• Oiccrene

Neco jsem si tady procet ale jsou vesmes ruzne rady a i kopu mrtvych linku. Chtel bych to jen do prace po meste. Je neco realneho ale ne zas za 40 klacku…

0 3
    • scalar  

Ty rady platí pořád, je dobře že chápeš, že za 40 tis. kolo na tak těžkého jezdce nepořídíš.

6 0
    • Tomcat  

Za 40 je obecně problém sehnat jakýkoliv kvalitní kolo pro velkého člověka natož pro takovou zátěž. Viz třeba problém České Pošty s koly pro doručování. Levnější, jednodušší, těžší kolo nerovná se automaticky humpolácký co víc vydrží.

Tahle zátěž je garantovaná u cargo kol a expedičních kol a ty do 40 opravdu moc nejsou. Počítám s DPH a CLO. Cargo kolo by mohlo být ne elektro a tvz semi někdy označovaný za rodinný většinou končí na těch 170 –190kg. Ale spíš počítat s 80 000,– než s 40 000,– .

0 0
    • villain  

Já bych to neviděl tak komplikovaně. Máš nějaký limit, tak si do něj kup kolo, ale nezapomeň počítat s tím, že budeš mít výdaje za servis (hlavně centrování kol) a případnou výměnu opotřebených kompomentů. Nejsi první ani poslední „drobek“ na kole, tak bych z toho nedělal vědu :)

3 0
      • Tomcat  

bohužel opakovaně se tu střetáváme stím že ti lidé tohle odmítají a myslí že koupí kolo a čtvrt století mají zase vystaráno.

0 0
        • jmaselnik  

s ohledem na to, že kupuje kolo na popojíždění po městě, není to úplně špatný předpoklad.

1 2
    • mr.antik  

Šel byl ho nějakého AM kola typu Quayron Spyro, prodal z něj teleskopickou sedlovku a dal hladký gumy. Pokud to vydrží skákání v terénu tak to dá i asfalt. Je jasný že se k tomu budeš muset chovat v rukavičkách.

4 0
    • jmaselnik  

zeptal jsem se copilota a ten doporučil výhradně elektrokola.

0 2
    • Jezevec70  

Co Decathlon? https://www.decathlon.cz/…_/R-p-332407?…

Nosnost 170kg. Na ježdění po městě by to mohlo stačit. Ale počítal bych s častým servisem.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.