Ahojte, když by jste potřebovali koupit pevnej MTB rám (full asi nehrozi ale gdyz by náhodou…) ve velikosti L klidně i z bazaru, kerej by jste vzali… pls ai odkaz…bral bych RB CRX ale to tedkom v Lku na netu není… zatím…
Ahojte, když by jste potřebovali koupit pevnej MTB rám (full asi nehrozi ale gdyz by náhodou…) ve velikosti L klidně i z bazaru, kerej by jste vzali… pls ai odkaz…bral bych RB CRX ale to tedkom v Lku na netu není… zatím…
kolem 5 tis seženeš slušný lehký rám od superioru, spyderu atd
img.cube.eu/bikes/radbilder/LTD_Race_blau.jpg
prý je za pětku a je krásnej, na tenhle rám jsem dostal tip od sportovního_bajkera, takže je to vlastně jeho rada :)
PS: jaktože nebude Marin ??????
za pětku to je deset ne??
sry.....tomuhle slovníku už jsem odrostl, takže jsem si neuvědomil, že to může klamat :)
bylo myšleno 5 tis :)
jinak designů toho rámu je víc, ale mě se nejvíce líbí tenhle, pokud jsem něco nepřehlídl tak celá řada LTD má stejný rám, ale bez záruky.......
Jo jo, za 5 tis. Taky řeším stejný problém, co zakladatel. Mám v duelu tuhle kostku a SUPA XP920, tak nevím :-(
Ber Supa, je super. Lehký, závodní rám. Sice má trochu delší posed, ale na to si zvykneš … ;)) I když ten Cube taky nevypadá nejhůř … ;))
nerad ti nicim predstavy ale tenhle neni za petku:-)
no asi jak kde :)
me ho nabizeli za cca 8890…
Je :-)
Přesněji od jednoho eshopu:
Cube ACID 3500Kč Cube LTD (Team, Pro) 5000Kč Cube Reaction 7500Kč
od jakeho?:)
no tak to vypada ze zmenim kelysovi ram:)
V kterým shopu stojí tenhle parádní rám 5000,– ?
dotaz – proč se chceš zbavovat toho KHS? nesedí geometrie,velikost?
P.S. možná bych ti střelil svoji XP 920 ve velikosti 19, viz můj profil..
KH je uz prodany…, slo z toho duvodu, ze mi je za prvé malé a za druhé jsem měl domluvený RBecko, jenze jsem KHS nestih prodat a ted nemam ram… jinak sorry ale Superiora nechcu… ale diky…
OK, já jsem pro prodej rozhodnutý tak z 50 %, šel bych zase do superiora, ale menšího.
tím že nechceš supa, tak sis v této cenové kategorii dost ztížil výběr :)
jak dlouhý kolo potřebuješ ??
no nevim prostě mám 175 cm tak klasický Lko..
dyz se mnou to je tezky… zase kazdej rám taky nekoupím… prostě.. sonduju no.. zatím..
Myslis ze ukeca 3400,– slevu?
ahoj diky, vim o něm… nemám ale na něho bohužel…
co tohle ? www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
kamaradi diky moct… uz mam Durateca…
za 5 litrů? jestli je ok, tak gratuluju k dobrému kaufu.
hoď sem prosím foto.
az bude obchod uzavren, tak to hodim do bajků.. zatim nebudu spěchat… v každým případě, je rám trošku dražší.. ale zato v pořádku…
ještě nemáš :-)
(((-:
Pred rokem jsem koupil Spyder Exploit zhruba za tuhle cenu…a zatim jsem plne spokojenej…treba ten Cube predtim nebyl v nabidce…ale asi bych zase zvolil stejne, kdybych sel do HT
nepsal jsi do inzeratu, ze khs prodavas kvuli tomu, ze jdes do fula?
jo psal jenze, jsem na neho proste nesehnal prachy… a inzerat jsem uz stahovat nechtel…