Ahoj lidičky, velmi by mne zajímalo, jaké byste si vybrali horské kolo v ceně do 25000,–Kč? Vím, že na tohle téma už bylo dříve založeno několik threadů,ale chtělo by to něco aktuálního :-) Děkuji za každý Váš tip či názor.
Ahoj lidičky, velmi by mne zajímalo, jaké byste si vybrali horské kolo v ceně do 25000,–Kč? Vím, že na tohle téma už bylo dříve založeno několik threadů,ale chtělo by to něco aktuálního :-) Děkuji za každý Váš tip či názor.
máš recht, pokud se nebudem bavit o výprodeji, ale má to být nový kolo r. 2007, tak tohle je jedna z mála možností, ještě jsem narazil na slušnýho Gianta XTC 3 ale jinak je to bída
ale to uz je tisic nad limit:-))
To uz muzes rovnou vzit tohle: www.canyon.com/…s/index.html?…
a jses cca 3tisice nad…
Dobře že jsi to sem dal, nechtěl jsem to sem dávat, aby mě někdo zase nenapadal z propagandy Canyonu :-)
…taky jsem premyslel jestli to tam dat, kdyz sam jsem jeste XC4 neobjednal :-)
Pockam jeste na jednu vyplatu, aby me to moc nevycuclo. Snad se jim ty lhuty moc neprodlouzi…
Měl bys pospíšit. Kamarád začal vybírat kolo minulý týden a už v pátek objednával XC4 (a to chtěl původně dát za kolo 30k, takže ve výběru byl Grand Canyon 6). Nebudou :-)
No nestras – kdyz uz jsem se rozhodl, tak by me fakt mrzelo kdyby nebyly…no, ja jdu snad objednat!
Ja mel stejne dilema jako tvuj kamarad, ale on se rozhodl podstatne rychleji…
A to studuje a bylo to jeho veškeré peníze, takže teď asi bude o hladu :-) A právě proto, že peněz moc nemá, tak věděl, že když si koupí Grand Canyona, že fulla mít hodně dlouho nebude a to rozhodlo.
Tak snad ještě vyprodaný nebudou, to až tak v dubnu :-)
jinak ho má v profilu klamerka
Hlasuju taky pro tu Meridu, i kdyz to GT nahore neni spatne, vidla Tora, brzdy taky dobre…
To GT se mi zda urcite mnohem lip vybavene. Hlas pro nej..
Tak, tak…
Tak treba napisat ci celoodpruzene alebo pevne. Tu su moje navrhy www.bikecentrum.cz/bazar.php a s tym pevnym gt z predchadzajuceho prispevku teda musim suhlasit.
žadný :)
A samozřejmě to mělo být opět na zakládající příspěvek…
To je ovšem famózní stroj ,–)
osazeny silene, ale tezko najdes lepsi geometrii
tohle je docela povedeny kousek a v ramci limitu: www.kona.cz/2k7_kolo.php?…
Tak našel jsem ještě jedno: www.kolokolo.cz/…ar-expert-2/
no to je slušný, parádní vidlice za ty prachy :o)
to je slusny
Teď ho jezdím, předtím jsem jezdil Avalanche. Zaskar je o třídu výš. Vidlici bych nechal předělat na 100 mm a je to parádní stroj. Vidle je fakt výborná, i když je bez locku. Chodí úžasně sametově a konec je progresivní, takže snese i tvrdší zacházení …