Privrzenci Supu co vy na to? (pro jistotu: www.mtbs.cz/…8report.html). 902tka v cernem s bilou vidlou a rafky, tomu rikam nabidka kvalitniho sexu! Navic moznost dokoupeni silnicnich kol zni taky velice slibne. Tomu se bude tezko odolavat!!
Privrzenci Supu co vy na to? (pro jistotu: www.mtbs.cz/…8report.html). 902tka v cernem s bilou vidlou a rafky, tomu rikam nabidka kvalitniho sexu! Navic moznost dokoupeni silnicnich kol zni taky velice slibne. Tomu se bude tezko odolavat!!
Doporučuju dobře lubrikovat…
to s tim sexem je dost na palici i když jestli se u toho mastíš tak doporučuju navštěvu lékaře xD xD xD
Upřímně řečeno vidím stejnou kolekci kol jako v roce 2004 a změněné písmo na rámo. Jediné co superior drží na výši je bezkonkurenční poměr cena/výkon…
Ale o tom to přece je ne?
Unudit zákazníky i prodejce k smrti?
A já myslel, že se zákazníci baví ježdením a ne civěním na proužky na rámu:-P
Budeš se divit, jak málo z nich ty kola používá na ježdění :-)
Mě přijde, že změna vedení řazení je celkem zásadní.
od cervna 2006 jsem stastny majitel SUP SC. dobry kus, vyvazene komponenty. dobre kolo, hezka vyroba.
kecam! od 2007.
Mě se líbí, ale spíš už nastudovávám fully…
Chjo, proc se jen nedelaj v bile barve..:((
Bílá se zafláká od bláta. Stačí mi, že mám půlku rámu bílou…
na jiných barvách bahno nedrží :-o ?
té červené 930 nesahá ani po kolena :)
Jen u ní nechápu čepy na V na vidlici, když zadní stavba je jen na disky........škoda…
podle mě nejhezčí desing pro rok 08, zatím se mi líbilo jen toto a De rosa
Tak jsem si prohlíd novou kolekci v plné parádě na jejich stránkách a moje pocity přecházely z nadšení v nechápavý údiv a k příjemnému překvapení. Team a profi biky jsou super, za slušnou cenu, dobře poskládaný a krásně vypadaj. Ale u sportovních jsem jaksi nepochopil, proč i kolo za 25k musí bejt kurvený elastomerovou vidlicí? To je teď nějaká móda jako zpět ke kořenům, nebo mi unikla nějaká zásadní inovace MZ race? O suntourech na kolech pod dvacet ani nemluvě… A překvapení na mě čekalo v podobě 29" dart 3 na levnější 29. Konečně se tak to kolo stalo trochu použitelným. Mohli by už upgradovat i 929.
Pořád nikdo nevlastní? Zajímala by mě ta ďábelská kombinace se zapletenýma silničníma kolama – co to umí!?
Taková obyčejná prostitutka, až na ten karbon.. :)