• 9700

existují nějaké kliky pro 2×10, ale 180mm? Nemohu žádné takové najít:-(

0 0
    • kubad  

Treba Campa Record :-)

0 0
    • Aillas  

XTR se dělají přímo 2×10 nebo předělat XT na 2 placky. Další možnost by byla předělat 9sp Styla.

0 0
    • jonti  

Shimano je bude delat urcite, ale skladem jsem na na ceskych eshopech jeste nevidel.

0 0
    • mxv  

na x-bikes.cz jsou nejen v nabidce, ale pry k dispozici do 5 dnů..

http://www.x-bikes.cz/…

0 0
      • 9700  

probouzím toto téma:-) Nějaké novinky (v čr dostupné) 2×10 180mm?

0 0
    • romachain  

Hledám 180 mm s převodníky 42/28, nenacházím…

0 0
      • Gorgov  

XTRka

0 0
        • romachain  

To mi ukaž, nenašel jsem je.

0 0
          • Gorgov  

A tak sorry, maj 40/28z

0 0
            • romachain  

No právě. Vyhovovali by mi třeba Sram X-9, ale nenašel jsem je právě v těch 180mm:-( Nebo XT, ty určitě ve 180 existujou, ale zas maj „jen“ 40–28, což nechci…

0 0
              • mxv  

co takhle koupit 42–30 a vymenit malou placku?

0 0
                • romachain  

To by asi nebyl marnej nápad. Asi bych pak dokonce uvažoval o té malé placce se 27 zuby. Nějaký postřehy jak by to přehazovalo 42–27? S přesmykačem na 2×10.

0 0
                  • romachain  

Tak XT 42–30 neexistuje, jen XTR a to už je silně přes limit.

0 0
                    • Tina  

a čo to skúsiť opačne? Kúp XT 40/28 a vymeň 40z za 42z. A prevod 40–11 sa ti zdá málo?

0 0
                      • romachain  

No já jsem jezdil 44–32–24 + 11–32 a uzil jsem vsechny prevody. Tak tech 44–11 ozelim, ale pod 42–11 nejdu:-) 28–34 by mi na druhou stranu stačit mělo…

0 0
                      • romachain  

Úplně nejraději bych měl 180 kliky, 42–27 převodníky a 11–34 9sp. kazetu. Asi to vyřeším tak, že pořídím to XT 40–28 a pokud mi budou ty okrajový převody skutečně chybět, tak pak budu řešit výměnu převodníků. Popř. je zkusím hned prodat ten 40z. a koupit nějakej 42z. To bude mít asi jiný rozteče než klasika trojpřevodník Shimano, že?

0 0
    • rbcrx9  

A poznáš rozdíl 5 mm?

0 0
      • kubad  

jo poznáš!

0 0
      • blisterexist  

já třeba poznal rozdíl 2,5mm:-) jde to fakt znát

0 0
      • Evilcleaner  

jj. ja třeba hned poznám jak se na 170mm klikách na leštěnce trápím, což ale vzhledem k nájezdu na ni, skoro v metrech/rok mi nějak zvlášt nevadí:-D

0 0
      • Ruprt2  

je taky potřeba si uvědomit, že 5mm na jedné je ve skutečnosti rozdíl 1cm. Znát to je.

0 0
    • TJK  

Race face Turbine 180mm 2×10 na chainu. A nebo klasicky RF Turbine 3×9 ale pouze 180 kliky a koupit FRM nebo TA prevodniky podle potreby… ja mam Trubine na 27/40 na FRM

0 0
    • Polka  

Nemate nekdo zmerenu vzdalenost placek vuci stredu na klikach 2×10 vs. 3×9? Predpokladam, ze kvuli idealni retezove lince by tam mel byt maly posun nebo to je jak kdybych pouhou zmenou placek udelal z 3×9 2×9? Pripadne dik za nasmerovani do historie O:-)

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • kali222  

pricmrndl bych si tady s dotazem ohledne 10tkovych SH prevodniku. je nejaky, vubec nejaky :,) rozdil v sirce prevodniku u SH pro 9 a 10sady? „podedil“ jsem komplet 10tkovou sadu, ale chci namontovat jine prevodniky, tak me to zajima. v ruce sem to jeste nemel.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.