• Dubys

Privrzenci Supu co vy na to? (pro jistotu: www.mtbs.cz/…8report.html). 902tka v cernem s bilou vidlou a rafky, tomu rikam nabidka kvalitniho sexu! Navic moznost dokoupeni silnicnich kol zni taky velice slibne. Tomu se bude tezko odolavat!!

0 0
    • Blade  

Doporučuju dobře lubrikovat…

0 0
    • roud  

to s tim sexem je dost na palici i když jestli se u toho mastíš tak doporučuju navštěvu lékaře xD xD xD

0 0
    • Hnoj  

Upřímně řečeno vidím stejnou kolekci kol jako v roce 2004 a změněné písmo na rámo. Jediné co superior drží na výši je bezkonkurenční poměr cena/výkon…

0 0
      • Werwolf  

Ale o tom to přece je ne?

0 0
        • Hnoj  

Unudit zákazníky i prodejce k smrti?

0 0
          • cabbage  

A já myslel, že se zákazníci baví ježdením a ne civěním na proužky na rámu:-P

0 0
            • Hnoj  

Budeš se divit, jak málo z nich ty kola používá na ježdění :-)

0 0
      • teha  

Mě přijde, že změna vedení řazení je celkem zásadní.

0 0
    • rasto  

od cervna 2006 jsem stastny majitel SUP SC. dobry kus, vyvazene komponenty. dobre kolo, hezka vyroba.

0 0
    • dancing dog  

Mě se líbí, ale spíš už nastudovávám fully…

0 0
    • bikerxc  

Chjo, proc se jen nedelaj v bile barve..:((

0 0
    • Lister  

té červené 930 nesahá ani po kolena :)

Jen u ní nechápu čepy na V na vidlici, když zadní stavba je jen na disky........škoda…

0 0
    • foxhound  

podle mě nejhezčí desing pro rok 08, zatím se mi líbilo jen toto a De rosa

0 0
    • Twister  

Tak jsem si prohlíd novou kolekci v plné parádě na jejich stránkách a moje pocity přecházely z nadšení v nechápavý údiv a k příjemnému překvapení. Team a profi biky jsou super, za slušnou cenu, dobře poskládaný a krásně vypadaj. Ale u sportovních jsem jaksi nepochopil, proč i kolo za 25k musí bejt kurvený elastomerovou vidlicí? To je teď nějaká móda jako zpět ke kořenům, nebo mi unikla nějaká zásadní inovace MZ race? O suntourech na kolech pod dvacet ani nemluvě… A překvapení na mě čekalo v podobě 29" dart 3 na levnější 29. Konečně se tak to kolo stalo trochu použitelným. Mohli by už upgradovat i 929.

0 0
    • Dubys  

Pořád nikdo nevlastní? Zajímala by mě ta ďábelská kombinace se zapletenýma silničníma kolama – co to umí!?

0 0
    • sosacek  

Taková obyčejná prostitutka, až na ten karbon.. :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.