Zdravím,
mám kolo Apache Rio Grande 2007 a zajímalo by mě, jestli by někdo nevěděl, jestli je možné na toto kolo nasadit kotoučové brzdy místo V brzd co tam jsou.
Jestli to udělají přímo v servisu a kolik to může přibližně stát? Díky za radu.
Zdravím,
mám kolo Apache Rio Grande 2007 a zajímalo by mě, jestli by někdo nevěděl, jestli je možné na toto kolo nasadit kotoučové brzdy místo V brzd co tam jsou.
Jestli to udělají přímo v servisu a kolik to může přibližně stát? Díky za radu.
Možné to je, ale bude to vzhledem k ceně kola drahé. Pokud dáš mechanické kotouče, pak bude třeba koupit třmeny, nova kola na disky a kotouče, v případě hydraulik budou třeba celé brzdy (s pákama) a pokud tam máš dualy, tak sehnat řazení zvlášť na objímku (a samozřejmě kola na disky a kotouče).
Ano jde to, ale u tohoto kola to nema to smysl.
Dovedl by někdo odhadnout, kolik by to orientacne mohlo stát?
Vilém: Proč to nemá smysl?
Do kola, které má cenu 3 tisíce investuješ dalšín min. 3 tisíce a zvedneš jeho hodnotu na 4 tisíce.
Tak já potřebuju líp brzdit, takže mi ta investice nevadí. Myslíš, že by to stálo kolem 3tisíc nebo víc?
Tak si kup za dvě stovku lepší špalíky do brzd.
Pokud to má navarky na kotouče,tak potřebuje brzdy, kotouče, kola, a zaplatit mechanika, do 3 se těžko vlezes pokud nesezenes levné díly z bazaru
to máš lepší tohle prodat a koupit jiné jeté, asi to nevyjde o mnoho dráž a výsledek bude mít třeba i halvu a patu
Na tomhle kole jsem zacinal. Super
Dobře se na něm jezdí :-D
Díky za rady. Nakonec tam asi nechám v brzdy, koupím lepší špalky, jestli nějaký lepší vůbec existují…