mate uz nekdo vyzkousene kotouce shimano xt sm-rt76–6 ti der? vejdou se do vidlice rock shox reba 09 a kola mavic?
mate uz nekdo vyzkousene kotouce shimano xt sm-rt76–6 ti der? vejdou se do vidlice rock shox reba 09 a kola mavic?
Mám je. S Reconem a Crossridy žádný problém. A ani neznám důvod, proč by neměly fungovat na libovolných jiných kombinacích.
do r7 se stoprocentne nevejdou- tam jdou jen obyc- tyhle jsou sirsi okolo te zakladny- 6 ti der. proto se ptam u jine vidle
No to je mozny, protoze kdyz jsem mel Blacka, tak tam vychazel kotouc tak milimetr od vnejsi nohy.
Nez jsem si SM-RT76 objednal, chvili jsme hledal po forech a diky tomuto prispevku trochu zavahal, nebot mam vidli Manitou Minute 3 a original kotouc od Magury ma od vidle snad jen milimetr mista, ale nakonec precejen jsem kotouc od Shimana objednal.
No a ted vidim, ze misto mezi kotoucem a vidli je stale stejne! V mem pripade nastal jiny problem, ale to uz je na jine vlakno, kazdopadne kdyz uz jsem v tom, dopovim to. Vzadu mam jen 160mm kotouc a ty cerny packy unasece narazej do desticky, respektive do takove capky (mam brzdy Magura Luise Fr). Nastesti pomohl pilnik ;-) Se 180mm kotoucem, ktery mam ve predu, takovy problem nenastava.
Jinak kotouce jsou to naprosto paradni. Cinkani jsem slysel asi prvni 2 minuty a od tech dob nic – tak tichy brzdy jsem jeste nikdy nemel :-)
Asi ti to nepomuze ale na Specialized E150 jsem je vcera daval v kombinaci se Shimanem Saint brzdama a bez problemu.