Zdar,
skladam holcine kolo a sbiram nazory na vidlici: 65 kg, 175 cm, agresivnejsi styl jizdy v terenu, prevazne XC. Zdvih bych videl okolo 100 mm a asi ve vzduchu. Co byste doporucili?
Dikec
Zdar,
skladam holcine kolo a sbiram nazory na vidlici: 65 kg, 175 cm, agresivnejsi styl jizdy v terenu, prevazne XC. Zdvih bych videl okolo 100 mm a asi ve vzduchu. Co byste doporucili?
Dikec
nevim co znamena „agresivnější“, ale vsadím svýho Pajka, že Rock Shox Reba bude maximálně ideální. Dá se sehnat s různým, i stavitelným, zdvihem, s pevnou i klasickou osou, cena do 10t… Levněji-podstatně asi SR Epicon…
RS Reba.
taky nevim co znamena agresivnejsi styl jizdy na holku… Klidne tu Rebu…
Diky,
tak jsem si tak nejak myslel. Dival jem se po Foxu, ale novy moc pod 10 nejsou. Tu rebu maj treba na kupkolu za 7 litru. Ne ze by se az tak hledelo na penize, ale zas nechci zbytecne vyhazovat. Tim agresivnejsim jsem myslel spis na holku odvaznejsi. Zadnej zbesilej downhill. :))
na cyklobazaru maj nove i pod deset jen sundane z kola
reba je ideál, máš k ní záruku…
myslel jsem ty fox, ja ji neprodavam ale koukal jsem že tam sou asi dve za 9k
RS SID se vejde a je lehčí:
Reba s pevnou osou, nebo epicon z TT, idealne taky s pevnou osou.
ta holka ma 65kg a jezdi xc, tak proc tam rvat pevnou osu?
protoze jezdi agresivne:)
ja jezdim taky agresivne, mam nakych 73kg a nikdy jsem pevnou osu nepotreboval :)
pri stejnych parametrech vozim na jednom kole Rebu a na druhem Sid XX, oboje maximalne v pohode, mozna ten Sid ma trochu lepsi chod + hydrolock me nadchnul, ale Reba bude urcite dostacujici
axon rld tuningtest :o)
+1 !!
bral bych něco z tuning testu, protože u lehkých lidí se horší odtrh sériových vidlicí projeví víc, než u těžších lidí, tak aby holka nebyla moc vyklepaná :) Navíc je axon krásná a lehká vidle, a za ty prachy…
Kupoval jsem letos pro sebe ( misto Reby ) a pro menzelku ( misto R7 ) Epicona z TT a rozdil v citlivosti je uzasnej.
Takze za mne rozhodne neco z TT.
P.
Dik chlapi,
s tou Fox – radej asi pujdu do zaruky… Clovek nikdy nevi. Parada, zkusim se podivat po SIDu, jestli najdu nejakou akci, jinak tam pujde REBA.
kdybys našel tak prosím postni, jsem ve stejné situaci :) Dík
Rebu – je to dual air tak si citlivost nastavíš jak potřebuješ :-))
tj:))
Tak já bych chtěl Rebu s odtrhem do 3kg. Jak to mám nastavit?
co nejlépe :-)