Hledám uživatele GT I-Drive XC modelový rok 2004,event 2003. Jedná se o model, používající ještě „dog-bone“.
Hledám uživatele GT I-Drive XC modelový rok 2004,event 2003. Jedná se o model, používající ještě „dog-bone“.
Býval jsem uživatel. Přítelka bývala uživatel. Obojí I-drive 2003. Tehdy ještě nebylo žádné XC. Tak je označený další vývojový stupeň bez excentru. Klidně se ptej buď přes mail nebo i tady.
Chceš se na něco zeptat nebo zakládáš klub přátel? Jedno mám doma.
Díky za reakce na můj dotaz. Jaké máte zkušenosti s náhradou původního zadního pláště TIOGA FACTORY XC 1.95? Už mám třetí kousek a nechci jej tam dávat znovu. Proto se poohlížím po něčem jiném – jen laboruji s rozměrem. Tak Vás prosím o Vaše zkušenosti, jaký rozměr jste na zadním kole jezdili ( ona ta Tioga Factory, ač je papírově jen 1.95, je dost širší ). Mým adeptem je Schwalbe NobyNic – tak 2.1–2.2.
Schwalbe RR 2,1 naprosto v pohodě a s rezervou. Takže si myslím že ani s NN 2.2 nebude zásadnější rozdíl. Balónové pláště už mi přišly trochu zbytečné, ten systém zaručuje dostatek pohodlí sám o sobě. Ty Tiogy nebyly zrovna dobré, ale držely fajn na kamenech a vydžely docela hodně, do bláta jsou naprosto smrtící.
A i na RR se daj dělat dobrý věci :-)
slušné,hlavně s takto vysunutým sedlem bych si to netroufl;)
to pak dopadá třeba takto:) www.bike-forum.cz/…ky/pady.html?…
Díky za odpověď, je fakt, že Tiogy vydržely docela dost. Ne že bych dělal tyhle kousky – přece jen mám poctivých 100Kg. Jinak Gt je opravdu „pohodové“ a pří mé hmotnosti je jeho váha zanedbatelná…ještě jednou díky.