co řikate na toten bajk?. Zvažuju že bych doneho šel bo vypada fajnově.
co řikate na toten bajk?. Zvažuju že bych doneho šel bo vypada fajnově.
odkaz? nikdo ti to nebude hledat
ti sem hodim „odkaz“:http://www.superiorbikes.eu/…ck-blue.html uz jen kvuli tomu, ze me nizsi trida tohohle kola taky zajimala
ale ram je z ciny u nas lakovany…
zábavné promo video :)
jen Tě opravím, ten karbon není určitě lakovaný u nás :) v Bikefunu se karbon nelakuje..
Stejně nechápu, proč jsou ty karbonový rámy a doplňky tak drahý, když high modulus karbon stojí 30 dolarů za kilo.
Tak to si vlastne ten ram muze udelat kazdy, kdyz je to tak lefny, ne? :D
jojo, tak jako třeba z hliníku.
Co sem tak četl a studoval tak to kolo xp 929 ma celekem dobre ohodnoceni tak asi doneho pudju bo me aj hodne laka ten carbon :)
Tak nejen laka, ale navic i vyhovuje ucelu, pro ktery ho chces pouzivat a co na nem chces jezdit, tak proc ne. :-)
Pry jsou problemy se stredovym slozenom. Ta redukce tam vrze.
Tak o tom bych potřeboval slyšet víc. Co je tam za redukci? Já mám teda XP29SE, dost nižší řadu, ale pořád mi tam něco vrže, jakoby ze středu a servis se vymlouvá na zadní náboj, pak na patky vzadu a jsem zvědavej, co to bude tentokrát. Už mě to fakt točí!
Jsem to nedopsal. I když jsem si dohledal, že XP 929 má středové složení PF BB30 Adapter a moje XP29SE má Shimano SM-BB51, stejně by mě zajímalo, co jim tam tak vrže a o co, protože já se toho nemůžu zbavit. Po třiceti kilometrech začne trochu a po padesáti, jako bych jel se starou herkou :(
Tohle jsem skoro dva roky řešil. Vždycky po promazání to chvilku vydrželo. Ale po 200 km to začalo trochu a pak hodně. Vyměnil jsem celé středové složení a čekám. V ničm jiném už to být nemůže.
Pořád řeším se servisem a vypadá to, že se vrzání vs lupání ozývá ze zadního náboje/osy, prý snad koncovky a nese se rámem. Servisák to podpořil tím, že když uvolnil zadní kolo a zabral do pedálu, kolo nelupalo. Když se kolo utáhlo, zase to lupalo. Tak jsem zvědavej, dnes mi vymění nevím co vše na zadním kole a modlim se, ať už je klid.