Chci koupit rám kolem 6000kč.vautron DH-spyder easton s karbonovou stavbou-mrx elite-jaký ram byste doporučili nebo nějaký jin? diky za rozumnou odpověď.
Chci koupit rám kolem 6000kč.vautron DH-spyder easton s karbonovou stavbou-mrx elite-jaký ram byste doporučili nebo nějaký jin? diky za rozumnou odpověď.
Možná by stálo za to napsat, na co ten rám chceš a jakou potřebuješ velikost…;)
tak na tohle se bude těžko hledat rozumná odpověď :-)
Jsem turistický jezdec 176cm ram asi 20
Na 176cm bude 20" možná zbytečně moc. Postní fotku a velikost stávajícího kola + ideálně rozměry posedu (délka, výška).
lepší fotku nemám
O tebe nejde, jde o kolo (rozměry posedu). Každopádně bych to viděl tak na 19", spíš kratší posed a radši pevnější rám.
Asi bych se vyhnul 2× zeslabovaným šlupkám…
Pozdravuj Davida K. od Míry T. z Budějovic :), pokud jsem si ho nespletl s někým velmi podobným :)
Tady máš třeba dva kousky http://www.koloshop.cz/…mtb-ram.html a http://www.rb-bike.cz/…3/78/crr-ram u obou si můžeš vybrat barvu.Velikost max těch 19" možná i méně.
A ještě by to chtělo vědět jestli to chceš na kotouče nebo V-brzdy.
rozhodně na kotoučovky.
Hele mrkni na bazar, zrovna je tam CRR 2010 velikost L. Zelená barva. Na tebe by sedlo, nejspíš.
Nevidím jediný důvod, proč kupovat za 5k jeté 2 roky staré CRR, když nové stojí 6k…
Taky nechápu..
Neříkám, že by ho měl kupovat za 5k, ale tak jestli chce nový, tak jedině dobře. Jen jsem se snažil.
a to se vyplati:)
Taky jsem na ten rám koukal a říkal si co to je za naivního prodejce :)
Taky bych to tak viděl. Na 176 cm čistě teoreticky spíš 18"-19".
Já bych to viděl spíš 17, max 18 :)
Ä délku dle požadavků.
Jakou velikost rámu bych měl mít, dle tvých propočtů, já s mýma 183cm?
Podle toho, co čorkaři zrovna donesou :-)
Seš zas dneska rozjetej jak ježek na dálnici…
zapomněl jsi doplnit, že 3/4 z té délky dělají nohy :-)
Já si ale nepřipadám nějak extra dispropoční…nohy až do pasu nemám…:)
jasně že ne, když je máš po prsa :-)
Cca 19 – 20" a délku dle tvých potřeb a požadavků.
To je zajímavý – mám 19" a každý mi cpe, že je mi to malé…:D
Protože né každý tomu rozumí :)
Já mám 185cm a taky jezdím 19ky, kdybych neměl krátký nohy, vozím ale klidně 20ky. Teď Sensora budu mít 20, ale má prohnutou horní rámovku, takže standover mi výjde stejně, ještě o trochu nižší než na cannonu v 19". Délka bude cca stejná.
Taky mám 185 resp. 186 podle toho jak dlouho stojim na nohou a jak se nahrbim :)
A poslední kola jsem měl 19 nebo 20 a CRR mám L. Jen jsem zvědavej, jaký bude IQ5, ale asi taky L. Mam rád menší, hravější kola.
No vidíš, já mám rám 18,5" na 188 cm a nohy krátké nemám :)
ale u toho Treku tam maj nějaký ty virutální velikosti a podobný hovadiny ne? :) Délkově odpovídá spíš 19,5" ne?
Dělají v tom bordel, délkově je snad ještě delší než 19,5" u konkurence :D. Horní rámovka má 628 mm.
Jo koupil jsem si na tvou radu ten Bioparox, teď jsem si dneska už po druhé dál nějaký ty dávky a má to neuvěřitělně hnusnou pachuť! :) Snad to pomůže.
Hlavně, že pořád prudíš…!:P
Pokud nechceš nějaký dlouhý „závodní“ rám, tak bych se podíval i na RB . Jezdkovice nejsou zas až tak daleko od Ostravy a jsem si jistý, že tam by ti i ochotně poradili ohledně velikosti.
díky za nápady ale chtěl jsem vědět jestli někdo nemá skušenosti s rámy které jsem napsal.
Hod na ně odkazy, tady jsou lidi líní to hledat ;-)
Tak rozhodovat se mezi těma 2 rámy, nebo mezi RB, tak je úplně jasno(RB). Navíc si ho můžeš vyzkoušet a bude ti poraděna ideální velikost. Přístup k zákazníkovi mají supr a můžeš si vybrat barvu co se ti líbí. Na tomhle CRR bych si dokázal představit XC i pro sebe
Já bych šel do RB. Vybral bych si barvičku a byl bych spokojený.
nejhezčí je bez barvičky a ještě cca 100gr ušetříš na váze
Ale budeš zakladateli muset doplatiti ty 4 tis ;-)
Jenže to už nebude do 6 000. Příplatek za brutal je 2 100 Kč.
Proč je brutal dražší než normálka. Myslím to čistě nákladově, nikoliv obchodně. Je pracnější udělat brutal než barvu s lakem?
Musí se to brutálně vyleštit, to je na tom tak drahý :)
jeden si objednám ale na radu ememem1 to bude 27,5 – dle něj nejlepší rozměr co existuje v celém vesmíru a BF:-)
Myslel jsem ze to pise nejakej 13ti letej pubos a ono prej ne.