám doma Tacx Antares. V úterý proběhl test – premiéra na válcích. Prvních pět minut tragédie, nevěřil jsem, že se na nich vůbec udržím. Pak klik a po deseti minutách už jsem víceméně normálně jel. Napoprvé mi stačila hoďka a půl. Můj dojem je veskrze pozitivní. Díky tvaru válců je obtížné nechtěně vyjet. Při zajetí na kraj tě díky tvaru samy nenásilně vrací zpět. Ve střední části fungují standardně. Hlučnost v pohodě a odpor dostatečný na udržení TF pro tréning vytrvalosti. Takže rozhodně nelituji investované peníze a doufám že na jaře ocením udržení kondice. Teď jen vydržet :)
stačila hodka apůl :-DDD
no holt je hodně psychicky odolný jedinec :-)
já mám dost po půl hodině, vydržet hodinu je pro mě už velký přemlouvání…
Pust si TV a nebo si cti, to pomaha.
televizi neslyšim :-) a na čtení nemám mapník :-) a jak začnu poslouchat hudbu, tak si pobrukuju a špatně dýchám. V tomhle jsem vyloeně špatnej :-(
Ještě někdy zkusím si pustit DVD na notebooku, ale ještě jsem se k tomu neodhodlal…
Jezdivam se sluchatkama a koukam na nejaky filmy a nebo serialy. Stejne je ale nejlepsi vyrazit ven.
přesně tak, venku je nejlíp
Copak to tak hučí?
Všechno je o motivaci. Poslední zimu jsem proflákal a pak se hooodně trápil :)
já poslední zimu hodně jezdil, neflákal se a stejně jsem se trápil :-)))
presne :)
Jen srovnávám pocity po zimě s pravidelným spinningem a po zimě s minimální aktivitou.
Uvidíme :)
TAk přímo z kolokrámu mi doporučil po osobní zkušenosti Aleš Verba spíše ty Antares od firmy Tacx…Sice ještě nevím proč,ale asi budou v něčem lepší…
No asi proto že těch mají víc :-D a co je na nich údajně lepšího?
Mám minimálně jeté válce TACX na prodej používal jsem je po operaci kolen na rehabilitaci a teď už dva roky stojí.
Jakej typ?
Jsou to tyhle dám je za 2000,–
Myslíš tyhle? :-D http://www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
Nic moc cena na bazar…
No tak já je kupoval před třema rokama a už jsem si cenu nepamatoval,ten můj odkaz je první který mi vyhledávač vyhodil vůbec jsem nechtěl nějak šulit po levnějších jsem nepátral.Je mi ale uplně u řiti jestli to prodám nebo ne,leží v komoře dva roky a budou ještě třeba další dva,nebo pět.Dva litry zrovna nějak nutně nepotřebuju.Jsou skoro nové a na téhle věci se nemá co pojebat takže to že jsou bez záruky je dost od věci.Navíc bych musel někde schánět krabici balit to jít s tím na poštu atd. a to mně nebaví.Takže seš sice borec žes je našel za 3000,– ale nic se nemění buď si je za 3000,– kup a nebo si kup ty samé o třetinu levňějc :-)
Tak to už nemám zájem.
Dej mi vědět na mail.......
tayk bych měl zájem
taky se hlásím :-)))
Pro první tři zájemce po jednom válci a pro čtvrtou Kačku lanko? :-)
Ja treba kdyz neco nekde nabizim, tak reaguju jen na maily, protoze ty lidi maj uz opravdu zajem.
No když ho tam nemá ;-)
Tak nema zajem prodat :-D
Taky tak, taky.
A co zbyde na mě?:-) Jinak Tě zdravím a mimochodem jak jde trénink?
Udelej drazbu :-) … taky se hlasim.
1Kč
1,02 Kč.