Nevite nekdo kde se da koupit?Svec je skladem nema a eshopy taky ne:o(
Nevite nekdo kde se da koupit?Svec je skladem nema a eshopy taky ne:o(
A vyjde te to dokonce levnej. Jen ze budes privazany k servisu u nich. Ale pokud na servis posilas postou, tak te to bude v podstate jedno :)
Odkazy mi sice nejdou,tuhle firmu znam.Problem je v tom ze na testovani potrebuju bezny tlumic s nizkou nebo stredni kompresi a ne vytuneny tlumic:o(
No to bude trochu problem, neb pokud je mi znamo, v prodeji jsou pouze varianty s max. kompresi.
RP23 jsem viděl v prodejně mojekolo v ostravě
Přesně tak, oficiálně samostatně v prodeji je pouze verze compression tune na max + rebound tune na střed. Tedy leda mít štěstí na nějaký sundaný z kola s jiným nastavením, ale i tam je to o velkém štěstí, když stejně na většině kol je také s compression tune na max.
Dalsi moznost je zkusit Slovkolex a nechat si tam rovnou prestavit kompresi ( coz si uz na mem tlumici nacvicili )
Jak je prosim te na tlumici vyznacen stupen komprese a jak odskoku?Komprese je na ty rade tri sloupecku-jeden je plny?a odskok?
Na 08 tlumičích je sloupečky vyznačeno obojí a u obou sloupečků je napsáno co to znamená. Barva sloupečku odpovídá ovládacím prvkům. Tedy komprese je modrou jako páčka propedalu a odskok je červeně jako štelovací kolečko odskoku.
Do 07 tam byl sloupeček jen jeden, který se jmenoval propedal tune, což znamenola úplně to samé jako u 08 compression tune. A nastavení odskoku na těch do 07 uvedeno nebylo vůbec.
… byl jsi rychlejsi :-))
Diky
Na letosnich tlumicich jsou dve „ikonky“ – cervena „rebound tune“ a modra „comression tune“ Uroven nastaveni je vyznacena pomoci plneho sloupecku – nejkratsi → min, nejdelsi → max. uroven.
A diky i tobe:o)
Nemusis u TFTuned tunit tlumic. Prodavaji i standardni.
http://www.tftunedshox.com/…ar-shox.html – 300 GBP
Zneužiju toto téma.
Neválí se někomu doma funkční tlumič 165/38. Ideálně Fox RP23.
Díky
Vali. Mam novy RockShox Monarch RT3. 165/38 sundany z Scalpel 2.
Cena 3 500,– Mail tucek.stav@volny.cz