Ahoj,
co byste mi doporučili za MTB kolo?
Výška 195 cm, váha 90 kg, za rok najedu 4 000 Km, mix různých tratí, občas nějaký závod, cena 70 000 – 100 000 Kč.
Díky za návrhy.
Vašek
Ahoj,
co byste mi doporučili za MTB kolo?
Výška 195 cm, váha 90 kg, za rok najedu 4 000 Km, mix různých tratí, občas nějaký závod, cena 70 000 – 100 000 Kč.
Díky za návrhy.
Vašek
Full nebo HT?
Velikost asi už XL. Na mých 192 cm /90 kg je to ještě L/XL.
Už nic ;)
HT, na toho exceeda už nějakou dobu koukám, díky.
Ale na ten nájezd a sem tam nějaký ten maratonek by stačil i Exceed CF 6. Záleží jak velkou radost si chceš udělat.
Co třeba tohle?
A zkusil jsi si někdy sednout na karbonovou Meridu? Třeba https://www.merida-bikes.com/…2/bignine-xt
Mám verzi z 2018 (2×11 na XT) a musím říct, že to má skvělou geometrii. Výškově jsem o 4cm nižší, jak ty a tedy XL verze ideál.
Třeba ta červená varianta vypadá výborně. Já mám tedy černou (matnou) a mohu říct, že skvělé kolo. Nájezd mám poloviční.
BTW 195cm a 90kg, to jsi pěkně hubenej čéče, tak trošku závidím :-)
Já mám starou Meridu a musím říct, že jsem s ní byl a ještě jsem spokojený i při mé výšce. Říkám si, že si udělám radost
koupím něco lepšího a třeba těch kilometrů bude zase o něco více:) Samozřejmě váha po prosinci vždycky trochu vyletí, tak mě to pak alespoň trochu donutí se hýbat :)
s XL canyonem neslapnes vedle, mam ho s 200 cm (lux). Preditm jsem jezdil na Treku a tam jsou ty velikosti taky naprosto v pohode, skoro az velke na 200cm ta jejich 23", respektive dlouhe (xcaliber)
Co Ghost Lector? V xl má 120 vidlici s 35 nohama, reach 520 plus kratší představec, takové ht na všechno mi přijde